Wku

Hur man gör en viral kattunge video

Det finns aldrig några absoluta garantier om vad som kommer att orsaka en video att gå viral på nätet men när ämnet är söt, sannolikheten för dess chanser att delas över cyberrymden ökar fenomenalt. I fallet med kattungar, har du en färdig bunt av gullighet och det är väldigt svårt att inte hitta något gulligt att skjuta runt en kattunge. Dock kommer även din video kommer att gå viral fortfarande mycket komma ner till din unika vinkel eller element, din hängivenhet att dela det brett över internet och en stor dos av vänta-och-se!

Denna artikel försöker ge dig några knuffar i rätt riktning - genom att välja kattungen som ditt ämne, du är redan före resten!

Steg

Hur man gör en viral kattunge video. Har en affinitet för katter.
Hur man gör en viral kattunge video. Har en affinitet för katter.
 1. 1
  Har en affinitet för katter. Folk kan se den person som saknar passion för sitt ämne en miljon pixlar bort, så se till att din satsning på kattungen berömmelse är en fylld med dina egna goda avsikter och kärlek till katter. Helst du kommer vara någon som redan är känd för att kämpa orsaken kattdjur kärlek och tillbedjan i online-sfären samt i verkliga livet. Om du redan har uppkoppling som vet hur cat-galen du är, ger detta för en spinnande-fect start på din strävan.
  • Känn din. Men länge du har spenderat med kattungen, är du skyldig att känna hennes personliga drag redan och de är något som du är i den bästa positionen för att fokusera på. Om du inte vet tillräckligt ännu, spendera lite tid bara titta på henne och lära av sina vanor så att du vet vad som gör henne ser hennes sötaste, mest intressanta, etc.
 2. 2
  Har en affinitet för din visning community. Om du försöker göra en viral video bara för att du vill-bli berömd, få fler abonnenter, sälja fler widgets, etc. - så du missar poängen. Viral video fungerar eftersom människor behandlas med respekt och du syftar till att ta kontakt med dem genom att dela något som är äkta, äkta och verkligen bogserbåtar de känslomässiga. Allt som har en baktanke kommer att upptäckas. Så, tänk på att kattungen videon måste spegla både din kärlek och beundran för alla saker kattdjur och din respekt för dina tittare och en önskan att excitera dina tittarnas intresse.
  • Att ha en affinitet för din visning gemenskap också innebär att veta hur man gör en anständig video. Videoklipp med buller (förvrängd bild), dåligt ljud, dåliga vinklar och suddighet kommer sannolikt inte att bli viral inte vad som finns på den är så övertygande att videokvaliteten vänligt förbises. Gör dina tittare en stor tjänst och använda bra utrustning kvalitet filmning.
 3. 3
  Spendera lite tid att titta på befintlig topp viral katt och kattunge videos. Vad sägs om dessa filmer gör dem så attraktiva för tittarna? Detta varierar mellan video och det kan vara en kombination av faktorer, eller det kanske bara en sak att kattungen gör. Gör en online-sökning i stil med "top kitten videos" eller "bästa virala kattunge video", etc. och spendera lite tid att kolla in vad andra människor har gjort för att få en framgångsrik kattunge eller videor katt delade runt. Och här är några saker som gör dessa filmer så populär:
  • Bara vanlig söt. Det är verkligen svårt att gå förbi en video av en mamma katt kramar sin kattunge eller en kattunge helt absorberas av något som verkligen väcker henne.
  • Roligt. Humor är en viktig del av virala kommunikationer eftersom människor vill känna sig upplyft och upphetsad av vad de ser. (Notera:. Om humorn är på bekostnad av katten, är det aldrig skadligt eller förnedrande - en sådan video skulle inte uppskattas eller skickas viralt)
  • Rengör (precis som katter). Detta innebär att de kan skickas runt på arbetsplatsen och oftast delas med barnen också. Några svordomar då och då i tryck verkar inte påverka den virala natur, men de är absolut inte nödvändigt att skapa humor.
