Wku

Hur till hacka en Verizon RAZR V3M mobiltelefon

Verizon historia av blockerande mobiltelefon funktioner är inget nytt. Från deras första märkesvaror, till deras senaste gadget erbjudande, Verizon lås-ner sina egna operativsystem för mobila enheter. Vill du både använda och anpassa din väg Motorola ursprungligen utformat RAZR? Med några få bitar av programvara, kan du komma åt och anpassa din egen RAZR. Det är din, och du betalt för det, du ska kunna utnyttja alla dess funktioner.
Denna guide kommer att gå igenom hitta rätt programvara, ansluta RAZR till en dator, och ändra inställningar på telefonen för att aktivera både USB och Bluetooth filöverföringar med Windows XP.

Steg

Hur till hacka en Verizon RAZR V3M mobiltelefon. Ladda ner drivrutiner.
Hur till hacka en Verizon RAZR V3M mobiltelefon. Ladda ner drivrutiner.
 1. 1
  Ladda ner drivrutiner. Motorolas V3M drivrutiner för krävs för att ansluta din RAZR till en via ett mini-USB-kabeln. Ett sätt är att ladda ner en "USB Driver Tool" och "USB drivrutiner" från Hack RAZR: s webbplats. Den senaste versionen, ladda Motorolas EU Driver Installation från deras. Du måste skapa ett gratis konto för att komma till denna hämtningssidan om du inte följer direkt på länken ovan.
 2. 2
  Extrahera drivrutinen arkivet till en mapp (om tillämpligt). För Motorolas officiell drivrutin utgåvan, är den extraherade filen "Motorola_EU_Driver_Installation_v?.?.?. Msi" (frågetecken representerar siffrorna i versionsnumret), samt för tredje part distributioner, bör de extraherade filerna inkluderar åtta. INF-filer och en. Sys fil.
 3. 3
  Installera drivrutinerna. Ingen av V3M förarna är Microsoft-certifierade, så se till att du har fått dem från en pålitlig källa innan du fortsätter.
  • Rekommenderad installation. Detta kräver att de officiella Motorola drivrutiner från deras webbplats för utvecklare:
   1. Starta installationsprogrammet genom att dubbelklicka på "Motorola_EU_Driver_Installation_v?.?.?. Msi" fil (frågetecken representerar platshållare versionsnummer).
   2. 1st fönster: Klicka på knappen "Nästa".
   3. 2nd fönster: Välj "Jag godkänner" knappen om du godkänner licensen visas i fönstret och klicka sedan på "Nästa"-knappen.
   4. 3 fönster: Klicka på "Stäng"-knappen.
   5. Anslut din RAZR. Hitta en "typ A" USB till "Type B" Mini-USB-kabel. Anslut USB-änden till din dator, och Mini-USB-änden till din RAZR. Den Windows Hardware Wizard kommer att visa en serie av anmälan ballonger från systemfältet när den upptäcker och automatiskt installerar drivrutiner.
  • Alternativ installation. För förare som delas ut av en tredje part som inte har någon installatör:
   1. Anslut din RAZR. Hitta en "typ A" USB till "Type B" Mini-USB-kabel. Anslut USB-änden till din dator, och Mini-USB-änden till din RAZR. Detta bör föranleda en maskinvara för att synas i Windows.
   2. 1st fönster: Välj "Nej, inte den här gången" radio-knappen, klicka sedan på "Nästa>" knappen.
   3. 2nd fönster: Välj "Installera från en lista eller angiven plats (avancerat)" radio-knappen, klicka på "Nästa>" knappen.
   4. 3 fönster: Klicka på "Inkludera den här platsen i sökningen:" bockmarkering anger du sökvägen till den hämtade P2K drivrutiner, och klicka på "Next>" knappen.
   5. 4th fönster: Klicka på "Fortsätt ändå"-knappen. Detta visas endast när Drivrutinsignering är inställd på "Varna" i "System Properties"> "Maskinvara"> "Driver Signing" alternativ i Windows XP.
  • 4
   Ladda ner och installera PST. Motorolas Product Support Tool version 7.2.5 är den senaste när detta skrivs, men version 7.2.3 kommer också att arbeta med aktuella P2K programvara. Den PST programvara är immateriell egendom av Motorola, så ingen ytterligare hjälp eller skärmdumpar kan tillhandahållas för att få programvaran.
  • 5
   Ladda ner och installera en P2K verkar redaktör. Den P2K Verkar Editor är ett verktyg som ger en direkt möjlighet att manuellt ändra bitar av en mobil enhetens inställningar. Programmet endast behöver dras ut från sitt arkiv till funktion, eftersom den inte har någon installatör att köra.
