Wku

Så att lägga på Reddit

Reddit är en stor social webbplats som innehåller användarskapat innehåll i form av innehåll inlagor kallas "inlägg." En populär inlägg på Reddit kan samla hundratusentals visningar. Läs dessa steg för att lära dig att göra dina egna inlägg på Reddit.

Steg

Så att lägga på Reddit. Välj subreddit, om så önskas.
Så att lägga på Reddit. Välj subreddit, om så önskas.

Utstationering teknik

 1. 1
  Gå reddit. Reddit kräver att användarna registrera sig och välja ett användarnamn innan de kan skicka. Besök huvudsidan Reddit. Du kommer att se en stor, upptagen proffsiga lista över tjänster med siffror knutna till dem, plus en rad länkar högst upp på sidan.
  • Klicka på länken "logga in eller registrera dig." Det ligger i den övre högra delen av sidan.
  • Fyll i nödvändiga uppgifter i den vänstra sidan av fönstret som visas. Klicka på "Skapa konto" när du är klar. Du måste välja ett användarnamn och ett lösenord, och skriv captcha-koden (sekvens av slumpmässiga bokstäver och / eller siffror) i botten innan du kan registrera. Du behöver inte ge ett e-mail om du känner för det.
 2. 2
  Gör ett inlägg. Börja genom att klicka på "Lägg till ny länk" eller "Lägg till en ny text inlägg" länkar på höger sida av skärmen.
  • En "länk" inlägg kommer att länka till innehåll, till exempel en webbsida eller en bild, en "text" inlägget är precis vad det låter som. Du kan ändra dig på nästa skärm genom att klicka mellan "link" och "Text" flikarna högst upp.
  • Fyll i nödvändig information. Reddit ger märkta fält för detta. Om du skriver en text inlägg, kan du välja att bara fylla titel fältet och lämna den viktigaste textfältet tomt, om du vill.
  • Skriv in captcha-koden och klicka på "skicka"-knappen i nedre vänstra delen av sidan. Ditt meddelande kommer att visas på nästa skärm.
 3. 3
  Välj subreddit, om så önskas. Reddit är uppdelad i user-curator avsnitt som kallas subreddits. Varje subreddit har ett unikt namn och är oftast centrerade kring vissa samtalsämnen. Generellt sett alla grundläggande intresseområde du kan tänka på redan har en subreddit tillägnad det.
  • Följ samma grundläggande instruktioner för utstationering i en subreddit. Om du inte vill lägga till någon av de föreslagna subreddits, typ en del av ett ord i sökfältet. Reddit kommer att visa en lista över subreddits som innehåller de bokstäver du skrivit. Välj den du vill ha från den här listan.
  • Om du vill visa subreddit där du postat, klicka på den lilla texten till höger om din titel.
 4. 4
  Kommentera ett inlägg. Den andra typen av inlägg du kan göra på Reddit är en kommentar på någon annans inlägg. Kommentarer är hur diskussionerna bildas på Reddit.
  • Välj en post. Hitta den grå text under inläggets titel som talar om hur många kommentarer det finns för det, och klicka på den för att gå till diskussionen sidan. Alla inlägg kommer att göra. Du kan även välja din egen.
  • Lägg en kommentar. Längst upp på sidan, det finns ett textfält ovanför en knapp märkt "Spara." Skriv vad du vill säga i den här rutan, och klicka på knappen. Din kommentar kommer att visas på sidan.
   • Kommentarer är organiserade efter popularitet. Reddit-användare klickar på upp och ned pilarna till vänster om varje inlägg till antingen "upvote" eller "downvote" det. Om ditt inlägg är populärt, kommer det gå upp mot toppen av listan.

Utstationering etikett

 1. 1
  Lär de globala reglerna. Dessa regler gäller utstationering överallt på Reddit. De är ganska enkla.
  • Lägg inte något sexuellt innehåll med barn eller minderåriga. Detta inkluderar provokativt innehåll.
  • Spamma inte. Skräppost är det praxis att snabbt publicera samma sak om och om igen, eller fylla upp inlägg med upprepad information.
  • Försök inte att påverka hur människor röstar på dina inlägg. Allt från tiggeri till frågar artigt är förbjudet.
  • Lägg inte upp personlig information. Detta inkluderar din egen information och andras.
  • Skada eller störa själva webbplatsen.
 2. 2
  Följ de särskilda regler för varje subreddit. Subreddits styrs av sina egna sekundära regler undertill Reddit globala regeluppsättning. De flesta av dessa är skrivna som innehåll restriktioner.
  • Att lära sig de särskilda regler för en subreddit, ta till höger på huvudsidan i det subreddit. Regler är tydligt beskrivet där.
  • Breaking subreddit reglerna inte kommer att få dig i allvarliga problem med webbplatsen, men det kan få dig och ditt inlägg (er) avlägsnas från den subreddit. Det kommer också att irritera andra användare av subreddit.
 3. 3
  Studera "reddiquette." Reddiquette är en kappsäck av "Reddit" och "etikett" som beskriver en uppsättning gemensamt göra och inte göra av beteende under större delen av området.
  • Den "göra" av reddiquette koka ner till deltagande: Making tankeväckande inlägg, hålla sig à jour med nya tjänster, länka till externa källor ansvarsfullt, och sånt.
  • De "inte göra" av reddiquette kretsar kring civil beteende: ej trolling eller deltar i flamma krig, inte vara oförskämd eller kränkande, inte försöka hitta tekniska lösningar för andra regler, och så vidare.
  • Den reddiquette guide kan ses i sin helhet på. Användarna uppmanas att granska dokumentet efter uppdateringar regelbundet.