Wku

Hur man lägger till flera destinationer på google maps

Google Maps är en online-karta programvara som gör att du kan planera en rutt som helst i världen från punkt A till punkt B antingen med bil, till fots, med cykel eller med kollektivtrafik. Förutom att planera en rak väg, ibland du vill eller behöver för att lägga till flera destinationer på din resplan, oavsett om det är att köra ett extra ärende på väg till en kund eller att ta en avstickare från motorvägen för att köra på en scenisk huvudväg. Oavsett vad orsaken, att lägga till flera destinationer i Google Maps är ett enkelt och bekvämt sätt att planera även de mest komplicerade vägen. Läs följande steg för att ta reda på hur du lägger till flera destinationer i Google Maps.

Steg

Hur man lägger till flera destinationer på google maps. Gå till Google Maps webbplats.
Hur man lägger till flera destinationer på google maps. Gå till Google Maps webbplats.
 1. 1
  Gå till Google Maps webbplats.
 2. 2
  Klicka på "Hämta vägbeskrivning" på vänster sida av sidan.
  • Som standard väljer Google "bil" som transportsätt. Om du vill ha anvisningar för en resa till fots, cykel eller kollektivtrafik, klicka på lämplig ikon.
 3. 3
  Ange adressen utgångspunkten för rutten i det översta fältet. Om du känner till adressen, kan du skriva in den direkt i fältet.
  • Om du inte känner till adressen, och det är ett hotell, attraktion eller annan anmärkningsvärd plats, högerklicka på den plats på kartan. Du kommer att se ett pop-up fönster med adressen, och under det, möjligheten att få vägbeskrivningar. Du kan använda formuläret i pop-up fönster eller formuläret på vänster sida av skärmen, eftersom det inte finns någon skillnad mellan de två.
 4. 4
  Räkna antalet destinationer som du vill lägga till. Inte inklusive din startpunkt, men inklusive din destination, räkna hur många stopp du vill göra. Klicka på "Lägg till destination" motsvarande antal gånger, så om du vill göra 4 hållplatser innan du når din slutdestination, klicka på "lägg till destination" 5 gånger: 4 för varje stopp och 1 för destinationen.
 5. 5
  Ange adresserna till de destinationer du vill besöka längs vägen. I den ordning du vill att anlända, fyller adresser varje destination i formuläret. Avsluta med adressen till din destination.
 6. 6
  Klicka på "få vägbeskrivningar." Google Maps kommer att generera en föreslagen väg som du kommer att se både som en blå linje på kartan och som skriftliga instruktioner i den vänstra ramen på skärmen. Det kommer också att berätta vad de större vägarna är, hur många miles på vägen är, och hur lång tid det kommer att ta i normal trafik.
  • Om det finns mer än en väg, kommer du att se de andra föreslagna rutter. Du kan klicka på dem för att se de skriftliga anvisningar samt förbindelseleder på kartan.
 7. 7
  Välj den rutt du vill.
 8. 8
  Klicka på skrivarikonen i övre högra hörnet av skärmen för att skriva ut din rutt. Ett nytt fönster öppnas som visar den förvalda text-enbart utskrift version utan kartan. Om du vill lägga till på kartan klickar du på rutan där det står "Inkludera stora kartor."
  • Du kan också ändra den grafiska versionen av kartorna, vilket ger dig både de skriftliga instruktioner och en liten karta av den beskrivna verkan eller att gatuvy, vilket ger dig en fotografisk representation av varje steg.