Wku

Hur man undviker skrämmande pop ups på flash-animationer över internet

Dessa steg kommer tips och varningar hjälper dig att minska risken för att köra in i en flash-animering med ett spratt flash chock bilden spelas för larmrapporter.

Steg

Hur man undviker skrämmande pop ups på flash-animationer över internet. Först fundera på webbplatsen du surfar.
Hur man undviker skrämmande pop ups på flash-animationer över internet. Först fundera på webbplatsen du surfar.
 1. 1
  Först fundera på webbplatsen du surfar. Om det är något som du aldrig har sett förut, inte ta risken.
 2. 2
  Titta på titeln för animeringen. Om det ser ut som något tråkigt eller intressant, är chansen att det är ett trick för att skrämma dig (Obs: vissa screamers har titlar som säger hur man kan förebygga Screamers).
 3. 3
  Leta efter något som kräver att du höja volymen och / eller koncentrera sig hårt på en bild. Det är ett vanligt tecken på en skrämmande upplevelse.
 4. 4
  Stäng av ljudet. Om det händer att vara en "chock flash" animation, kommer det att skrika på dig.
 5. 5
  Om du misstänker att det kan vara ett trick, låt den spela men steg bort från datorn och stänga av ljudet ner. Inte koncentrera sig på det för mycket, kommer det chockera dig inte på detta sätt.
 6. 6
  Om det är på youtube, titta på kommentarerna och se om någon klagar på krisen i videon. Titta även på de relaterade videoklipp. Om det finns en video av bilen, några skrämmande ansikten eller pop-up video som du har sett, så är det en pop-up video.
 7. 7
  Också titta på taggarna på videon. Vissa ord kan bara ge bort att det är en pop-up.
 8. 8
  Ibland, om det är en video där de har en klocka räkna till ny timme, det kommer att bli en screamer.
 9. 9
  Be en kompis om de har sett det förut.
 10. 10
  Försök att lugna dig själv innan du tittar på videon. Ju mer du räknar det mer rädd du kommer att bli.
 11. 11
  När videon börjar spela en låt via datorns högtalare. Se till att låten är högt och är inte i sig skrämmande, annars kommer det att slå tillbaka, och du kommer att hamna ännu mer rädd. Placera några andas, genomskinligt material över ditt ansikte, som en skir sjal. Materialet bör verkligen vara genomskinlig, alltför tydligt, och du kan se videon, alltför ogenomskinlig, och du kommer inte att kunna se om, medan videon spelas upp, går någon till dig med den uppenbara avsikten att ge dig en bra larm.

Tips

 • Om du stöter på några läskiga ansikten medan du surfar på Internet, inte tar det på allvar.
 • Påminn dig själv om att saken inte är verklig och kan inte skada dig.
 • Också, på YouTube, kolla videon kommentarer innan du tittar på den. De kan oftast berätta för dig om det är skrämmande eller inte. Om det säger också att lägga kommentarer har inaktiverats eller något liknande, försök att förvänta sig något att skrika på dig.
 • Prova att stänga ner dina högtalare innan du tittar på video, så du kommer inte vara rädd av ett skrik. Titta på betyg också, innan du tittar på den.
 • Om du kan, rulla ner tills det bara finns en liten bit av skärmen, tillräckligt för att se vad det var utan att skrämma dig.
 • Ett högerklick låter dig veta om det är en bild eller en blixt genom att ta upp en annan meny (för "koncentrera sig på bilden" ettor).
 • Om det är en labyrint som säger att det finns en överraskning i slutet, är det ett självklart spratt.
 • Om det är en video på YouTube, sätta videon på paus och skjut sak som talar om hur mycket tid du har kvar på videon, via video. Om du ser ett ansikte eller något, är chansen att det kommer att försöka skrämma dig. Detta sätt, det finns inte något ljud och det rör sig inte.
 • Gå inte in på hemsidor på främmande språk om du inte förstår det språket.
 • Vanligtvis vänner är de som ställer du upp. Om det är ett e-postmeddelande använda stegen ovan, men om de är med du ber dem titeln på videon eller några frågor som kommer att försöka bryta dem. Till exempel om din vän säger att kolla in denna coola video och du frågar honom vad titeln är han brukar svara med att säga att du får se. Då vet du att du kanske får pranked.
 • Tror inte på tankar som kommer att leda till den tanken. Det är ungefär som att påminna dig själv om det skrämmande.

Varningar

 • Många screamers inkluderar Scary Maze (uppenbarligen), Scary bil (också uppenbart) och andra K-fee Reklamfilmer, Ghost Chair, fantastisk Ballerina Dancer (mycket skrämmande och svårt att inse det kommer), subliminala meddelanden (de flesta av dem), Spot skillnaden och Vad är fel med denna bild? Undvik dessa videor.
 • Vänligen inte visar Scary Pop Ups till barn under 10 eller äldre än 55. Dessutom visar inte videon till en vuxen som har hjärtproblem.
 • Säg inte att webbplatsen ska sätta en varning på videon för då skulle det inte vara kul att någon annan som såg det som kanske vill vara rädd.
 • Om du får rädd, ska du inte skicka hatbrev till webbplatsen medan förbanna dem.