   Ursprungligen finns på Howardforums.com år sedan, har den ursprungliga upphovsmannen och / eller distributörer lämnat någon information för att spåra programmets version eller bidragsgivare historia. Lyckligtvis är programmet ganska stabil och pålitlig i sin närvarande distribueras formen. Utdelning av ansökan innehåller ett Functions.csv fil som tilldelar kommentarer till specifika verkar bitar, en hexedit.dll fil, vanligtvis en readme.txt eller. NFO fil, och p2kseem.exe programfilen.
  • 6
   Utför en verkar redigerar att aktivera filöverföringar. Det Verkar Editor är sektionerad i tre huvudsakliga gränssnitt grupperingar: den verkar platsen, hexadecimal galler, och växlar lite. För att använda verkar editor, är värdena manuellt matas in i verkar trafikområde i det nedre högra hörnet av fönstret. Detta kommer att ge sökkriterier när "Ladda från telefonen" knappen klickas. Efter en lyckad läsning, kommer hexadecimala data visas i det övre vänstra hörnet av fönstret. Genom att klicka på någon byte kommer att visa lämpliga data i bit byta område i nedre vänstra hörnet av fönstret.
   1. Ladda P2K Verkar Editor.
   2. Mata in den "verka" textrutan för "Load"-grupp.
   3. Lämna "Record" textrutan för "Load"-grupp på standardvärdet eller.
   4. Mata in de "Bytes (h)" textrutan.
   5. Klicka på "Ladda från telefon"-knappen.
   6. Rader av hexadecimala värden ska visas i det övre vänstra hörnet. Om du fick ett anslutningsfel, stäng Verkar Editor och återställa anslutningen med PST genom att skapa en ny telefonbok, sedan ladda telefonens data till den nya telefonboken.
   7. Leta upp raden designad av numret.
   8. Klicka på den 11: e kolumnen i dubbla siffror hexadecimala värden på den här raden. Den "Offset" kommer att läsa i "Valda byte detaljer" grupp. Alternativt kan du klicka på den första kolumnen på rad och använda piltangenterna på tangentbordet för att navigera höger tills "Offset" läser.
   9. "Bit 0" i "Selected byte detaljer" grupp bör ha en kommentar bredvid det: "Bluetooth eller USB-filöverföring...". Sätt en bock bredvid "Bit 0" (kommentar: s suffixet kommer att ändras till "på"), och en bock bredvid "Bit 1".
   10. Dubbelkolla dina bitändringar och en offset värde fortfarande visar. Kontrollera att "Spara"-gruppen och "Load"-grupp kryssrutor värderingar match. Ignorera texten anpassningen av innehållet textrutan.
   11. Klicka på "Spara till telefon"-knappen.
   12. Klicka på "Ja"-knappen.
   13. Förändring är klar. Koppla ur telefonen från USB-anslutningen och makt cykel det för att ändringarna ska börja gälla.
   14. Sök efter andra verkar redigeringar på nätet för att ändra inställningar som annars skulle vara otillgängliga i Verizons modifierade RAZR operativsystem.
  • 7
   Ladda ner och installera ett verktyg filöverföring. Populära filöverföring Utilities inkluderar Mobile Phone Tools, bitpim och P2k Commander. Hitta en som fungerar bäst för din smak. Inget av dessa program är perfekt, men varje erbjuder en annorlunda twist av funktionalitet. P2K Commander är ofta tippad som det enklaste och mest okomplicerade av P2K-baserade verktyg filöverföring, trots att det är fullt av buggar och kodas med dålig felhantering.
   P2K Commander är skriven av en individ från Ungern, med deltagare från hela världen. När detta skrivs, är den nuvarande versionen 4.9.E.
   När du är bekväm med en, bör du kunna bläddra, kopiera och ta bort filer samt visa enskilda filer och lagring.
  • 8
   Njut av din nya RAZR funktionalitet! Nu ska du ha rätt att använda alla dina RAZR funktioner. Sätt i ett 1GB flash-kort i din V3M och behandla telefonen som en kamera, minne och MP3-spelare, allt i en enhet. Aktivera Java och hämta Java-program till din RAZR (Brew-baserade Java apps endast). Njut av den nyvunna friheten i en helt upplåst mobiltelefon.

