Wku

Hur man lägger till låtar till Guitar Hero

Denna uppsättning instruktioner kan du redigera din skiva Guitar Hero och låter dig lägga till låtar som inte ursprungligen i Guitar Hero.

Steg

Hur man lägger till låtar till Guitar Hero. Sätt guitar hero 2 i DVD-enheten.
Hur man lägger till låtar till Guitar Hero. Sätt guitar hero 2 i DVD-enheten.
 1. 1
  Sätt guitar hero 2 i DVD-enheten. När datorn känner igen skivan, öppnar skivan och dra ut allt innehåll i cd-skivan till skrivbordet. Lägg dem i en mapp, dubbad Guitar Hero 2. När du har flyttat den, öppna mappen och lokalisera Gen och lokalisera Main.Hdr filen. Högerklicka, gå till egenskaper. Se till Skrivskyddad inte är markerad.
 2. 2
  Gå till scorehero. Com och leta upp diagram för låtar som du skulle vara intresserad av att lägga till din Guitar Hero spel. Låtarna kommer med ett diagram fil och en ljudfil. Håll vilka du gillar i en mapp någonstans på din dator.
 3. 3
  Nära allt, och öppna upp explorer guitar hero. Gå till Arkiv >> Archive >> Lägg till. Hitta din mapp för den kopierade 2 Guitar Hero innehåll som du lägger på skrivbordet. Ladda Main.hdr filen. Klicka på Ja när du blir tillfrågad. Om skivan inte är skadad kan du se alla mappar. För att ändra en låt, klicka på en låt och klicka på Expandera. Att ersätta en sång (ersätter en som du inte tycker om att spela, kommer detta att vara där du kan importera din egen ny låt), De enda filer du behöver är Mid, och VGS. Högerklicka Mid >> Importera.
 4. 4
  Leta listorna du ner efter önskade låtar från scorehero. Com. En skärm kommer upp för att se diagrammet är OK. Det kan ta 3-20 minuter. Sedan behöver du importera den låt som matchar upp med noterna. Högerklicka på VGS >> Importera. Högerklicka på den översta vita rutan >> Add. Hitta den låt som går med och klicka på Öppna. Ändra ljudkanal på botten för vänster för vänster och höger för höger, etc... Denna process kan ta ett tag. Låten kommer inte att vara i fas ännu. Du kommer att behöva göra vad som kallas en Offset. Förskjutningen kommer normalt att ges till dig när du hämtade låten på Scorehero.com på den anpassade diagrammet informationen.
 5. 5
  Gå till VGS filen >> import. Klicka på rutan igen, gör samma mp3. Nu Högerklicka på låten du just lagt >> Egenskaper. Sätt förskjutningen ges till dig, eller om du inte har något att göra ditt bästa uppskattning. Re-förändring ljudkanaler.
 6. 6
  Bränn DVD och använda det i din PlayStation 2.

Tips

 • Kom ihåg! På PC-versionen av Guitar Hero 3, är har det annorlunda taktik än de andra plattformarna.
 • Du kan göra detta även till: Guitar Hero, Guitar Hero 2 till 360, Guitar Hero: Encore Rocks Den 80 och Guitar Hero 3 till PS2, 360, Wii och PC.

Varningar

 • Gör detta på egen risk.
 • Spelet kanske inte fungerar om du lägger alltför många egna låtar så begränsa ditt lägga till 30-40 låtar. Tekniskt kan du lägga till upp till 64 låtar men använd på egen risk!

Saker du behöver

 • MASKINVARA
 • -En relativt ny dator med Windows XP eller senare.
 • -En DVD-brännare.
 • -En PS2 version av Guitar Hero 2
 • - Tomma DVD-R: s
 • PROGRAMVARA
 • Guitar Hero Explorer