Wku

Hur man sparar din MacBook hårddisk data efter en krasch

Det är ett sätt att spara dina data efter en hårddiskkrasch. Läs denna wiki för att lära sig det. Tänk på att det finns vissa saker som måste genomföras före en krasch inträffar.

Steg

Hur man sparar din MacBook hårddisk data efter en krasch. Skapa en liten partition med XP, Vista eller 7 i den.
Hur man sparar din MacBook hårddisk data efter en krasch. Skapa en liten partition med XP, Vista eller 7 i den.
 1. 1
  Skapa en liten partition med XP, Vista eller 7 i den. Första saker först. Nya Macar är utrustade med möjlighet att köra Windows XP, Vista eller 7..
 2. 2
  Hämta programmet MacDrive. Detta får mig att överföra filer från OSX till min Windows-partition utan problem. Det är där lösningen ligger.
  • När MacBook Pro kraschar, det skulle inte starta i OSX. Men när du håller ned "Alt"-tangenten (detta tar upp dialogen för att välja vilket OS att starta upp), kan du starta upp i Windows.
  • Efter uppstart i Windows, om din hårddisk är att ha problem, kommer MacDrive ge dig ett meddelande som säger "DVD RW-enhet inte kan montera" eller "MacDrive är skadad och är inte tillgänglig."
 3. 3
  På MacDrive display, kommer du att se din Windows-partition och din Mac hårddisk. Om du dubbelklickar på Mac hårddisken och meddelandet kommer upp igen "MacDrive är skadad och inte tillgänglig", då MacDrive (programmet) ger dig en möjlighet att "Mount ändå".
 4. 4
  Klicka på "montera ändå" och du kommer att ha tillgång till filerna på hårddisken i Macintosh.
 5. 5
  Snabbt säkerhetskopierar alla nödvändiga filer, iPhoto, dokument och filmer oavsett eller musik du har på en extern hårddisk.
  • Det faktum att du kan komma åt min enhet innebär att det finns en boot sektor fråga, eller en programvara fråga, men OSX har programvara mekanismer inbyggda för att förhindra ytterligare skador på enheten. Efter detta säkerhetskopieringen bör du ta din bärbara dator till en Apple-butik och få dem att ta en titt på det.

Tips

 • Skulle något hända, montera och säkerhetskopiera dina filer ASAP.
 • Get MacDrive
 • Gör en XP, Vista eller 7 partition.
 • Få professionell hjälp på Apple Store medan du fortfarande har garanti.

Varningar

 • Det kanske bara fungerar om du redan gjort XP, Vista eller 7 partition, kan jag inte berätta om du kan installera XP, Vista eller 7 med en skadad hårddisk.
 • Detta är vad jag gjorde för att bara säkerhetskopiera filer. Jag har ingen aning om hur länge Vista-partitionen kommer att fungera, eller ens varför dess arbete. Jag vet bara att ha Vista tillät mig att komma åt mina Mac hårddisken filer, och spara dem.
 • Ta det inte till Apple Store innan du genomför den här metoden. När du återvänder en skadad post, kommer Apple tillåter dig inte att försöka återskapa data från den.