Wku

Hur man tränar attack, styrka och försvar på runescape

RuneScape spelare, är denna guide perfekt för nybörjare till proffs på Runescape.

Steg

Hur man tränar attack, styrka och försvar på runescape. Börja träna på goblins lv.
Hur man tränar attack, styrka och försvar på runescape. Börja träna på goblins lv.

Attack

 1. 1
  Börja döda kor. De bör vara ganska lätt. Vid tiden du har 5 attack köpa en stål svärd för mellan 140-300gp.
 2. 2
  Börja träna på goblins lv.2 du är 5/1 Antal nivåer högre än dem (fortfarande har mat) Om du råkar köra av räkor gå tillbaka och fiska eller om du fiskat en hel del att få en fullständig inventering av räkor.
 3. 3
  När du får 10 attack köpa en svart lång svärd. Träna på kor. Upprepa denna process tills du har 20 attack. Köp en Mithril kroksabel (Om du inte är rik check plocka upp sina hudar och tan dem). Sedan börja träna på munkar (ingen mat krävs) Fortsätt att göra detta tills du har 30 attack. Köp någon orubblig vapen.
 4. 4
  Träna på backen jättar (HUMMER föreslås) fortsätta göra detta tills 60 attack. Grattis du är nu tillgängliga att använda runa vapen och vapensystem drake.
 5. 5
  Attack experiment dessa är bra eftersom de har så mycket hk tåg på dessa fram till nivå 90.

Styrketräning

 1. 1
  Nivå 1-8: tåg på råttor och du kommer ständigt att döda dem lätt och du kommer att få exp snabbt.
 2. 2
  Nivå 8-23: Tåg på troll eller kor och få lite mat. För kor, döda i Lumbridge och bank sin kohud. Sälj på Grand Exchange och du kommer att få en bra summa pengar. Köp några anständiga rustningar och vapen på dig nivå. (Mithril).
 3. 3
  Nivå 23-30: Ta 10 gp med dig och halva inventering av livsmedel. Trout rekommenderas. Gå till Al Kharid och tåg på lvl.9 krigare i huvudbyggnaden.
 4. 4
  Nivå 30-35: Tåg på zombies i Draynor rännstenen, behöver du en bra mängd lax.
 5. 5
  Nivå 35-41: Gå till Varrock och tåg på vakterna. Vid det här laget bör du ha minst 2 orubblig rustningar bitar och en str. amulett. Eller, om din attack är 40 investera i en runa kroksabel. Om inte, håll dig till en orubblig kroksabel eller stridsyxa.
 6. 6
  Nivå 41-53: Tåg på backen jättar.
 7. 7
  Nivå 53: Vid det här laget bör du ha genomgått drakeslayer och du har full rune och runa kroksabel.
 8. 8
  Nivå 53-65: Tåg på mossa jättar på Crandor. Du kan få det genom att ange vulkanen i Karamja. Innan du går till Crandor fisk en fullständig inventering av hummer och koka dem. Gå sedan börja träna.
 9. 9
  Nivå 65-75: Du bör vara en medlem nu. Träna på spindlar i Stronghold av säkerhet.
 10. 10
  Nivå 75: Vid det här laget bör du ha anständiga rustning, åtminstone vissa delar av drake, eller om du har råd med det - gravrösen / 3rd ålder. Ett vapen som en piska / Godsword rekommenderas också. [Du kan använda en piska för att träna styrka, men är extremt långsam och tåg attack, styrka och försvar på en gång och en GS är att bromsa ad scimi är det bästa alternativet]
 11. 11
  Nivå 75-85: Om du har gjort monkey madness, åka tåg på apan vakter, bör du be att bekämpa dem.
 12. 12
  Nivå 85-99: Armored zombies är det bästa här, för makt utjämning, annars baneman är ett bra alternativ.

Träning försvar

 1. 1
  Börja genom att döda kor för kontanter. När du har en fullständig inventering av kohudar sälja dem. Köp fullständiga järn för 700 och köpa en järn vapen.
 2. 2
  Döda goblins tills 5 försvaret. Gör samma process för kontanter tills 10k köper fullt stål 2k-4k och hålla ditt vapen.
 3. 3
  Döda munkar och hålla döda tills du kan bära Mithril, vilket är 8k-9k.
 4. 4
  Träna på barbarer tåg där Haakon och LV 0,15-17 barbarerna är. Fortsätt att göra detta om och om igen tills du kan bära orubblig. En metod för att få tillräckligt med pengar för orubblig är att sälja normala stockar, som säljer för 77gp.
 5. 5
  Träna på vakter fram till 40 försvar och sedan backen jättar förrän 60 försvar. Gör drakeslayer om du vill och köpa runa platebody från GE för cirka 50k eller från Oziach för 65k.

Tips

 • Ett annat bra ställe att träna styrka, attack och försvar är ett fäste för säkerheten i barbarbyn. Gå ner till den 3: e nivån och hitta en stor grop fylld med jättespindlar (nivå 50). Spindlarna här inte har bra försvar och är aggressiva, vilket sparar lite klickande. Men glöm inte att ta med mat, eftersom de konsekvent träffa 5 s och 6 s. Om du är högre nivåer sedan döda ankous lvl 86 i rummet på den sista nivån i SOS.
 • Lyssna på musik på en MP3 eller iPod om du uttråkad blir, eller öppna en annan flik och titta på en video på YouTube eller något.
 • Om du har avslutat Dragon Slayer quest du kan gå igenom en vägg i vulkanen för att nå ett litet område som har 5-6 mindre demoner, men det är bättre att bekämpa mossa jättar i öknen sprickan på nivå 16 öknen i väster sidan av att stjäla skapande minispel.
 • Medan du spelar om du blir uttråkad kan du titta på andra guider på internet för fler sätt att träna alla typer av färdigheter när du uppnår ditt mål.
 • Kanske den bästa platsen för att träna är på banditer: Använd bönen rustning och ta 10-20 bön trolldrycker. Kontrollera att du har auto hämnas på!
 • Ta inte med Rares om du inte har reservdelar i din bank eller du är riktigt rik.
 • Om du vill kan du använda hummer.
 • Blanda upp träningen.

Varningar

 • Om du dör medan striderna kommer du bara att hålla dina tre mest värdefulla föremål. Om du dör, kan du behöva starta om genom att få mer pengar.