Wku

Hur man har roligt på en dator utan att använda internet

När du är på en dator, är det bra att ha några! Tyvärr har du inte tillgång till Internet. Vad gör du om din Internet inte är tillgänglig? Här är några saker du kan göra för att få datorn kul utan Internet!

Steg

Hur man har roligt på en dator utan att använda internet. Lär dig att programmera din dator.
Hur man har roligt på en dator utan att använda internet. Lär dig att programmera din dator.
 1. 1
  Anpassa din dator. Det finns många sätt du kan göra detta. Du kan först ändra din bakgrund. Om du har en bild på ditt skrivbord, kan du använda det. Annars väljer du något av de anpassade datorer redan på din dator. Du kan göra samma sak med skärmsläckaren. På vissa datorer, speciellt om du har Windows 7, kan du också ändra färgen på ditt totala dator. Du kan ändra färg på aktivitetsfältet eller färgerna i windows.
 2. 2
  Organisera din dator. Gör mappar för att sätta specifika filer i. Du kan också ändra vissa av ikonerna på dina filer. Organisera din dator hur du vill. Se till att du ordna det så att det är lättare för dig att komma runt och hitta dina filer.
 3. 3
  Lär dig att programmera din dator. Lär dig att skriva datorprogram. Det använder inte internet om du får en bra bok för att lära dig, och kan vara mycket roligt och givande.
 4. 4
  Rengör din dator. Du kan hålla din dator snyggt och funktionellt! Du kan inte ha datorn kul när datorn inte fungerar korrekt. Börja med eller defraging datorn. Använd program som Ccleaner för att göra det snabbare. Kontrollera att du inte har några virus. De kan verkligen förstöra hela din dator. Det kan också bidra till sanering registret varje gång och ett tag också
 5. 5
  Använd färg eller annat bildredigeringsprogram. Gör några dumma och galna bilder. Med fotoredigering program som du kan göra nästan vad som helst! Skapa allt som kommer till ditt sinne. Ladda ner en bild till din dator och röra upp lite. Det finns oändliga möjligheter du kan göra med denna roliga program. Du kan även använda detta för att hjälpa dig anpassa din dator.
 6. 6
  Lyssna på musik. Gå vidare och ladda upp lite musik du har på din dator. Du kan spela upp den och dansa runt ditt rum. Du kan bara göra en liten dans i din stol. Redigera sången och påskynda den eller göra den långsammare. Gör ett bildspel och sätta musik på den.
 7. 7
  Titta på videoklipp. Sätt några slumpmässiga videor på din dator. Detta inkluderar att ta din favorit DVD-film och titta på den på din dator. Du kan ta dina filmer och redigera den i Windows Movie Maker eller något annat videoredigeringsprogram.
 8. 8
  Skriv en berättelse. Öppna din favorit ordbehandlare och börja skriva! Du kan skriva om vad du vill. Om du känner dig väldigt kreativ, göra historien så galen som du gillar. Läs din fantastiska berättelse om och om igen. Skriva en berättelse kan vara kul. Det låter din kreativitet flöda.
 9. 9
  Bekanta sig med dina datorprogram. Ibland har du en program som du inte har någon aning om vad de gör och varför de är där. Detta är perfekt tillfälle att få reda. Upptäck det och göra lite forskning. Du kanske upptäcker att programmet kan hjälpa dig att ha en del dator kul.
 10. 10
  Gör en virtuell dagbok. Starta din egen dagbok på datorn. Du behöver inte oroa dig för att förlora din fysiska dagbok. Se till att du sätter ett lösenord på den eller lägga den på en plats där ingen kan hitta den.
 11. 11
  Bli en datornörd. Lär om datorn och hur det fungerar. Utforska din dator och hitta mer intressanta saker om det. Lär dig om datorns utsida. Du kan lära dig hur man arbetar kommandotolken. Gör någon form av forskning kan du på din dator. Du kanske upptäcker att datorn är mycket intressant.
 12. 12
  Spela eller patiens. Det finns många roliga spel som följer med datorn, såsom Röj och Solitaire. Båda spelen är väldigt beroendeframkallande och hjälpa till att hålla din hjärna aktiv.

Tips

 • Om du har några spel, installera dem! Många spel behöver inte internet, och de flesta som gör har offlinelägen. (Exklusive MMO.)
 • Det finns alltid något att göra på datorn. Bara försöka hitta något annat.
 • Håll din dator fungerar.
 • Bjud in vänner att spela på datorn med.

Varningar

 • Bråka inte runt med något du inte är alltför säker på.