Wku

Hur man samtala med en kille på nätet

Någonsin fastnar på vad man ska prata om under en konversation? Vet inte vad jag ska prata om? Ta reda på några sätt att hålla en kille pratar i timmar på din Instant Messenger eller ibland kallad MSN eller IRC eller AIM.

Steg

Hur man samtala med en kille på nätet. Vara mer informell och avslappnad i din konversation.
Hur man samtala med en kille på nätet. Vara mer informell och avslappnad i din konversation.
 1. 1
  Vara mer informell och avslappnad i din konversation. Välj "hej" snarare än "hej". Fråga honom, "hur går det?", Eller "vad händer?". Om han frågar dig samma sak, säg inte "samma", eftersom det kommer att ge honom ett intryck av att du är tråkig. Berätta för honom något om din dag, även om det var dumt. (Att säga "ingenting" skulle kunna göra det en återvändsgränd konversation.) Det skulle få honom att skratta och tror att du har ett bra sinne för humor!
 2. 2
  Aldrig dysterhet. Tala inte om för honom vad en dålig dag du har haft - åtminstone vid första chatten, förutom att tills när du känner honom bättre. Annars kan du komma ut som dyster och tråkig.
 3. 3
  Visa honom vem du egentligen är. Skaffa dig en webbkamera, och få den till honom. Det inte bara ger honom något att prata med, det ger honom saker att prata om. Du kan nu visa honom saker, i rummet eller på dig själv. Om han har en också, fråga om du kan titta på, om han inte erbjuder. Var noga med att inte avslöja för mycket!
 4. 4
  Undvik att ställa honom kortsvarsfrågor. Frågor som "Såg du den filmen?" är en av dem. Svaret skulle vara antingen Ja eller Nej. Det är för kort. Utarbeta och säga "Den filmen ser ganska bra ut. Jag vill gå och se den någon gång." Det kan ge er båda ett nytt ämne. Glöm inte att svara på allt han sa.
 5. 5
  Snacka om något, hans favoritband, färg. Prata inte om dig själv hela tiden, med tanke på att du kan komma ut som självcentrerad och självupptagen.
 6. 6
  Vet hur man avsluta samtalet. När han säger att han måste gå eller om du måste gå, säga något som "Jag ser du i morgon" eller "hörs senare". Något som kommer att innebära framtida planer eller chattar med honom.
 7. 7
  Var försiktig med att prata med honom alltför ofta tillräckligt ofta för att hålla kontakten, men inte varje dag. Det finns en chans att det kommer att bli mindre och mindre speciell om det blir för ofta.
 8. 8
  Bara be en kille på nätet som en sista utväg och en sista utväg bara det är mycket bättre att fråga ut honom personligen. När det gäller mer allvarliga tider i ett förhållande, aldrig be någon ut på nätet. Detta fungerar även med break-ups.
 9. 9
  Färdigt.

Tips

 • Tänk på några saker du kan chatta med honom om innan du börjar samtalet. Att gå in i ett samtal utan något att prata om kan leda till att vissa pinsamma tystnader och kan döda konversationen innan dess ens börjat.
 • Försök att hålla konversationen till en rimlig längd.
 • Var dig själv! Vad är det för mening med honom tycke ett falskt dig?
 • Om du pratar med en kille på nätet och du vet vem han är, men aldrig pratat med honom personligen, och du vill berätta för honom att du gillar honom, överväga dina alternativ. Är Internet ditt enda alternativ? Berättar för honom personligen är ett oändligt mycket bättre alternativ.
 • Några av dessa tips kommer inte att fungera, men inte tvivla på dig själv. Om han inte vill prata med dig, då du påminna dig själv "Han miste om en konversation med mig!" Om det inte fungerar med honom, det finns andra.

Varningar

 • Var försiktig med att fortsätta att skriva om han inte svarar, du kanske låter besatt.
 • Var försiktig med hur mycket information du ger bort
 • Undvik att skriva saker som "LOL" hela tiden, särskilt när det finns inget roligt sagt.
 • Om du inte är en vuxen undvika att prata med någon du inte känner och speciellt inte ger någon personlig information bort som din bild, telefonnummer, adress etc. Om någon sak du inte är helt bekväm med sägs du eller händer dig online eller på snabbmeddelanden använda denna webbplats: www.ceop.gov.uk