Wku

Hur utvecklas buneary i pokemon diamond eller pearl

Denna artikel är full av tips som hjälper utvecklas Buneary. Denna guide kan hjälpa dig att utvecklas flera andra pokemon, inklusive Munchlax, Togepi, Espeon och Umbreon, Pichu, Igglybuff, Riolu, Chansey och Golbat. Alla dessa Pokemon utvecklas på en hög Vänskap nivå.

Steg

Hur utvecklas buneary i pokemon diamond eller pearl. Fånga en buneary i Eterna skog, väster om Eterna city.
Hur utvecklas buneary i pokemon diamond eller pearl. Fånga en buneary i Eterna skog, väster om Eterna city.
 1. 1
  Fånga en buneary i Eterna skog, väster om Eterna city.
 2. 2
  När du har en, gör den vänligare. Kontrollera tipsen nedan för sätt att göra detta.
 3. 3
  Kontrollera din poketch. Det är en vänskap räknare program tillgängligt genom att prata med en brunhårig tjej i Eterna staden Pokemon Center. Ju fler kärlek hjärtan som dyker upp när du rör dina pokemon image, desto mer gillar dig.
 4. 4
  Du kan också gå en promenad i hearthome stad med din buneary, kommer det att öka ibland sin lycka!
 5. 5
  Kontrollera med de många människor som bedömer dina pokemon vänlighet. Det bästa att gå till är i Pokemon Fan Club i Hearthome city. Ha din Buneary på framsidan av din fest när du pratar med henne. Du kan också prata med Dr Fotsteg. Om din Buneary förtjänar ett Footprint Ribbon, är det redo att nivå upp.
 6. 6
  När din buneary är i full lycka, kommer det att utvecklas till nästa gång du nivå upp. Medan du tränar upp det, vara noga med att inte låta det svagt! Om du inte är säker på om det är starkt nog för att slåss, använda en Rare Candy.
 7. 7
  När du har planat upp det du har den kraftfulla normal typ, lopunny.

Tips

 • Höja sina statistik med föremål såsom carbos och zink kommer inte bara att stärka dina pokemon, men kommer att göra det mer vänligt.
 • Om en pokemon håller i Soothe Bell, kommer det att bli lyckligare. När du bär den runt, kommer klockan att hjälpa den att värma upp till dig. Du kan ta en Soothe Bell från första gången genom Mt. Coronet eller från den gamle mannen på Route 225.
 • Hämta Band. Ju fler band dina pokemon har, desto snabbare kommer det att värma upp till dig. Buneary är särskilt bra på Cute tävlingar, så ökar den med söta poffins. Även äta poffins gör dina pokemon gillar dig mer.
 • Ta det till spa. Den Ribbon Syndicate Spa i Resort Area kan användas en gång var 24: e timme för att behandla dina pokemon till en avkopplande scrub som gör det gladare.
 • Håll det med dig. Ju mer du bär den med dig i ditt parti, det desto mer blir fäst vid dig.
 • Nivå upp den. Dina pokemon kommer att lita på dig mer varje gång det motverkar en Pokémon eller blir starkare, så det är ett bra sätt att göra dina pokemon mer vänligt.
 • Använd vänlighet bär. Dessa lägre statistik, men upp vänskap nivå. I kombination med statistiska öka poster, gör de ett bra sätt att göra dina pokemon lycklig.
 • Övriga Pokémon utvecklas på samma sätt som Buneary som Igglybuff, Cleffa, Togepi, Pichu, Riolu, Eevee, Budew, Chansey, Swadloon, Golbat och Woobat.

Varningar

 • Varje gång dina pokemon svimmar det kommer att bli mer olycklig. Håll dina pokemon frisk hela tiden.
 • Vänlighet bär sänka dina pokemon s statistik. Om du har tålamod, bör du avstå från att använda dem.
 • Varje gång dina pokemon tar giftet skada, förlorar det förtroende för dig. Sluta bli förgiftad till varje pris!