Wku

Hur pinga på Mac OS

PING testar anslutningen genom att skicka paket till en värd och sedan rapportera svaret. Att pinga på en Mac OS, följ dessa anvisningar.

Steg

Hur pinga på Mac OS. Klicka på fliken Ping och ange en värd.
Hur pinga på Mac OS. Klicka på fliken Ping och ange en värd.
 1. 1
  Gå till Program> Verktygsprogram> Nätverksverktyg.
 2. 2
  Klicka på fliken Ping och ange en värd. Du kan skriva in en viss IP-adress eller en hemsida. Till exempel, för att pinga eBays huvudwebbserver, typ ping www.ebay.com. För att få din Mac ping själv, typ 127.0.0.1.
 3. 3
  Hit ping. Om webbplatsen / värden är upp och aktivt svara, får du svar.
 4. 4
  Läs utgången.
  • Den första raden av produktionen: Detta beskriver vad ping kommer att göra. Till exempel:
   ping example.com PING example.com (192.0.32.10): 56 databitgrupper
  • De följande rader utgång: Om paketet ping skickar till målet värd anländer, ekas tillbaka och fick, kommer ping visa linjer som:
   64 bytes från 192.0.32.10: icmp_seq = 1 ttl = 240 time = 96,521 ms
   64 bytes från 192.0.32.10: icmp_seq = 3 ttl = 240 time = 95,638 ms
   64 bytes från 192.0.32.10: icmp_seq = 4 ttl = 240 time = 95,414 ms 64 bytes från 192.0.32.10: icmp_seq = 5 ttl = 240 time = 93,367 ms
   • Du kan behöva trycka på CTRL + C för att stoppa ping.
  • De slutliga linjer utgång: Ping kommer då sammanfatta resultaten som:
   6 paket sänds, 6 paket mottagna, 0,0% paketförluster rundresa min / avg / max / stdDev = 93.367/95.912/98.767/1.599 ms
 5. 5
  Om ping misslyckas, felsöka.
  • Om du får ping ping rapporten: kan inte lösa example.com: Unknown host, betyder det oftast att du har stavat värdnamnet. Prova ett annat värdnamn som example.com (egentligen). Om detta rapporterar "Unknown host," då problemet troligen adressen till DNS-server. Ping använda värdens IP-adress istället för dess namn (ex. 192.0.32.10). Om detta lyckas då antingen den adress du använder för domännamnet servern är felaktigt eller det är onåbar eller nedåt.
  • Om du får ping ping rapporten: sendto: Ingen väg till värd, kan detta innebära att adressen till den gateway är felaktig eller att anslutningen från datorn är inte igång.
   • Ping 127.0.0.1: det är din egen dator. Om detta misslyckas kan nätverkskonfigurationen eller NIC (Network Interface Card) vara dåligt. Byt ut nätverkskortet eller lägga till en ny (de är verkligen billiga dessa dagar).
   • Kontrollera kabeln från datorn till routern, särskilt om anslutningen fungerat tidigare.
   • De flesta dator NIC-portar har en indikatorlampa som indikerar en bra anslutning och en som blinkar när data överförs. Eftersom kommandot ping sänder paket på ca 1 per sekund, bör du kunna se uppgifterna ljuset blinkar.
   • Kontrollera att routern har rätt indikatorer ljuset (och inga fel), inklusive en som indikerar en bra anslutning till datorn. Om ett fel lyser, följ kabeln från datorn till routern för att kontrollera att den är korrekt ansluten, sedan ringa din kabel eller bredband leverantör om det behövs.
   • Starta en live-cd. Detta är ett system som automatiskt ska ställa in nätverkskortet och låter dig använda en ping för att kontrollera att all maskinvara fungerar. Det gör inte något för att din hårddisk och när du är klar, bara starta din vanliga systemet.

Tips

Det enklaste sättet att aktivera ping på en Macintosh: På Macintosh som du vill tillåta ping

 1. / Öppna "Systeminställningar"
 2. / Välj "Dela"
 3. / Klicka på "Firewall", visas ett nytt fönster med "Advanced"
 4. / Klicka på "Avancerat"
 5. / Avmarkera "Aktivera Stealth Mode"
 6. / Klicka på OK

Nu kan du pinga den här Macintosh från någon maskin i ditt lokala nätverk.

Om din router till Internet är konfigurerad med säkerhet, kan du kontrollera att din netwwork är stealth genom att köra ShieldsUP

https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2

från Gibson Research Corporation ()

Du bör finna att dina första 1056 portar är stealth (visas som grön) som inte svarar på ping inte förbättrar säkerheten som tros av många människor.