Wku

Hur man spelar en pyro i Team Fortress 2

Pyros, tändpåsarna i Team Fortress 2. Omgiven av mystik, Pyros spelar brottet roll genom att ställa aflame till något i sin omgivning. Istället för tändstickor, föredrar Pyros belysning människor på elden i stället med sin eldkastare, innan skjuta ner dem med Shotgun och släcka sina liv med Fireaxe. Bakom allt detta, är hans / hennes kostym brandsäkra och kan släppa eventuella brandskador som bränner över tiden och folk blåser bort med hans / hennes Compression Blast Flame Thrower har just uppgraderats med, slängde Ubered fiender borta och repellerande objekt såsom raketer, granater och pilar.

Steg

Hur man spelar en pyro i Team Fortress 2. Ta dina fiender med överraskning.
Hur man spelar en pyro i Team Fortress 2. Ta dina fiender med överraskning.
 1. 1
  Starta upp festen. Pyros börjar med en 200 bränsle eldkastare för nära eller medellång räckvidd (Primary), varierade en 6/32 medelstora Shotgun och en Fireaxe för närstrid.
  1. Använd eldkastare på kort-range.The Pyrons eldkastare är mest fördelaktigt upp nära din fiende, och nästan garanterat att vara dödligt vid nära håll. Använd den alternativa eld och du kan spränga bort folk på bekostnad av 20 lågor.
  1. 1
    • Som en Pyro, fruktar du mest. Om du ser en kort siluett av en spelare flimra innan du omedelbart som lös din eldkastare att avslöja dold nära dig.
   1. 1
      • Du kan också använda eldkastare för att avslöja dold. Kom ihåg att brinnande spelare kommer att lysa sitt lag färg, som kommer att blåsa en 's skal omedelbart.
     • Kom ihåg att en eldkastare är den enda hållbara vapen. Det skadar fiender efter den ursprungliga skadan behandlas. Även om en bränd fiende springer iväg, kan han dö ändå, så det är inte alltid nödvändigt att jaga fiender ner.
     • Eldkastare har en relativt okänd sekundär brand (höger musknapp), komprimering blast. När du trycker på höger musknapp, avger eldkastare en luftström som kan spränga fiender bakåt genom luften på ett liknande sätt som en Demomans rörbomb eller en raket. Det kan också spegla långsamma projektiler såsom Demomans bomber, Krypskyttens pilar och raketer. Soldater i synnerhet är mycket sårbara för sina raketer som reflekteras tillbaka på sitt lag, vilket återspeglas sprängämnen Mini-kritisk mot sitt eget lag. Det kan också ta bort flammor från en lagkamrat. OBSERVERA att luftströmmen använder 20 ammunition per blast, så använd den med försiktighet!
    1. Använd hagelgevär på medellång till långt intervall. Om en fiende rusar mot dig på avstånd, kan det hjälpa att byta till ditt hagelgevär och börja skjuta för att orsaka någon skada innan han eller hon befinner sig inom räckvidd för din eldkastare, särskilt när du är på väg in strid med en annan Pyro eftersom det inte längre är beroende av belysning dem i brand, men skador istället.
    1. 1
      • Det hjälper också att använda hagelgevär för att plocka bort retirerande fiender. Försök att tända en spelare med din eldkastare och avsluta dem med hagelgevär.
     1. Använd yxan som ett alternativt sista utväg. Använda yxan är mycket roligt, men var försiktig. Det kan vara mycket tillfredsställande att göra mål en närstrid dödar med yxan, men tills du får slut på ammunition, är det bättre att använda eldkastare istället.