Tips

 • Om du är bara intresserad av att använda datorns USB -anslutning för att ladda din RAZR, följ steg 1 till 3. De återstående stegen är fokuserade på att göra ändringar i RAZR.
 • Till skillnad från alternativa metoder för att hacka Verizons RAZR, kräver denna process inte blinkar telefonens firmware med en version för V3c. Du kommer fortfarande att kunna använda din slot flashminne efter denna process.
 • Kör inte mer än en P2K applikation åt gången. Köra flera P2K applikationer samtidigt orsakar problem eftersom P2K förare förväntar en anslutning i taget.
 • När du använder "bitpim" programvara, ansluta din mobiltelefon efter att programmet är öppet. Välj "v3cm" för din V3M telefonen när du försöker att upptäcka telefonen.
 • När du använder "P2k Commander" programvara, ansluta mobiltelefonen innan du öppnar programmet. Programvaran kommer att läsa från telefonen när "P2k Mobile Phone" är vald från en drop-down listan längst upp.
 • Alltid inaktivera en stil, tema, funktion eller tjänst innan du raderar eller kopierar över relaterade filer. Välj till exempel en sund stil annat än "Master Volume" (dvs. välja "ALL OFF") innan du raderar eller kopierar över ringsignaler. Om du inte gör det kan det resultera i delvis kopierade filer eller förare korruption som en följd av kopiering med P2k Commander.
 • Den "USB Driver Tool" från Hack RAZR webbplats är ett värdefullt verktyg i att återställa datorns Motorola V3M drivrutiner. Detta är särskilt praktiskt om du flyttar din RAZR till en annan USB-port på datorn eller ansluten USB-hubb. Det bör noteras att inte alla RAZR telefoner är likadana. När du letar efter objekt att förändra, se till att du tittar på rätt information för den telefon du har. CDMA telefoner som V3M skiljer sig från GSM-telefoner såsom V3 och V3i.
 • När du är osäker, prova koppla din RAZR från USB, omstart det, och återansluta den till USB. Om det inte fungerar, kopplar din RAZR kör "USB Driver Tool", starta om datorn, anslut RAZR, och ladda om alla sina förare.
 • Vid byte av aktuella temats filer på din RAZR, välj ett annat tema från menyn Display förväg. Växla tillbaka till temat efter de nya filerna är på plats. Ibland RAZR fryser efter en fil förändring. Om det händer, bör en enkel omstart rätta till det.
 • Kopiera inte över ringsignaler större än 250KB i storlek eller längre än 30 sekunder. För att vara säker, skapa ringsignaler mindre än dessa värden att ta hänsyn till metriska priser Byte konvertering (dvs.: 1024 Bytes = 1 KB). RAZR V3M verkar fungera bäst med mono mp3-filer av någon samplingsfrekvens. Använd samplingsfrekvenser runt 48kHz för längre MP3-filer.
 • Java-program fungerar på Verizons V3M, men bara om de är Brew-baserade. Regelbunden eller filer kommer inte att fungera ().

Varningar

 • Medan vissa metoder, som att anpassa din telefon är både etiskt och juridiskt, andra metoder inte. Dessutom är själva processen av att använda Motorola copyright programvara endast laglig av dem med en licens för att använda det.
 • Följ inte denna guide om du inte är villig att ta de nödvändiga risker. Din telefon, Verizon garanti, och Verizon tjänsten kan stå på spel. Är riskerna med hacka din telefon värt den extra funktionalitet och / eller anpassning?
 • Troligtvis kan du flasha telefonen tillbaka till det ursprungliga programmet, eller ta bort den verkar redigeringar. Det finns inget sätt att ta reda på om en användare har verkar redigerade telefonen om du ändrar dem tillbaka till fabriksinställningarna.
 • Redigera filer på din RAZR kan flagga telefonen som ändras om det kan aldrig förvandlas till Verizon för service. Det kan också medföra att din Verizon garanti, försäkring, etc. De flesta av de välkända redigeringar är fullt reversibla förutsatt att du säkerhetskopierade telefonens ursprungliga filerna och ihågkommen som verkar redigeringar du gjort.
 • Utföra verkar redigeringar oavsiktligt kan förvandla din telefon till en dyr Papperspress. Var ytterst försiktig och minutiöst noggrann när följande anvisningar för verkar redigeringar. Om möjligt, anslut telefonen direkt till USB-porten på en dator eller via en kvalitet USB-hubb. Billig eller låg kvalitet USB-hubbar kan oavsiktligt lägga eftersläpning och minska effekten av USB-anslutningar.
 • Gör alltid en säkerhetskopia av alla filer du planerar att redigera eller byta.
 • Att följa upphovsrättslagar och etik, länkar till piratkopierad programvara (dvs.: Motorola Product Support Tool licensierad för endast mobiltelefon återförsäljare) som används i denna process kommer inte att publiceras. En extern länk nedan pekar på en RAZR dataintrång plats med sina egna länkar till sådan programvara. Levererar programvara som kränker en upphovsrätt är olagligt, och ge länken till sådan programvara kan vara oetiskt. Google tillåter inte piratkopiering i någon form.

Saker du behöver

 • Verizon Motorola V3M mobiltelefon
 • Microsoft Windows XP SP-2 installerat på en dator med minst en USB-port gratis
 • "Typ A" USB till "Type B" Mini-USB-kabel i valfri längd
 • Nedladdade programvaran enligt beskrivningen i "steg":
  • Motorola V3M (P2K) drivrutiner
  • PST (Product Support Tool) 2.7.3 eller 2.7.5
  • Verkar editor som är P2K-baserad
  • Filöverföring verktyg som är P2K-baserad