  • Objekt är inblandade. Sådana saker som den katt eller kattunge som leker med en boll / leksak / hemmet, spela ett instrument (pianon verkar populär), flytta spelbrickor, såg ut som om de använder något en människa skulle använda t.ex. köksredskap eller verktyg, etc.
  • Saker katter inte gillar. Som vatten - detta är ett mycket populärt tema! Och det är ännu mer intressant när katten visar att den gör som något folk tror katter inte ska vilja, såsom en katt njuter vatten.
  • Överraskning: The element of surprise kan ofta fånga en katt reagerar på ett riktigt roligt och underhållande sätt, till exempel när du kasta sig över henne runt ett hörn eller kasta en leksak på henne när hon är helt ovetande. Dessa gör för stora "set-up" möjligheter (se nedan).
  • Upptåg av en katt som tittar på TV eller datorskärm. Av någon anledning, tittarna aldrig tröttnar på att titta hur en katt reagerar på de saker som vi bara luta sig tillbaka och veg över! Ett akvarium kan också ge fascinerande katt tittar visning. Och katter som avbryter sina ägare som försöker använda tekniken är ett mycket populärt tema, såsom katten slummer på den bärbara datorn, försöker spela TV-spel eller försöker skriva.
  • Hur bullriga en katt kan vara. Tänk världens mest högljudda spinnande katt, världens mest högljudda vatten-sörplande katt, världens mest högljudda jamar, etc. och du är på något.
  • En katt gör något som är naturligt för katten men ser helt hilarious för oss. Detta kan vara att fånga en leksak, hämta ett papper, skrapa bort, kör som en "scaredy katt", pouncing eller stirrar. Till exempel "OMG WTF" katt som bara stirrar på kameran för en full 20 sekunder.
  • En katts matvanor. Dessa kan vara underhållande, beroende på vad som äts, där och även från vilken behållare (t.ex. att få katten kex ur theme parkliknande utfodring skålar).
  • En annan art är inblandad. Några av de sötaste kattungen eller videor katt involverar valpar, hundar, hästar, ankungar och andra arter av djur interagerar försiktigt och kärleksfullt med katt eller kattunge. Om du har denna möjlighet och du filma det bra, du sitter förmodligen på en guldgruva av "virality". (Och alla bättre om du lyckas visa kattungen sätta en feisty hund på sin plats!)
  • Hela episoder av en katt berättelse. Vissa människor går till och med en hel del problem att göra en hel berättelse ur sin katts nio liv och skapa en kultstatus. Ofta kommer det att vara en av de filmer i detta mycket som går viral och vinner skaparen en dedikerad följande därefter.
 4. 4
  Spot pose eller åtgärd sekvens och reagera - snabbt! Kattungen kommer göra vad hon känns, trots allt, är hon inte medveten om att din videokamera innebär att hon måste prestera på något sätt. Upptäckten av stora poser, är rörelser, actionsekvenser och söta stunder kommer att bli allt ner till din uppmärksamhet till ditt ämne och som har en total beredskap för att ta tag i videokameran som helst när kattungen gör saker som du vet kommer att göra bra film. Speltid är en alltid en bra tid att ha videokameran klar men så är andra tider när kattungen är omkring dig i huset, till exempel när du tittar på TV, spela tv-spel, koppla av i hängmattan, städa huset, göra en måltid, etc. Din kattunge kommer att vara intresserade av alla typer av aktiviteter i huset, och någon av dessa kan vara "just det ögonblicket" för att fånga på film evigt.
  • Om andra medlemmar i hushållet är angelägna om att hjälpa ut, fylla i dem på att vara redo att filma kattungen helst hon ser ut som hon gör något film-värdig. På så sätt får du större möjligheter att fånga hennes upptåg på film och kanske till och redigera dem i en rolig sekvens av kattungens dag-at-play.
 5. 5