     1. 1
      Ta dina fiender med överraskning. Ladda inte på dina motståndare rakt på medan sprängning din eldkastare. Det är skrämmande, visst, men du kommer förmodligen bli nedskjuten innan du kan ens singe annan spelare. Försök istället att smyga upp bakom en grupp av fiender, få upp så nära du kan, och låt din eldkastare rip!
     2. 2
      Förstå din strategi. Som en Pyro, är rädslan huvudsak ditt mellannamn. Du lever i allmänhet att orsaka kaos och förvirring i andra spelare. Bortsett från en mötande Tung, finns inget mer skrämmande att en fiende än en uppsättning av lågor som fortsätter att skada honom eller henne när du är ute på vägen. Som sådan kommer du att finna att spelare tenderar att sprida och köra från dig, vilket hjälper till att hålla dem från att skjuta på dig noggrant och lugnt
     3. 3
      Den Pyro är den enda klassen som effektivt kan bryta en ÜberLaddning. Du kan använda Airblast att separera en sjukvårdare och hans uber-ed följeslagare. Om du separera dem med tillräckligt avstånd, kommer medic inte längre kunna dela hans uber med sin kompis och dina lagkamrater kommer att kunna gänget upp till slut på honom. Gör detta när uber spelarna inte ser dig komma, som en uberred Heavy gör processen kort med en mötande pyro.
     4. 4
      Lås upp pyro suppleant utrustning genom att fylla i pyro prestationer. Den Pyro har andra vapen som du kan använda efter att ha avslutat 36 landvinningar. Dessa vapen har många fördelar jämfört med de gamla.
     1. 1
      • Den Flare Gun ersätter hagelgevär och låses upp efter att ha utfört 10 Pyro prestationer. Den Flare Gun skjuter nödraketer som kan ställa fiender i brand från ett avstånd. En flare sparken bågar ner när du reser genom en lång sträcka, och flyger ganska långsamt genom luften, så att träffa något som rör sig kan vara ganska svårt. Detta är användbart för att slå stationära eller långsamma mål som Snipers eller Heavies. De flesta fiender men när man ser en Pyro med lite flare pistol försöka träffa dem, antar lågt hot mot Pyro, i motsats till honom med eldkastare.
      • Sparlåga ersätter eldkastare och låses upp efter att ha avslutat 16 Pyro prestationer. Sparlåga gör konstant kritisk skada när du fotograferar någon i ryggen. Nackdelen för detta är en enorm ökning i kostnaden för din luft kompression blast (Från 25 till 50), så du kanske vill använda den mer sparsamt. Om du använder detta vapen, vill du helst att attackera dina fiender bakifrån utan att de vet, så det uppmuntrar en smygande typ av spel.
      • Den Brandslaktaren ersätter yxan och låses upp efter att ha avslutat 22 Pyro prestationer. Det gör halv skada än den vanliga yxan om fienden inte brinner, men har en 100% kritisk träff chans om fienden är i brand. Det kan också vara användbart i vissa situationer, som när man lyckas vända en bränning Heavy bakifrån utan honom se dig, kan du ge honom en snabb puff från eldkastare, piska ut din Brandslaktaren, och hacka in i honom. Detta ska normalt sett ta ungefär två gungor för att döda honom.
     1. 1
       • Observera att du kan växla tillbaka till din ursprungliga utrustningen när som helst genom att gå till TF2 menyn (dvs. hit Escape). Eller "m"-knappen tar dig direkt till "loadout" skärm, kan du ändra alla dina vapen alternativ här.

