Wku

Hur man skapar ett konto på LinkedIn

LinkedIn är ett socialt nätverk som används speciellt för professionella ändamål. Du kan använda den för att ansluta dig till din befintliga professionella nätverk samt utöka ditt nätverk till din sekundära och tertiära anslutningar genom dem du redan känner. Det har inte alla klockor och visselpipor som andra sociala nätverkssajter har, och verkligen arbetar för att tjäna sitt huvudsyfte. Skapa ett konto och komma igång är enkelt, följ bara stegen nedan:

Steg

Hur man skapar ett konto på LinkedIn. Bekräfta ditt konto via din e-postadress.
Hur man skapar ett konto på LinkedIn. Bekräfta ditt konto via din e-postadress.
 1. 1
  www www. Om du vill veta mer klickar du på "Vad är LinkedIn?" alternativet på menyn längst upp på sidan. Om inte, gå vidare och registrera dig genom att ange ditt namn, e-postadress och lösenord i "Gå med i LinkedIn Today" rutan till höger på skärmen.
 2. 2
  Bekräfta ditt konto via din e-postadress. När du har gjort detta, logga in och komma igång.
 3. 3
  Redigera din profil. Bearbeta och uppdatera din profil är snabbt och enkelt, så det finns absolut inget behov av avancerad teknisk know-how. Skriv in din underrubrik, område och industrin under ditt namn, och lägga till en profil bild på dig själv.
 4. 4
  Redigera dina kvalifikationer. Lägg din nuvarande och tidigare anställning samt din utbildning. Var noga med att inkludera beskrivningar av dina tidigare jobb och examina intjänade - På så sätt kommer människor att kunna tydligare se dina erfarenheter och vet vad de ska kontakta dig för. LinkedIn kan också skräddarsy jobb förslag att skicka dig om du har angett tillräckligt utförligt.
  • Håll dina uppgifter kort, söt och informativa.
 5. 5
  Lägg en sammanfattning. Detta är en chans att skriva en mer djupgående punkt för att ge människor en uppfattning om var du står nu i din karriär, vad dina styrkor är, vart du vill åka och vad du har att erbjuda. Även om det är en sammanfattning, kan det ta lite tid att skriva en bra, så var inte rädd för att redigera den hänsynslöst tills den läser väl.
 6. 6
  Lägg specialiteter. Detta ligger direkt nedanför. Det fungerar som en förlängning av avsnittet Sammanfattning men i kortform. Du kan lista specifika färdigheter och kompetensområden.
  • Välj klokt - övriga medlemmar i LinkedIn kan stödja dig för dessa specialiteter, så undvik att välja något som människor inte har någon aning om du är kapabel att göra!
 7. 7
  Lägg anslutningar. Du kan ha LinkedIn söka igenom din adressbok för att hitta personer du känner. Du kan också söka efter en persons namn, befattning eller företag.
 8. 8
  Lägg webbsidor. Link i ditt företags hemsida, din egen personliga webbplats, din blogg, och / eller ditt Twitter-konto. Detta gör att besökare till din sida för att se olika aspekter av din professionella jaget.
  • Var försiktig med att koppla in din Facebook-sida om du har tvivelaktiga bilder av dig själv, eller till ditt Twitter-konto, beroende på vilket språk dina tweets.
 9. 9
  Få rekommendationer. Om du försöker hitta ett jobb via LinkedIn, föreslås det att du har minst tre professionella rekommendationer. Fråga dina tidigare chefer eller kollegor. Återgälda tjänsten och rekommendera andra också.
 10. 10
  Lägg applikationer. Dessa är inte nödvändiga, men med dem kan göra din profil mer komplett. Till exempel kan du lägga Blogg Link för en ström av din blogg eller andra uppdateringar webbplats. Du kan lägga till ReadingList ansökan Amazon för att låta alla veta vilka böcker du läser och vilka som du rekommenderar. Med andra program, kan du dela filer eller presentationer.

Tips

 • Vid utstationering en uppdatering, något som en statusuppdatering på Facebook, kommer att vara synlig på hemsidorna för dina kontakter, se till att hålla det allmänna, positiv och professionell. Viktigt ge inte folk en oönskad inblick i ditt personliga liv eller något oprofessionellt.
 • När du blivit mer bekant med att använda LinkedIn, överväga att ansluta några av de grupper som värd medlemmar av LinkedIn som fokuserar på områden av ditt intresse. Du kan träffa en massa nya relevanta personer genom denna, samt dela idéer, kommentarer och hålla online-evenemang tillsammans.