Wku

Hur man stjäl en myspace layout

Har du någonsin sett en MySpace layout som du bara skulle döda för att ha? Har du provat att använda en layout stealer men det var inte bra nog för dig? Väl här är ett enkelt, enklare sätt att stjäla en enkel kod till en hel layout, vill du veta? Det är med hjälp av sidan källan.

Steg

Hur man stjäl en myspace layout. Först, gå till målet myspace sida.
Hur man stjäl en myspace layout. Först, gå till målet myspace sida.
 1. 1
  Först, gå till målet myspace sida. Beroende på vilken webbläsare du använder sätt att se på sidan källan är ganska lika. Vid ankomsten till den valda MySpace, högerklicka på ett tomt utrymme och klicka på "Visa källa", för att visa sidans källkod.
 2. 2
  Nu skall ett separat fönster visas så snart du klickat "view source". Vad du tittar på kan verka som ett främmande språk och oerhört svårt att läsa, om du inte vet HTML-koden inställning, men tyvärr det är nyckeln för dig att få den layout som du vill.
 3. 3
  Rulla ner på sidan, det kan vara svårt att läsa, men om du får kläm på det kommer du snart att kunna identifiera alla komponenter i den stora sidan av koder.
 4. 4
  När du har bläddrat ner försöka hitta denna text: Om mig:. Det visar att du har nått "Om mig"-avsnittet och alla koder som bebor den.
 5. 5
  När du letar efter layout-koder finns en 7/10 chans att koden är i "om mig". Scrolla ner lite mer, om du inte ser koden försöka titta igen, är det mycket enkelt att hitta en layout kod bara genom de "stil taggar". Style taggar är början på layouten koden och består av <och>. Om det inte finns skriftligt berätta om personen då koden är i slutet.
 6. 6
  Kopiera koden börjar där det står <stil hela vägen till slutet där det står </ style>. Nu stänger sidan, eller lämna det upp på skärmen för framtida referens eller om du tappar bort koden, har du en tillbaka för att hämta den.
 7. 7
  Slutligen klistra in koden i din "om mig" och titta på din nya "stulna" layout.
 8. 8
  Ge dig själv en klapp på ryggen.

Tips

 • "</>" Visar den avslutande av en kod.
 • Om du inte hittar koden i "Om mig" misströsta inte, kolla på "Vem jag skulle vilja träffa" sektionen och även de "intressen" om du hittar något du gillar i "Allmänt", " Musik "," Filmer "," Bok "och" Heroes "tabeller.
 • Om du vill förbättra dina kunskaper med att stjäla koder, försöka ta koderna från mer komplexa layouter.
 • Veta HTML-koden kommer att hjälpa dig att identifiera koder snabbare. Du kanske vill ta några minuter och slå upp några HTML-grunderna. Inte bara kommer du att kunna ta MySpace layouter snabbare, men du kan må bra att du har lärt dig något nytt och användbart.
 • ett tips för att hitta vissa delar av texten är att gå till Redigera> Sök... och sedan när en liten sökruta dyker upp, infoga texten du vill hitta på sidan.

Varningar

 • Försök inte att stjäla din väns layout för om de ser dig med sin layout då de kommer att vara mycket upprörd.
 • Undvik stjäla layouter som tydligt är upphovsrättsskyddade av författaren. Men eftersom det är MySpace, allt är stulen.
 • Om författaren har tydligt sagt att du inte får använda sin profil, ska du inte stjäla den!

Saker du behöver

 • Dator och internetuppkoppling.
 • Webbläsare.