Wku

Hur man frågar någon tjänsteleverantör för en månad gratis service

Som ofta sagt, "Den pipig hjulet får oljan." En berömd bok säger, "Be och du kommer att få." Telebolagen, internetleverantörer, kabelbolag och andra tjänsteleverantörer har oftast avdelningar kundservice som kommer att lyssna på dina klagomål. Be dem något gratis.

Steg

Hur man frågar någon tjänsteleverantör för en månad gratis service. Bestäm vilken typ av ett legitimt klagomål om din operatör.
Hur man frågar någon tjänsteleverantör för en månad gratis service. Bestäm vilken typ av ett legitimt klagomål om din operatör.
 1. 1
  Bestäm vilken typ av ett legitimt klagomål om din operatör. Det kan vara till hjälp för att undersöka ditt klagomål på företagets webbplats, så att du kommer att visas kunnig om ditt problem.
 2. 2
  Hitta antalet kundservice och kallar det. Vara beredd för flera överföringar och håller. Ge inte upp eller frustrerad.
 3. 3
  När en kundtjänst agent svar, berätta för honom eller henne att du inte är nöjd med tjänsten och ange dina skäl. Sedan föreslå en lösning, "Finns det några incitamentsprogram du kan erbjuda för att hjälpa mig att må bättre om du bor med din tjänst, såsom en fri månad i tjänsten?"
 4. 4
  Kundtjänsten medlet kan inte erbjuda gratis service vid denna tid, eller kanske inte har befogenhet att göra erbjudandet, eller kan hänvisa dig till en handledare. Ge inte upp.
 5. 5
  Det kan vara nödvändigt att upprepa din förfrågan. Lugnt och respektfullt upprepa din anledning till missnöje och lägga till något om detta, "Jag har sagt att jag inte är nöjd med din tjänst. Ni har berättat för mig att du inte kan erbjuda mig en gratis månad i tjänsten som ett incitament för att bo med din företaget. Är du säker på att detta är korrekt? Innebär detta jag ska se att en ny operatör för tillfredsställelse, eller kan du erbjuda mig en gratis månad och behålla mig som en lojal kund? "

Tips

 • Gör klart att du är missnöjd med din tjänst och att du vill fortsätta att vara en kund, men kan bara göra det om företagets företrädare kan erbjuda dig en gratis månad av tjänsten.
 • När man arbetar med Sprint, kommer du att hänvisas till retentioner avdelningen. Staten till den första kundtjänst som du talar med att du vill avbryta tjänsten. De bör försöka att trappa men om du är kraftfulla, kommer de koppla dig till retentioner eller tjänster konto. De är i princip samma avdelning. Retentioner och tjänster konto är de enda institutioner som kan erbjuda något av värde att spara en kund.
 • Var artig, men direkt och fast.
 • Om att göra med en ny agent, kan du behöva göra denna process mer än en gång. Helt enkelt hänga upp och ringa igen.

Varningar

 • Inte av misstag berätta för honom att stänga av din tjänst.
 • Du kan bara tillåtas att göra detta en gång var 12 månader.