     Tips

     • Förbered räknare för alla dina motsatta klasser. Till exempel, om du ser en soldat sitt bästa för att komma så nära som möjligt så att de skadar sig själva för att försöka döda dig. Alternativt kan du spegla sina raketer med din luftkompression skitkul när du närmar dig så kommer de att slå sig själva i stället, om din timing är tillräckligt exakt.
     • Såvida du inte är inom skadlig intervall, undvik jaga spelare med din eldkastare. Du kan se ut som ett stort hot med en mötande eldkastare, men kom ihåg att de flesta spelare kommer raket eller skjuta dig innan du ens kan nå dem.
     • Även om det är självklart, försök inte att använda din eldkastare under vattnet. Växla till ditt hagelgevär eller yxa om du måste kämpa.
     • Glöm inte spioner! Som en pyro är det din plikt att hålla spioner ur sitt gömställe. Ibland är din bästa insats är att para ihop med en vänlig ingenjör som har en dispenser inrättas. Automater innebär oändlig ammunition för pyros samt Heavys. Gå på aktiv spion plikt genom vistas nära maskinen och hålla ned elden. Detta kan ge din position bort (bullriga eldkastare), men det kommer inte finnas några spioner smyga förbi sedan ett steg genom dina flammor kommer att ge bort dem på ett ögonblick. Detta är inte alltid den bästa åtgärden att ta, men i vissa fall det kan göra en ton, om inte alla, skillnaden. I vilket fall som helst, när du är nära en dispenser ta en stund att spraya för spioner! Din ingenjör (er) kommer säkert att tacka dig Strategisk exempel:! Dustbowl Steg 3 Kommando Punkt 1 En dispenser som inrättats runt första hörnet till höger (från angriparna vyn) med en pyro ständigt sprutar eld över banan. Detta innebär att inga spioner smyga för att ta det sista kommandot punkten när den första punkten faller. Detta fungerar bra tills ditt lag inte längre kan hålla portarna.
     • Din eldkastare kan användas på hörnen där vaktposten sticker ut från luckan för att förstöra dem utan att bli sårad.
     • Din eldkastare kräver ett ganska stort försprång när strafing, och ledningen förändras beroende på avståndet och hastigheten. Glöm inte att det fräsande ljudet är ditt tecken på att du slår ditt mål.
     • Bli inte alltför bekväm med att bara använda din eldkastare. En effektiv Pyro kommer att bränna människor på nära håll och sedan plocka bort dem med hagelgeväret när de försöker fly.
     • När camping runt hörn, glöm inte att din eldkastare kan sticka ut om du är för nära kanten. Det kommer att ge din position bort, och förstöra din bakhåll.
     • Stealth är mycket viktigt eftersom en pyro, nästan lika viktigt som det är att en spion, så använd visuell täcka så mycket som möjligt. om du fånga en glimt av en fiende, gömma sig bakom en sten eller byggnad, lyssna efter fotsteg eller andra kontrollampa tecken på en fiende är i närheten, och undvika att ge bort din position. överraskning är en mycket effektivare vapen än brute force (jag tror det är sant för varje klass, inklusive soldaten och tung).
     • Lär kraftfull förmåga som är side-strafing! Helst vill cirkel-Strafe motståndaren, men i praktiken, det ögonblick din motståndare ser dig komma som en Pyro, kommer de att köra direkt bakåt och släppa allt stenar, bomber och blaster hagelgevär de kan mellan dig och honom. Lär dig att köra upp längs sidan dem med en sida-strafing så att du kan bränna dem till en skarp och samtidigt undvika de flesta av skadorna.
     • När du bränner en fiende med din eldkastare, kommer de lyser antingen rött eller blått, beroende på vilken faktisk lag de är på. Detta är mycket användbart i utrota förklädd bland ditt team: Kom ihåg att spionera-kontrollera misstänkta individer, och inte varna dina lagkamrater om du har fångat en.
     • En utmärkt combo är att flamma en fiende, Airblast dem i luften och sedan släcka dem. Detta fungerar bra på flyende fiender så att du kan jonglera fiender. Detta fungerar mycket bra i små inomhus eftersom fienden har väldigt lite luft kontroll airblasted gång upp (förutom scouter med ett dubbelslag). Denna combo fungerar bra även på Heavys med en Sjukvårdare som helar dem. Ett enkelt antända, blast och 2-3 hits yxa och de är döda.
     • Av alla klasser, är pyro förmodligen den mest beroende av vapen växling, är eldkastare användbar för antändning av dina fiender, men hagelgevär och yxa är utmärkt för att bära ner dem så de dör från förbränning snabbare. Speciellt användbart mot sjukvårdare som kan regenerera skador av branden innan den avtar. Om de kör på dig igen, växla tillbaka till eldkastare för en extra dos av den brinnande, eller att yxa för nådastöten
     • När flammande en grupp av andra aktörer, flamma så många du kan i cirka fem sekunder och kör! Sedan hitta en alternativ väg till dem och avsluta dem. Detta är ett bra tips eftersom de kommer fortfarande letar efter dig som du lämnade, inte förväntar dig att komma en annan väg.
     • Din eldkastare är kortare när man kör framåt, längre vid stopp, och längre igen när man kör baklänges. Öva kör framåt mot en fiende och sedan backstepping att förlänga din flamma, kan du nå några överraskande sträckor med denna metod, och det fungerar mycket bra när du vet att det finns en grupp som väntar på att bakhåll dig runt ett hörn. Stick ut näsan, sedan bromsa och slog eld på samma gång! Detta fungerar särskilt väl mot andra pyros som försöker jaga dig med sina eldkastare skrällande.
     • En av Pyro största styrkor ligger i att kunna dela ut en hel del skada, förutsatt att du bakhåll effektivt och komma så nära fienden som möjligt. Om du kan smyga upp på en spelare och skjuta upp din eldkastare på point blank rad, kommer han eller hon förmodligen död innan ens ha en chans att reagera. Detta gör gömmer runt hörn mycket effektiva, eftersom du snabbt kan hantera en stor mängd skada på kort tid.

     Varningar

     • Var extra försiktig när slåss andra fientliga Pyros. Du är brandsäkra och kan inte ta brinnande skador över tid, men du kommer fortfarande att ta kontakt skador från eldkastare. Merparten av tiden, kommer resultatet av en Pyro vs Pyro duell bestå som en av de två höll sitt hårkors på motståndaren för den längsta.