  Ställ upp möjligheter. Förutom att vara redo att fånga din kattunge på film som helst, ställa in moment så mycket som möjligt. En kattunge är naturligtvis oerhört lekfull och det kan fungera rätt i dina behov. Använd leksaker, bollar, scrunched upp papper eller folie och andra godsaker i huset för att kasta sin väg, rulla på henne, retas med henne med, osv och få video rullar hela tiden (du kan redigera det senare). Det är ännu bättre om du har en medhjälpare som kan antingen locka kattungen till att spela eller hålla videokameran. Ett team tillvägagångssätt är sannolikt att resultera i en mycket bättre video och gör det lättare att ställa in actionsekvenser med en angelägen kattunge.
  • Det är viktigt att ha tålamod som din kattunge kan sluta göra något riktigt underhållande för en viss tid. Ha en stadig hand med videokamera och försöker hålla uppmärksam på det faktum att du filmar även om du är också grundligt åtnjuter tittar kattungens upptåg. Tänk på att betraktaren vill se kattunge i mitten av åtgärden, annars kan det lätt att av misstag lägre eller skeva vinkeln på kameran.
  • Kan kattungen sitta still tillräckligt länge för att spela ett spel? Om hon gillar spel, speciellt en som interagerar med dig, kan detta göra för stora videofilmer. Ett bra exempel är det av "gambling" katt som leker med ägarens blandas om valnötsskal och fortfarande gissar där dolda objekt är under skalet. Nåt sånt kan verkligen engagera tittarna. Skicklighetsspel skulle förmodligen vara bäst för en äldre kattunge.
  • Överväg att kombinera något super populärt med kattungen. Till exempel, har du fått en video av Lady Gaga struttade hennes saker? Tänk hur coolt det skulle vara om kattungen försökte delta i dans med Lady Gaga på skärmen bakom henne eller kanske hon kan hoppa upp och attackera Lady Gaga med hennes pissa tassar. Oavsett hur du arbetar i någon berömd eller något populärt, detta ger dig en otrolig vinkel med både titeln för din video och sökord sökning!
 6. 6
  Var uppmärksam på de omger eller bakgrund. Din kattunge kan vara söt men det smutsiga mattan, lumpen soffan och skriker barnet i bakgrunden kommer inte att göra den video några favörer som helhet. Antingen använda redigering för att fixa något ful (eller bullriga) eller bara film i delar av ditt hem eller trädgård där videon är att plocka upp rent, snyggt, söt och betraktaren-hänsynsfull bakgrund och ljud.
  • Tittarna vill se din kattunge, inte skuggor, tummar, armbågar eller en blixt av en kattunge. Alltid vara medveten om att belysningen, vinklar och kamerarörelser kommer att resultera i kvalitet, släta videor.
  • Merparten av tiden, om du inte är visuellt fantastisk (och intressant) av någon anledning eller annan, hålla dig ur videon och fokusera enbart på kattungen är den bästa idén. Håll kattungen centrala för videon.
  • Om ditt hus är en svinstia, är vlogging en bra ursäkt för att få det städas upp. Det är också bättre för din kattunge att leva i en stilren miljö.
 7. 7
  Vara beredd att spendera tid redigering. Redigering betyder inte nödvändigtvis lägga dialog eller andra snuttar av information, och innebär inte heller att göra en hel show av kattungen video - om du inte vill göra dessa saker i form av förbättringar. Det betyder att se till att videon är intressant och de långsamma och mindre intressanta delarna har hållits till ett minimum eller tas bort och någon suddighet eller andra kvalitetsproblem som dåligt ljud har sorterats innan du lägger upp videon.
  • Tänk utanför torget. Vilket mervärde kan du ge din publik bortom kattungen? Medan kattungens upptåg ensam kan vara tillräckligt för att göra video viral, ibland lägga till element såsom tal tidsinställd till kattungens mun rörelser, pratbubblor avspeglar kattungens tankar, musik, infördes seriefigurer som interagerar med kattungen, etc. kan lägga alla mer till videon intresse. Naturligtvis samtidigt vara kreativ är roligt, bör det också vara synlig, så kör dina ändringar förbi några vänner för att vara säker på att de vill eller "får" vad du gjort innan du släppa lös den på världen.
