Wku

Hur man skapar en stad på datorn

Om du är uttråkad eller behöver något att göra och har en dator till hands, gör en stad. Du behöver inte ladda ner eller köpa något för att göra detta, plus att det är kul!

Steg

Hur man skapar en stad på datorn. På skrivbordet, högerklicka och välj ny, ny mapp och namnge det namnet på din stad.
Hur man skapar en stad på datorn. På skrivbordet, högerklicka och välj ny, ny mapp och namnge det namnet på din stad.
 1. 1
  På skrivbordet, högerklicka och välj ny, ny mapp och namnge det namnet på din stad. (Några exempel är Lynx Town, City Cloud, etc.)
 2. 2
  Inuti det, gör en annan mapp. Kalla det "City Hall", "Town Meeting Hall", "Vita huset" osv och inne att skapa en "huvudkontoret."
 3. 3
  Gör några fler mappar i den och kalla dem vad du finner lämpligt. De representerar de punkter som är viktiga för staden och olika uppgifter som uppfylls i mitten byggnaden i staden, till exempel "Record Book" eller "Secretary kontor."
 4. 4
  I "huvudkontor," skapa ett Word-dokument eller textfil, detta kommer att användas för att hålla stadens checkhäfte.
 5. 5
  Skapa en mapp (inte inne i stadshuset) och ge den ett bostadsområde adress. Detta är ditt hus. Om du vill, kan du vara borgmästare, eller bara en vanlig medborgare.
 6. 6
  Skapa fler hus för fler människor, men fokusera på den person som företräder dig. Han / hon behöver inte ha ditt namn, men om inte, se till att du kommer ihåg vilken person du är. Två sätt att skapa människor är:
  • Gör en mapp med deras namn så att du kan visa vad de "håller", ungefär som en inventering. Du kan också ändra ikonen för mappen med nedladdade sprites eller bilder på människor så att de kan ha identiteter. Om du behöver för att förvandla bilder till ikoner, kan du ladda ner en ikon-making program.
  • Gör ett Word-dokument eller lärobok fil och hålla koll på vad de äger, sina jobb, relationer, vad de tycker, etc. på det.
 7. 7
  Nu ger alla ett checkhäfte. Om ditt folk representeras av mappar, använder ett ord eller lärobok dokument och skapa ett grundbelopp pengar någonstans runt 74630€ för varje person. Om du har Word eller dokument lärobok för ditt folk, skriv bara en fet rubrik "checkhäfte" eller "Pengar" och hålla koll under den.
 8. 8
  Bygg olika rum i ditt hus, liksom alla andras hus. Allt du bygger kommer att ta bort från den personens belopp så ge allt ett pris och göra anteckningar. För att göra detta, gör ett Word-eller lärobok dokument utanför Stadshuset och kallar det "Anteckningar". Ta allt här nere, inklusive priserna, historia och eventuella idéer man får plötsligt för framtiden.
 9. 9
  Använd de andra boende, eller till och med dig själv, att bygga saker, såsom hem för att sälja, eller en butik, eller ens ett forskningscenter. Skaffa ett jobb och tjäna pengar. Om någon behöver något som en lärobok eller en mapp, eller om någon flyttar in och bestämmer sig för att köpa ett hus, som någonsin de köpte den från får pengarna, och dessutom betalar sina anställda. Glöm inte, spela allas känslor och personligheter, till exempel, om du gör någon inte betalar en anställd, är den personen förmodligen kommer att sluta sitt jobb.
 10. 10
  Använd mer än bara grunderna, vara kreativ, till exempel, inte bara säljer läroböcker, namnge dem, så du säljer bärbara datorer, checkhäften, tidskrifter, etc....
 11. 11
  Forskning är en av de viktigaste sakerna. Till exempel hittade jag Windows Movie Maker, och efter en stund, utforskade jag det, och vara kreativ, gjorde en Movie Studio, och slutligen en TV-station, och tv: s själva. Snart alla hade en TV. 3 andra och jag var stora regissörer, gjorde en massa filmer och en TV-serie. Enkelt sätt att bli rik, [PS något som en Windows Movie Maker borde nog inte vara billig.]
 12. 12
  Slutligen, vara kreativ, använda de resurser du har, alla av dem, men läs varningarna innan du går på din egen stad.

Tips

 • Om din dator är hemma nätverk, kan du göra staden en delad nätverksmapp, och tillåta andra att se eller redigera din stad.
 • Klubbar, arkader, och etc... (Gjord med portföljer eller mappar) kunde hålla spel, och även pengar att göra turneringar
 • Det är lättare att komma ihåg priser genom att hålla ett pris bok.
 • Högerklicka, klicka på "Visa" och ändra det till miniatyrer för att skapa effekten av gatorna mellan husen (mappar). Också, högerklicka någonstans (i staden bara) och välj Ordna ikoner efter => Ordna automatiskt. Kontrollera Ordna automatiskt är avstängd, och sedan kan du placera dina "hus" var du vill!
 • Anpassa regeringen, inte bara låta dem vara där, få dem att göra saker som att bygga ett museum eller parker, hjälpa människor, etc...
 • Om du har tid (eller vänner som ska göra detta,) gör en annan stad för att handla med, plus att det gör det hela roligare.
 • Turneringar är kul. Värd en turnering och spela konkurrenterna, eller har någon annan värd det och bli en konkurrent, antingen sätt, kan du göra en vinst.
 • Biblioteken är roligt, kan du vara en författare.
 • Du behöver inte följa den artikeln ordagrant. Att vara kreativ är halva nöjet
 • Du behöver inte vara den enda riktig människa, en vän, eller en bror spela också.
 • Skatter är en bra idé, det hjälper att hålla regeringen högt på sina klackar (pengar klokt).
 • Gör ett dokument att hålla reda på turneringar, tävlingar, som flyttar ut, etc. På så sätt behöver du inte göra något du redan gjort, eller att göra det till ett årligt evenemang! Dessutom hjälper det dig att komma ihåg som brukade vara en medborgare och ger dem en chans att flytta tillbaka.
 • Fängelser kan vara viktigt, beroende på om deras behov, naturligtvis.
 • Överprissättning grejer kan komma till hands (t ex-overpricing spel hjälper till att hålla folk från att köpa dem, hålla arkaderna och etc... levande och springa eftersom människor måste gå till dem för att spela spelen.)
 • En fabrik med en massa mappar kan vara användbara för att framställa produkter.

Varningar

 • Lägg inte till något avgörande till datorn in i staden.
 • Detta kan (förmodligen inte, men kan) få datorn att sakta ner, om datorn inte sakta ner, rädda staden (s) på en skiva och sedan radera dem, om datorerna fortfarande långsamt, kan du installera om du city (s ) eftersom det är nu uppenbart att staden (er) inte problemet, och det är osannolikt att hända.

Saker du behöver

 • En dator
 • En hel del minne