Wku

Hur man gör en tidning om Microsoft Word

När det gäller de många användningsområden för den populära Microsoft Word programvara, gör ett nyhetsbrev eller tidning-typ publikation kan vara så enkelt som att räkna ut de speciella funktionerna i denna ordbehandlingsprogrammet. Några grundläggande tips hjälper dig att göra en tidning om Microsoft Word, ger en relativt enkel process för att ta en MS Word "tom sida" och skapa något som kommer att likna och fungera som en tidning när den skrivs ut.

Steg

Hur man gör en tidning om Microsoft Word. Samla alla dina artiklar i kompatibla format.
Hur man gör en tidning om Microsoft Word. Samla alla dina artiklar i kompatibla format.
 1. 1
  Samla alla dina artiklar i kompatibla format. Om du hanterar en tidning designen, kommer du troligen har en rad bidrag från olika författare eller redaktörer. Se till att alla dessa är i kompatibla format där du kan släppa text i MS Word utan alltför mycket besvär.
  • OpenDocument.
  • Microsoft Word-dokument.
  • Microsoft Office OpenXML.
 2. 2
  Designa din "header". Även om vissa MS Word-användare gillar att arbeta med etablerade header-funktionen, kan du få en enkel header tidningen stil i toppen av din sida med ett enkelt grafiskt insats kommandot. Du kan bygga din tidning header i MS Paint eller andra program och klistra in den på din Microsoft Word-dokument för att cap din förstasida.
 3. 3
  Ange kolumner för utskrift. Ett enkelt "lägga till kolumner" kommandot kommer att formatera all text som du infogar i prydliga, tidningen stil kolumner. Välj antalet kolumner du vill och fyll dem efter behov.
  • När du ställer din utskrift i kolumner, hjälper det att ta en titt på hur en viss artikel visas när du placerar den i en kolumn, så att du kan förstå hur längden av artiklar kommer att påverka din layout. Arbeta inom parametrarna för dina önskade sidantalet blir en av utmaningarna i redigeringen.
 4. 4
  Förbered en dubbelsidig utskrift lösning. För att din resulterande trycket att se ut som en tidning, måste det skrivas ut på båda sidorna av arket. Kontrollera skrivarens egenskaper i "Print" dialogrutan för att se om din utrustning stöder dubbelsidiga utskrifter.
 5. 5
  Gör en slutlig redigering. Din slutliga översynen kommer att hjälpa dig att fånga några spretande stavning och fel skiljetecken, samt frågor stil som du vill ändra innan du går att skriva ut. Precis som de som gör tidningar på mer komplicerade layoutprogram eller på fysiska pressar, du vill sätta en bra insats i den slutliga redigeringen, eftersom kvaliteten på provtryck verkligen bidrar till den bästa produkten.

Tips

 • Utnyttja tidningen stil "mallar." Vissa resurser på DIY utskrift erbjuda befintliga inställningar för att göra MS Word-dokument liknar en tidning. Att få dessa mallar kan ta del av det arbete som utförts av ovanstående process.
 • Kolla in handy tidningen typsnitt, liksom Old English Text. För att verkligen göra dina Microsoft Word-publikationen ser "SKVALLRIG," du kanske vill titta på vilka typer av typsnitt är mest populära bland etablerade tidningar. En mängd olika webbplatser och tryckta resurser kan visa dig de teckensnitt som tidningstryckerier har använt under åren.