  • Lägga populärmusik till bakgrunden kan öka intresset men vara medveten om upphovsrättslagar i din jurisdiktion eller du kan hitta videon tas bort, lämnar dig intrasslad i en förlust av tittare och nedslående tittare som besöker din länk. En hel del gratis musik är tillgänglig utan att vara kräsna, eftersom mycket av det är inte bra alls. Och tänk på att om kattungen videon är tillräckligt bra på egen hand, då musik helt enkelt kommer att bli en distraktion.
  • Håll det kort och koncist. Ju längre video, desto mer sannolikt är det att du även partier där kattungen började vandra iväg eller bara stirrade ut i rymden och dina tittare bara vill se vad som är handling tempo eller mega söt.
  • Akta skott av baksidan. Kattungen vandrar iväg med hennes baksida till kameran är inte den snyggaste vinkel, vinklar ändra eller redigera ut kattunge bakre skott.
 8. 8
  Välj ett bra ställe att ladda upp kattungen video. YouTube är en självklar plats att sätta din video, men det finns andra video kanaler också som är värt att lägga till video till, såsom Google Video, Metacafe, Veoh.com. etc. Tanken är egentligen, ju mer desto bättre, för att öka din potential för exponering för så många tittare som möjligt. Också överväga att lägga till video till din blogg, hemsida eller annan form av internet sociala nätverk möjlighet att du redan använda och underhålla. Det är viktigt att du håller dig runt för att svara på alla kommentarer (och vet alla trolling ettor), så att folk vet att du är mottaglig. Och glöm inte att använda Facebook och Twitter som platsen för att uppmuntra människor att se videon, dina anhängare och vänner kommer att vara glad att hjälpa till att sprida din video genom dessa sociala nätverk, om de tycker om det.
  • Använd taggar, massor av sök-vänliga nyckelord och andra relevanta sätt att hjälpa människor söker hitta din kattunge video. Om webbplatsen tillåter både taggar och sökord, göra det bästa av dem. Inte bara skriva "kattunge". Också lägga in de element som gör din kattunge video så speciellt, till exempel "attack kattunge", "kattunge slickar glass", "gullig kattunge", etc., oavsett beskriver de åtgärder eller element som definierar ditt innehåll.
  • Använd en catchy titel för att få tittarnas intresse väckt. Hitta något som verkligen kommer att dra in en betraktare, om du inte kan komma på en bra titel, be dina vänner att göra några förslag, till exempel "jättekliv för liten katt" eller "kattunge trotsar toalett spolning igelkott".
  • E-post är fortfarande ett bra sätt för att skicka runt viral video, antingen genom att bädda in video i e-post eller lägga in webbadressen för att klicka på. Bara vara säker på att det skickas till personer du känner kommer att uppskatta det dock.
 9. 9
  Ha tålamod. Du kan behöva göra massor av kitten videos innan du träffar den söta en som nästan varje användare klickar med. Fram till denna punkt, fortsätta att lägga dina videor med kattungar och långsamt bygga upp abonnenter till din blogg, kanal eller vad du skapar så att folk vet ditt arbete och kan kritik och dela den. Förstå att all konstruktiv kritik bör välkomnas eftersom dina tittare säger du - kostnadsfritt - vad du behöver göra för att förbättra de videor som de tittar på sin tid för dig. Avsätter flagranta övergrepp och trolling kommentarer, se till att ta ombord konstruktiva synpunkter som hjälper dig att förfina kattunge videor som du delar med alla. Alla dessa förbättringar är faktiskt tweaks till större anpassning till vad publiken är ute efter och i slutändan kommer du att ge vad publiken är ute efter och de ska bli bländade av det.
  • Mest virala videos gå viral som en olycka - med avsikten att göra en viral video är stor men vara realistiska om sina chanser. Det bara inte kan hända och ibland, ju hårdare du försöker, desto mindre sannolikt resultatet. Viral video måste vara giltiga, in-the-ögonblick, fantastiska upplevelser som når ut och beröra betraktaren på ett sätt som de inte förväntar sig eller har så upplyft av att de inte kan låta bli att dela den med andra. Gör ditt bästa, vara äkta och njuta av processen snarare än att svettas. Om det händer, händer det, om inte, åtminstone du har roligt!

