Wku

Hur man undviker att fastna på facebook

Har du någonsin haft en Facebook-uttag medan du var på jobbet eller i skolan och verkligen ville kontrollera din Facebook-profil? Du kan följa dessa enkla steg för att hjälpa dig att inte fastna på Facebook!

Steg

Hur man undviker att fastna på facebook. Ändra din onlinestatus inställningar.
Hur man undviker att fastna på facebook. Ändra din onlinestatus inställningar.
 1. 1
  Ändra din onlinestatus inställningar. Gå in på "Privacy" i din profil och klicka på "Redigera inställningar" länken. Nu klickar du på den nedrullningsbara alternativ bredvid din online-status och ändra det till "Ingen". Detta kommer att se till att människor inte kan berätta när din status ändras.
 2. 2
  Få "fizzboost" program, eller något liknande. Fizzboost meddelar dig om nya meddelanden, vänförfrågningar kommentarer Vägg och diverse andra Facebook-funktioner utan att du behöver ha webbsidan öppet visas på din skärm.
 3. 3
  Använd dina översinnliga krafter! Lyssna för dörrar som öppnas eller golv fogarna som någon kan gå i närheten av dig som du inte vill se dig.
 4. 4
  Förbli anonyma om det behövs. Om du försöker komma åt Facebook på jobbet, vill du inte att din chef blir arg på dig! Eller, om du använder Facebook i skolan, vill du inte lärarna blir arg på dig! Du kanske vill använda en öppen proxy eller VPN som gör att du kan söka anonymt. Du kan även ha möjlighet att åsidosätta filter på detta sätt också.

Tips

 • Du bör alltid rensa dina cookies och historia så att din admin aldrig kan fånga dig av din webbhistorik.
 • Du kan läsa mer om proxyservrar på Wikipedia inträde på proxyservrar.
 • De flesta webbläsare har en funktion som gör att du kan surfa på internet utan dessa sidor som är lagrade i din history.Use här för att gå till Facebook.
  • Om du använder Google Chrome, klicka på skiftnyckel-knappen och klicka på Nytt inkognitofönster.
  • I fallet med Internet Explorer, använder InPrivate-surfning alternativet i Säkerhets-menyn.
  • I fallet med Mozilla Firefox / CometBird, gå till Verktyg-menyn och klicka på Starta privat surfning.
  • För Apple Safari, klicka på Nuts & Bolts menyn och starta privat surfning.

Varningar

 • Om du har blivit varnad av din chef eller lärare att inte använda Facebook, kanske du vill ta deras råd! Behöver du verkligen att komma åt Facebook just nu, eller kan du göra det genom dagen tills du kommer hem eller någon plats som du kan komma åt Facebook? Detta hur-till garanterar inte att du kommer att ha framgång!