Wku

Hur man lägger till en widget till bloggare

Widgets, även känd som prylar, är små verktyg eller program som kan läggas till en webbplats eller blogg för att öka dess innehåll eller funktioner, eller att dra innehåll och tjänster från tredje parts webbplatser. Widgets kommer i flera former, såsom nedräkningen tickers, bilder, spel eller interaktiva sociala medier applikationer som gör att du kan chatta. Vissa widgetar i Blogger tjäna syftet att förbättra din blogg, till exempel lista dina blogg anhängare eller låta läsare att prenumerera på din blogg innehåll. Här är stegen för hur du lägger till en widget på Blogger.

Steg

Hur man lägger till en widget till bloggare. Logga in på ditt Blogger-konto med ditt användarnamn och lösenord.
Hur man lägger till en widget till bloggare. Logga in på ditt Blogger-konto med ditt användarnamn och lösenord.
 1. 1
  Logga in på ditt Blogger-konto med ditt användarnamn och lösenord. När du är inloggad, se till att du är på din Blogger Dashboard, annars klickar du på "Dashboard" länken, som tar dig till en lista över dina bloggar.
 2. 2
  Gå till layout sidan av din blogg. När du har valt din blogg, klicka på "Design" länken, som tar dig till Layout sidan. Klicka på "Page Elements" länk, klicka sedan på "Lägg till en Gadget."
 3. 3
  Välj en widget eller gadget. En Blogger pop-up fönster visas som listar alla de prylar som finns till dig via Google Blogger. Du kan söka efter namnet på en viss pryl, eller så kan du bläddra igenom flera kategorier, inklusive grundläggande prylar, Dagens prylar, mest populära prylar eller fler prylar, som har bidragit med tredjepartsutvecklare för Blogger.
 4. 4
  Lägg till widgeten till bloggare. När du hittar den widget du vill lägga till, klicka på den blå plustecknet symbolen för att lägga till den i din blogg layout. På skärmen Layout, kommer du att kunna klicka och dra widgeten till där du vill att den ska synas på din blogg.
  • Spara dina ändringar. När du har lagt till de widgets som du vill din layout, klicka på "Spara" knappen längst ned på skärmen Layout för att spara dina ändringar till Blogger.
 5. 5
  Lägg en anpassad widget till bloggare använder HTML och javascript widget. HTML och JavaScript widget i Blogger är ett tomt widget som låter dig lägga till eller klistra tredje part funktionalitet eller annan kod till din blogg. HTML och JavaScript widget kan hittas genom att klicka på "Lägg till en Gadget" från Blogger Layout skärmen.

Tips

 • Varje gång du använder "Lägg till en Gadget"-funktionen i Blogger, kommer din nya widget visas alltid högst upp i din layout framför alla andra widgets. Du kommer att krävas för att dra och släppa din nya widget till sin önskade plats.
 • När du lägger till en widget med hjälp av "Lägg till en Gadget" verktyg inom Blogger, har du möjlighet att skriva in webbadressen för en gadget som du vill lägga till från utsidan av Blogger. Klicka på länken som säger "Lägg din egen" och skriv in namnet på den webbplats som du vill lägga till.
 • När du lägger till Blogger widgets eller anpassade widgets till bloggens sidomeny, ta del av pixeln breddstorlek att kontrollera att den passar och är synlig i din sidebar. Om du använder en Blogger-mall kan du justera sidofältet bredd med hjälp av Template Designer på fliken Design för att tillgodose din widget.

Varningar

 • Lägga till ett stort antal widgets på din blogg kan potentiellt orsaka din blogg sidor att läsa långsammare, men kan variera beroende på vilken webbläsare som används och personliga konfigurationer webbläsare.