Wku

Hur man laddar ner filmer från nätet på skivan

Idag kan du hitta nästan alla filmer, Anime eller TV-show på nätet och få det gratis. För att göra det, måste du hämta och installera en P2P-klient. Då kan du söka efter filmen med hjälp av en specialiserad länk-lista eller sökfunktionen, starta nedladdningen och vänta.

Steg

Hur man laddar ner filmer från nätet på skivan. Välj önskat nätverk fildelning eller webbplats genom att fråga vänner, söka på internet och läsa andra källor fildelning.
Hur man laddar ner filmer från nätet på skivan. Välj önskat nätverk fildelning eller webbplats genom att fråga vänner, söka på internet och läsa andra källor fildelning.
 1. 1
  Välj önskat nätverk fildelning eller webbplats genom att fråga vänner, söka på internet och läsa andra källor fildelning.
 2. 2
  Ladda ner programmet för den föredragna fildelning nätverk.
 3. 3
  Konfigurera din anslutning och kunden, vid behov, för att inkludera inrättandet port forwarding och fil hamnar delning om du sitter bakom en router.
 4. 4
  Starta p2p applikation. Det kan be dig att välja delade filer eller för att söka efter filer på din disk. Välj de mappar där du lagra filmer, musik, böcker, etc.
 5. 5
  Sök efter den film som du vill titta på - Vissa fildelning program har en inbyggd sökfunktion, men inte alla av dem, för dessa nätverk måste du hitta andra hemsidor för att hitta din film.
 6. 6
  Titta igenom resultaten. Generellt bör du välja den film som är i önskat språk först, och sedan har de flesta källor eller frön. De flesta filmerna distribueras som avi-filer som kan visas på datorn eller brännas till CD / DVD. Ibland kan en bild på CD (VCD, SVCD) fördelas (med tillägg som t.ex. iso), men du vanligtvis inte vill det. De flesta filmer är uppdelade i 700MB bitar att spara till CD lättare. Du kan behöva ladda ner filer som kallas Din film CD1.avi och din film CD2.avi, till exempel, eller filmen kan vara mindre och endast en fil som behövs. Om tillämpligt, bör du också söka efter eventuella synpunkter på nedladdningen, för att avgöra framgången för nedladdningen, har andra människor ner och ses det framgångsrikt? Är det färdigt..?.. Etc.
 7. 7
  Din bästa insats är att använda en populär sajt fildelning, som är ansedda för den bästa chansen för en lyckad nedladdning.
 8. 8
  När filen är klar, det sparas på disken. Om du inte hittar det, kolla in de programinställningar för att se var färdiga filer sparas.
 9. 9
  Håll filen delas så att andra kan få det också.
 10. 10
  Bränn filen till en CD eller DVD för lagring.

Tips

 • Öka uppladdningshastighet. Mest P2P belöna uppladdare med snabbare nedladdningar och det är trevligt att ge något tillbaka till samhället.
 • Stäng inte P2P-programmet så fort du är klar med filmen. Hålla den igång i bakgrunden.

Varningar

 • Uppladdning (som delar på andra) filmerna är oftast olagligt. I vissa länder riskerar du en rättegång, men som av sommaren 2005 är risken mycket liten.
 • P2P-applikationer måste hålla öppen en hel del kontakter med andra jämnåriga att upprätthålla en hälsosam nätverk. Därför kör flera P2P-program samtidigt är oftast inte en bra idé och kan bromsa din Internetanslutning mycket.