Wku

Hur tar man bort mywebsearch

Mywebsearch är vad som kallas en PUP, eller ett eventuellt oönskat program. Denna klassificering är separat från den ökända spyware och adware, som spårar användarinformation utan godkännande. Mywebsearch anses "potentiellt oönskade" eftersom det är ett program som levereras med olika spam-liknande produkter som tar upp utrymme på hårddisken och har förmågan att sakta datorn och hindrar regelbunden verksamhet. Borttagning Mywebsearch helt kan vara svårt, men det är möjligt. Använd dessa steg för att ta bort Mywebsearch verktygsfältet på datorn.

Steg

Hur tar man bort mywebsearch. Bestäm om mywebsearch är installerad.
Hur tar man bort mywebsearch. Bestäm om mywebsearch är installerad.
 1. 1
  Bestäm om mywebsearch är installerad.
  • Du kommer att känna igen programmet om du öppnar din webbläsare, vanligtvis Internet Explorer, och blick på toppen av fönstret under adressfältet. Mywebsearch visas som en vanlig verktygsfält med en sökruta och ett antal flikar.
 2. 2
  Stäng alla program och fönster genom att klicka på "x" i det övre högra hörnet av rutan.
  • Typ Ctrl + Alt + Delete för att avgöra om det finns några dolda program som körs. Om så är fallet, väljer att avsluta dem.
 3. 3
  Klicka på Start, sedan på Kontrollpanelen, och sedan lägga till / ta bort program.
 4. 4
  Studera listan över program för mywebsearch och något är anslutet till det programmet.
  • Några av de möjliga titlar inkluderar Mywebsearch Bar, Mywebsearch Smiley Central, Mywebsearch Outlook Express eller Incredimail, My Way Speedbar Smiley Central, My Way Speedbar Yahoo eller AOL, My Way Speedbar Outlook Express eller Incredimail, Search Assistant My Way, Search Assistant Mywebsearch, Nöje Webb Produkter Easy Installer, och WeatherBug Companion.
 5. 5
  Titta till höger om varje oönskat program och välj "Ta bort".
 6. 6
  Följ instruktionerna för borttagning.
  • Du kanske måste följa en avinstallera guiden för en eller flera av programmen. Bara svara på frågorna och välja att ta bort.
 7. 7
  Starta om datorn genom att klicka på Start och återstart.
  • Detta steg säkerställer att borttagningen fungerade.
 8. 8
  Ladda ner ett program mywebsearch borttagning.
  • Det finns många skanningar tillgängliga att detektera närvaron av Mywebsearch. Många gratis skanningar kan hittas med hjälp av en sökmotor.
 9. 9
  Kör mywebsearch skanningen.
  • När genomsökningen är klar klickar igenom alternativen och välja att ta bort Mywebsearch programmet. Även om du har tagit bort programmet med hjälp av konventionella metoder, kanske dolda Mywebsearch filer kvar på datorn.
 10. 10
  Avlägsna skanning programvara med samma "lägg till / ta bort program"-metoden.
 11. 11
  Öppna "Den här datorn" och välj enhet C och klicka sedan på "programfiler."
 12. 12
  Sök efter mywebsearch relaterade filer överblivna från sökningen.
 13. 13
  Högerklicka och ta bort varje mapp och fil med mywebsearch tillhörighet.
 14. 14
  Starta om datorn. Öppna din webbläsare och kolla på verktygsfältet.

Tips

 • Dessa steg är specifika för Windows XP-användare. Om du kör Windows Vista eller Windows 7, stegen är liknande, men det kan innebära att använda en annan väg för att hitta jämförbara "Lägg till / ta bort program" alternativet.

Varningar

 • Aldrig hämta program eller programvara som verkar oäkta eller misstänkt. Dessa program kan spåra dina uppgifter och få personlig information från din dator.
 • Lägg inte till eller ta bort program vars funktioner du är osäker på. De kan vara viktiga program.