Tips

 • Använd en mikrofon om att fånga ljud som jamande. Det kommer att fungera mycket bättre för dina tittare.
 • Var försiktig om du använder klänning ups på en kattunge. Vissa rekvisita kan vara rolig och kommer sannolikt inte att väcka alltför mycket ire i tittarna, liksom solglasögon eller ett halsband, men att tvinga en kattunge till en bebis overall eller liknande kommer förmodligen upprört många tittare som berörs för kattens välbefinnande och värdighet över önskningar att infantiliserar katten eller att det ser sötare - tänk på att kattungar är söta nog utan mänsklig kläder.
 • Bli inspirerad av söta bilder på kattungarna också, inte bara begränsa sig till videor kattungar och katter. En viral kattunge foto kan ge dig en idé om en bra video på samma tema.
 • Några populära katt videor som du kanske gillar att kolla in är:
  • The Mean Kitty Song
  • Mycket ilsken katt
  • Cat Mom Kramar bebiskattunge
  • De två talande katter
  • Jag är söt kattunge
  • Kitten Surprise!
  • Katt Dusch 2
 • Visste du att det finns dokumenterade hälsofördelar från stirrar på bilder av djur? Titta på en bild av en katt kan hjälpa till att sänka hjärtfrekvensen, endorfiner ökning och minskning blodtryck och ångest. Det kan hjälpa att dela denna information i kommentaren område tillsammans med din video, för att uppmuntra tittarna att verkligen njuta av deras visning!

Varningar

 • Undvik att ha din låga videokamera på laddning! Det bör vara redo att skjuta film som helst och om det innebär att ha back-up batterier, sedan få dem. Dessa dyrbara kattunge ögonblick kommer allt gå snabbt.
 • Aldrig skada eller försämra ett djur när du gör en video. Inte bara kommer detta inte att gå viral, men någon verklig skada gjort till ett djur välförtjänt riskerar åtal.
 • Om du filmar en kattunge göra något farligt, om än gulligt, som att spela med dator sladdar eller klättra upp julbelysningen, vara beredd på internet gemenskap katt älskare att tukta dig. Du kommer att bli påmind om hur farliga dessa åtgärder är, och det kan även vara efterlyser videon tas ner.
 • Om filma kattungen med andra husdjur eller djur, aldrig sätta henne i en situation där hon kan komma till skada. Om du tror att när Fido är fränare, han ytterst älskvärd och kommer inte att skada en fluga, så är det bra men ändå övervaka väldigt noga. I själva verket har en hjälpreda när ett annat djur är inblandade är ett absolut måste om snabba åtgärder behövs för att skilja djuren om saker går fel. Om du är osäker, inte placera kattungen i en sådan situation.
 • Vänta inte för länge. Kattungar växer snabbt och snart hittar du själv håller en katt. Naturligtvis är katten fortfarande söt men fler kattunge videor du gör när kattungen är fortfarande ung, desto mer material måste du hålla ritning på senare.

Saker du behöver

 • Bra videokamera
 • Photoshop eller liknande foto program
 • Kattunge eller kattungar
 • Katt leksaker
 • Bra belysning