Wku

Hur man tar bort Windows Genuine Advantage Notifications verktyget utan dataintrång

Om du har en bootleg (fake) exemplar av Microsoft Windows XP med Advantage Notifications Tool installerat, irriterande meddelanden som påminner dig om att du har en bootleg kopia av Windows installerat på datorn visas en gång i timmen eller så. Microsoft har gjort det så att avinstallera funktionen på denna inte existerar, men det `sa sätt att helt enkelt ta bort verktyget i stället avinstallera det. Om möjligt, gör saker utan att hacking är alltid ett bättre alternativ eftersom det ger mycket mindre chans att något ska gå fel med din system-konfiguration. Observera att detta inte är en hacking.

Steg

Hur man tar bort Windows Genuine Advantage Notifications verktyget utan dataintrång. detta inte är en hacking.
Hur man tar bort Windows Genuine Advantage Notifications verktyget utan dataintrång. detta inte är en hacking.
 1. 1
  Klicka på Start> Den här datorn.
 2. 2
  Skriv följande text i adressfältet längst upp på sidan c: \ WINDOWS \ system32
 3. 3
  Leta reda på filen som heter wgatray eller wgatray. Exe och klicka på den en gång.
 4. 4
  Tryck på Skift + Delete (denna kombination kommer att automatiskt radera filer helt av datorn istället för till papperskorgen) men inte bekräfta borttagningen ännu.
 5. 5
  Högerklicka på en icke-ockuperade området i Aktivitetsfältet och välj Aktivitetshanteraren eller tryck ctrl + shift + esc.
 6. 6
  Klicka på fliken Processer i toppen.
 7. 7
  Markera den process som kallas wgatray. Exe och klicka på knappen Avsluta process längst ner och klicka på Ja för att bekräfta processen avslutas.
 8. 8
  Bekräfta borttagningen av wgatray som du semi-bort tidigare (detta måste göras nästan omedelbart efter processen uppsägning eftersom det kommer att öppna sig snabbt så det är en bra idé att ha strykningen bekräftelse fönstret öppet bakom Aktivitetshanteraren för snabb åtkomst ).
 9. 9
  Starta om datorn.
 10. 10
  I system32-mappen som öppnades tidigare, hitta och markera filen som heter wgalogon. Dll och dra den till papperskorgen (på skrivbordet).
 11. 11
  Töm papperskorgen.
 12. 12
  Starta om datorn och Windows Genuine Advantage Notifications Verktyget bör inte köra längre så nu har du helt problemfri Windows XP användning.

Alternativ metod

 1. 1
  Starta datorn i "felsäkert läge."
 2. 2
  Sök WGA och wgalogon två filer i system32 Windows-mappen.
 3. 3
  Ändra deras utvidgning till WGA. Ol och wgalogon.old.
 4. 4
  Starta datorn i normalläge. Anmälan på skrivbordet har försvunnit.
 5. 5
  Öppna "c: \ Windows"-mappen och i det "system 32"-mappen. Radera både wga.old och wgalogon.old filer. På detta sätt har du fått gratis från Windows Genuine Advantage problem.

Saker du behöver

 • Microsoft Windows XP & Windows Genuine Advantage Notifications Tool (förhoppningsvis inte för länge).