Wku

Hur man laddar ner musik med torrents och ladda upp dem till din iPod

Har du någonsin velat ladda ner musik till din iPod utan att använda iTunes? Den här artikeln kan lära dig hur man gör det med hjälp av torrent sajter och sedan överföra filerna till din iPod.

Steg

Hur man laddar ner musik med torrents och ladda upp dem till din iPod. Ladda ner en torrent programvara.
Hur man laddar ner musik med torrents och ladda upp dem till din iPod. Ladda ner en torrent programvara.
 1. 1
  Ladda ner en torrent programvara. Prova att använda UTorrent.com, är torrent programmet lätt att använda och navigera, det tar bara ca 2 minuter att ladda ner det och sedan installera det på din dator.
 2. 2
  Välj en plats att hämta dina torrents.
 3. 3
  Ange namnet på artisten, låten eller soundtrack som du skulle vilja ladda i sökfältet längst upp på sidan. Klicka på sökknappen.
 4. 4
  Välj en fil att ladda ner, titta på ikonerna bredvid filerna för att avgöra vilka som är säkra (dvs.. Om de är en medlem av området om det finns kommentarer, läsa dem alla för att se om andra människor känner att det är en bra kvalitet nedladdning eller ej).
 5. 5
  Klicka på "Download"-ikonen bredvid filen, kommer det att säga något i stil med "ladda ner torrent" eller "klicka här för att ladda ner".
 6. 6
  När du klickar på ikonen utorrent öppnas, och en sida kommer att dyka upp som frågar vilken av de tillgängliga filer du vill hämta. Välj något som du behöver. (Det rekommenderas att avmarkera allt som inte är på skivomslaget eller musik för att undvika oönskade filer).
 7. 7
  Klicka på OK i fönstret. Din torrent programvara kommer att visa dig hur din nedladdning.
 8. 8
  När nedladdningen är klar kommer det att sparas i den mapp som visas i nedladdningen fönstret två stegen ovan.
 9. 9
  Musiken är nu ned. För att lägga till låtarna i iTunes-biblioteket, första öppna iTunes, klicka på "File" och välj sedan "Lägg till mapp i biblioteket" alternativet.
 10. 10
  Ett pop up-fönster öppnas med titeln "Lägg till i bibliotek", och här måste du välja den mapp som vi just talat om att du hämtat din musik till.
 11. 11
  Markera den mapp som du vill lägga till i ditt bibliotek, och klicka på OK.
 12. 12
  Din musik kommer att importeras till iTunes-biblioteket.
 13. 13
  Som vanligt, ansluta din iPod till datorn och synkronisera den.

Tips

 • Använd Limewire eller PirateBay för gratis nedladdningar (de har också filmer och spel som finns tillgängliga)
 • ALLTID ALLTID ALLTID titta på ikonerna på hämta webbplats för att se till att du laddar ner en säker fil kan du skanna filen innan handen om du använder Norton att skanna den före du öppnar det på din dator.
 • Om din iPod låser sig halvvägs klicka på menyn och knapparna center samtidigt frigöra det, och sedan ansluter den till din dator.
 • Om du fastnar, ANVÄND GOOGLE!:) Det finns massor av artiklar som i detalj hur man använder torrents och webbplatser torrent att få musik, filmer och spel på din dator, iPod eller MP3-spelare.

Saker du behöver

 • Dator
 • Tillgång till Internet
 • Torrent webbplatser (PirateBay.org, Isohunt.com, Torrenttree.com, Utorrent.com, Limewire.com)
 • En IPOD
 • En iPod USB-kabel för att ansluta din iPod till din dator.