Wku

Hur man lämnar in en fanfiction till fanfiction.net

Så du har skrivit en fanfiction och vill publicera den? Fanfiction.net är en populär webbplats för att publicera din berättelse fan fiction på. Läs vidare för att lära sig hur man gör detta.

Steg

Hur man lämnar in en fanfiction till fanfiction.net. Skriv din fanfiction.
Hur man lämnar in en fanfiction till fanfiction.net. Skriv din fanfiction.
 1. 1
  Skriv din fanfiction.
 2. 2
  Spara filen i något av de stödda följande format: OpenOffice (sxw, odt..), NeoOffice (sxw.), Microsoft Word (doc, docx..), Microsoft Works (wps.), MS Word, WordPad (rtf.), StarOffice (. SDW), WordPerfect (. WP,. wpd), HTML (. htm,. html).
 3. 3
  Öppna din webbläsare. Samtidigt lämnar till Fanfiction.net, måste du tillåta pop och skapande av nya fönster. Om du är osäker på hur du gör detta kontroll i din webbläsares hjälp manual (vilket är mest troligt på nätet).
 4. 4
  Gå till fan fiction hemsida och logga in på ditt konto eller skapa ett nytt.
 5. 5
  Klicka på "publicera" i det vänstra sidofältet och klicka på "doc manager (uppladdning)
 6. 6
  Skriv din berättelse titel till "etikett" delen av lila baren.
 7. 7
  Klicka på knappen "Bläddra". Ett fönster öppnas där du kan välja en fil från din dator. Hitta din sparade fan fiction och dubbelklicka på den. Fönstret stängs och du kommer att se filens namn i rutan till vänster om "Bläddra"-knappen.
 8. 8
  Se till att "historia" alternativet i formatet avsnittet väljs. (Alternativet är oftast förvald.)
 9. 9
  Klicka på "skicka dokument"-knappen.
 10. 10
  Om detta görs på rätt sätt, bör det finnas ett meddelande i grönt upptill: "Dokument uppladdningen har slutförts Det sparade dokumentet kommer att listas nedan.." Under Document Manager titel bör du se ditt dokument. Om du vill redigera eller visa dokumentet klicka på "Redigera" längst till höger.
 11. 11
  Klicka på "ny berättelse" på det vänstra sidofältet direkt nedanför Document Manager.
 12. 12
  Överens om att riktlinjerna och klicka sedan på "ny berättelse" igen.
 13. 13
  Välj rätt story typ och kategori för din berättelse, klicka sedan på Fortsätt. En ny skärm ska visas.
 14. 14
  Skriv titeln på berättelsen i "title" avsnittet.
 15. 15
  Skriv sammanfattningen i "sammanfattning" avsnittet. Du har begränsade tecken för detta, så att inte göra det för länge eller det ska bli avskurna.
 16. 16
  Välj språk från rullgardinsmenyn.
 17. 17
  Välj ett betyg. Läs riktlinjerna så att du vet hur din berättelse priser. Berättelser som överskrider det högsta betyget kan publiceras på adultfanfiction.net.
 18. 18
  Välj minst en genre.
 19. 19
  Ställ in lämplig status. Om detta är en multi-kapitel historia som du inte är klar ännu, sedan lämna "Status" som pågår. När du laddar upp det sista kapitlet, att ändra "Status" slutföra.
  • För att lägga till ytterligare kapitel, ladda upp det nya kapitlet i ett nytt dokument och gå till "Stories" avsnittet. Klicka på "redigera". Klicka sedan på "Innehåll / kapitlen". Välj dokumentet för kapitel och klicka på "Lägg till".
 20. 20
  Markera dokumentet och klicka på "Skicka story".
 21. 21
  Grattis! Din berättelse har publicerats!