Wku

Hur man skaffar billiga ringsignaler

Vill du göra din telefon coolt? Egentligen inte vill betala något? Tja, du kommer att behöva betala något, nothings gratis, men det är billigt sätt att få någon ringsignal till din telefon..

Steg

Hur man skaffar billiga ringsignaler. Överför låtar till telefonen.
Hur man skaffar billiga ringsignaler. Överför låtar till telefonen.
 1. 1
  Få en datakabel. Detta är i princip den enda delen som kommer att kosta dig. De kan plockas upp på platser som Radio Shack, och ännu bättre, eBay, för ca 10€.
 2. 2
  Gör din forskning. Läs på din telefonmodell lite. Beroende på vilken transportör / telefon / modell etc. du har, kan du behöva använda specialiserad programvara ringsignal att göra ljudet till ett specifikt "telefon endast" ljudformat. Men eftersom telefonen tekniken utvecklas, finns många modeller stöder nu MP3.
 3. 3
  Välj din låt. Få den låt du vill, vare sig det från en nedladdning webbplats eller en låt du rippade från en CD. Använd en ljud-redigeringsprogram, t.ex. Audacity att klippa låten ner till ca 20 sekunder, den standard ringsignal storlek, även om vissa tillåter större storlekar.
 4. 4
  Överför låtar till telefonen. Du behöver programvara för att göra detta, även om det bör komma med din datakabel. Om inte, läs upp på Internet. Du kanske vill använda ett program som heter P2KCommander. Detta låter dig överföra songs/MP3 s till och från min telefon, liksom bilder och.3 GP-videor. Du kan köpa SD-kort för lagring av extrafunktioner som bilder och musik för under 15€.
 5. 5
  Koppla datakabel, nära programvara. Gå till ljudet mapp på din telefon och se till att filen finns där. Om det inte är, kanske du har gjort något fel, eller så är telefonen helt enkelt inte erkänna det.

Alternativ metod

 1. 1
  Hitta en plats där du kan förhandsgranska ringsignaler.
 2. 2
  Klicka på förhandsgranskningen av ringsignalen.
 3. 3
  När ringsignalen förhandsgranskning dyker upp - Du måste fånga där länken kommer ifrån. Öppna upp Microsoft FrontPage och börja ett nytt dokument.
 4. 4
  Skapa en ny länk genom att klicka på ikonen Infoga hyperlänk, hyperlänken ruta öppnas upp.
 5. 5
  Klicka på ringsignalen pop up fönster för förhandsgranskning.
 6. 6
  Byt tillbaka till förstasidan och titta i adressraden. Du kommer nu att se adressen på förhandsvisningen fil - klicka på "OK".
 7. 7
  Ladda ner filen till din dator. Välj "Preview"-knappen i nedre högra hörnet.
 8. 8
  Högerklicka på URL och spara QCP filen till din dator.
 9. 9
  Ladda QCP filen till telefonen med hjälp av vilken telefon uppladdning verktyg.

Alternativ metod - Nej datakabel

 1. 1
  Vissa tjänster kan du skicka toner till din telefon. "V" är en som gör det, eller åtminstone inte stoppa det.
 2. 2
  Adress en tom e-post till ditt telefonnummer @ vzwpix. Com, bifoga ringsignalen filen och skicka den. Filen bör vara under 30 sek och små. Systemet kommer att behandla den som en bild eller ett ljud och skicka det. Oavsett om din telefon kommer att spara den som en ringsignal är en annan sak. Om inte försöka skicka det med filtypen ändras till. QCP,. Mid eller. Mp3. Vissa telefoner kommer inte att göra detta någon vilja.
 3. 3
  Försök tillträtt en tjänst genom att trycka 000000 medan i menyn, kanske du kan vända mp3 support på. Du kan också förvandla din telefon till en Papperspress, så vad du spelar med i det. Det kan också finnas en inställning för att spara saker för internt eller externt minne, om du har det.

Alternativ metod - Bluetooth

 # Många Bluetooth USB-enheter kan köpas för att överföra filer och. Mp3-filer. De ser ut som ett USB-minne (flashminne). De kommer med CD och instruktioner för att installera och använda hårdvaran. Dessa skiljer sig ofta, så steg inte kommer att vara till hjälp. Bara läsa tidningarna.

Tips

 • Telefonen kanske inte känner igen filen. Detta kan vara fallet om du överfört en MP3 och telefonen har ingen MP3-stöd inbyggt. I detta fall skulle du behöva konvertera den till en telefon format.
 • Du kan också fånga länken genom att visa sidans källkod (Mozilla Firefox) och letar efter en. Qcp eller. Mp3-fil.
 • Även om de flesta webbplatser inte erbjuder gratis musik lagligt, det finns ett par webbplatser där du kan få musik gratis och med liten ansträngning. Vidtomp3 är en bra sajt för gratis musik. Allt du behöver är ett SD-kort och en anslutning till Internet.

Saker du behöver

 • En mobiltelefon
 • En datakabel
 • Programvara för att följa med datakabel.
 • Ringsignal fil (MP3/AAC/AMR/AWB/MMF/QCP etc).

Varningar

 • Använd inte "gratis ringsignal" webbplatser som ber om ditt telefonnummer, det är en bluff och registrerar du dig för en 10€ i månaden tjänsten.