Wku

Hur man skapar en positiv känsla med din avatar


Du kan påverka andras känslor om du med hjälp av din avatar. Forskare vid University of Texas testade typer av avatarer folk använde och fann att de konnotationer förknippas med en avatar påverkat människors uppfattning om den person som använder denna avatar. För att undvika negativa uppfattningar, det finns många saker att tänka på när du gör eller omforma din online avatar.

Steg

Hur man skapar en positiv känsla med din avatar. Ta hand vad din avatar bär och de konnotationer.
Hur man skapar en positiv känsla med din avatar. Ta hand vad din avatar bär och de konnotationer.
 1. 1
  Ta hand vad din avatar bär och de konnotationer kostymer eller kläder som representerar skurkaktiga tecken, hotfulla gäng, historiska figurer, etc. kommer sannolikt inte att tas emot varmt, men kommer att ses som ett hot av många människor. The University of Texas studie antyder att auktoritär eller asocialt uniformer resulterar i negativa reaktioner från andra. Också uppmärksamma de färger som används, ljusare färger kan vara mer effektiva beroende på sammanhanget av avatar.
 2. 2
  Föredrar en verklig bild av dig över en karikatyr. Det blir inte mer äkta än den verkliga. Patrick Winfield säger att användningen av ett foto "kan ge dig mer trovärdighet och förtroende. " Dan Benjamin påpekar att människor är hårdkodade att minnas ett ansikte, så det är vettigt att göra det mesta av denna evolutionära verklighet.
 3. 3
  Undvik att använda obekväma vinklar eller "block med rekvisita". Människor som vill ansluta nätet är mer benägna att vilja se dig, inte en kreativ vinkel eller favorit nalle döljer halva ansiktet. Med alla medel, fotografera din mer attraktiv profil, men gör det inte en fördunklande skott..
 4. 4
  Försök att göra det den ålder du är nu! OK, så du såg bedårande på 3, men om du inte har det goda ryktet för någon som Rove, du förmodligen inte kommer att dra bort det eftersom det inte finns några andra referenspunkter för människor att checka ut "den verkliga" (Rove är på TV nästan varje vecka). Samma sak gäller för att använda ditt husdjur, din favorit ritning, eller en out-of-fokus oskärpa. Och de minst effektiva saker är ett tomt utrymme eller förlita sig på den allmänna platsen avatar, dessa tenderar att vara suggestiv av spammare, marknadsförare affiliate gått ballistiska, eller människor som saknar verkligt intresse.
 5. 5
  Smile. Ett leende är en nästan universellt medel för att visa brist på aggression och upprättar en varm och välkomnande uppträdande. En framgångsrik Avatar hjälper människor med dig eftersom de ser den person du verkligen är och en räknas leende för mer än ord någonsin kan säga.
 6. 6
  Välj en bra avatar från början. Ändra det alltför ofta orsakar förvirring för människor och kan leda människor att misstro dig eller misslyckas med att känna igen dig. Det finns alltid undantag, men om du inte har åldrats snabbt, eller hade plastikkirurgi eller du är berömd, kanske undantagen inte gäller för din ömtåliga logo-byggnaden vid denna tidpunkt. Var väldigt, väldigt säker på att täta förändringar inte kommer att skada din omedelbar igenkänning faktor.

Tips

 • Många avatar experter rekommenderar att hålla samma avatar över internet. Detta råd har nog om du försöker att utveckla en enda online-"märke" eller "personligheten" typ, men om du är i olika online-aktiviteter, kanske du vill överväga "gruppera" dina avatarer att passa varje typ av verksamhet i stället.
 • Om du försöker att dölja eller du skapar en fiktiv karaktär, reglerna ändras för dig. Med alla medel utveckla din personlighet på olika sätt, bara förväntar olika reaktioner och för de flesta människor, förmodligen minskat fastsättning. Men detta sagt, det kan mycket väl bero på var du placerar en anonym eller fiktiv avatar, för vissa platser, är detta helt enkelt mer acceptabelt och förstås bättre än den andra. För vissa, att hålla tillbaka den "riktiga du" foto representerar det sanningens ögonblick och total tillit till den person som du delar fotot.

Varningar

 • Det är inte en bra idé att nypa någon annans ansikte utanför gratis bilder på nätet. Någon kommer bara sluta fråga dig är det verkligen du och då är det pinsamt när man måste förklara att du är faktiskt 10 år gammal, har mycket mindre hår och inte passar in i samma kläder som din avatar...
 • Att inte ha en avatar är bättre än att ha en dålig avatar. Så välj noga och fråga betrodda vänner och familjemedlemmar för deras åsikter innan du bestämmer dig för att sätta upp en avatar.

Saker du behöver

 • Kvalitet foto