Wku

Hur man bränner en playstation-skiva med Nero

Göra en säkerhetskopia av ett PlayStation-spel är ganska lätt när man har rätt verktyg, och denna guide.

Många program finns för kopiering av CD-media, men denna guide är avsedd för användning med Nero Burning ROM. Beroende på din version av Nero, kan vissa av dessa alternativ vara annorlunda eller på olika platser, men den allmänna svada bör vara mycket lika.

Steg

Hur man bränner en playstation-skiva med Nero. Placera playstation spelet i CD-R-enheten.
Hur man bränner en playstation-skiva med Nero. Placera playstation spelet i CD-R-enheten.
 1. 1
  Placera playstation spelet i CD-R-enheten.
 2. 2
  Starta Nero Burning ROM.
 3. 3
  Välj "Ny kompilering" och sedan "CD-kopia".
 4. 4
  Gå till "Bränn"-fliken.
 5. 5
  Avmarkera "Fastställ maxhastighet" och "simulation". Det enda alternativet är markerat i dialogrutan bör vara, "skriva" och bränna hastigheten bör sättas till 1x. Välj källa eller 'reader' drive, avmarkera "on the fly" alternativet och ange "läshastighet 'till '1 x alltid'.
 6. 6
  Gå till "image"-fliken och klicka på knappen Bläddra eller ikonen för att välja en plats att placera bilden som nero skapar under denna process. Du kan radera den här bilden efter processen genom att kontrollera "radera bilden efter CD-kopia". Det rekommenderas att du gör detta om du skapar bara en kopia och inte planerar att göra mer.
 7. 7
  Ange antalet lästa försök till 20.
 8. 8
  Kontrollera "ignorera olagligt TOC typ".
 9. 9
  Se till att "läsa mediakatalognumret" är ikryssad.
 10. 10
  Se till att "datamod 1 'är satt till' kolla kraft rå läsning och på fel och skriva okorrigerade.
 11. 11
  Set 'datamod 2' till samma alternativ som "datamod 1 '. För ljudspår, kolla" ignorera läsfel ".
 12. 12
  Klicka på "Kopiera". När skivan är klar läses, kommer det att matas ut. Ta spelet och mata in en tom CD-R. Detta kommer att börja bränningen. Observera att om det visar sig att systemet har hängt på 100% att detta är normalt och helt enkelt kräver en del tålamod.

Tips

 • Två rekommenderade typer av CD-skivor är TDK och Verbatim. Dessa har blivit mycket billigare med tiden och nu kommer att köra dig runt 10 dollar per femtio.
 • Vid prövningen av en PlayStation-skiva, kommer du att notera att det har en glansig svart finish som är helt annorlunda från vanliga CD-skivor. Även detta var ett problem för länge sedan, kan de flesta moderna brännare läsa lätt dessa skivor och med en väl Nero alternativen, kan du bränna funktionella skivor som kringgår den tillverkare kopieringsskydd och spelar normalt, men du måste använda rätt medieform. Många andra format fungerar, men vissa medier fungerar bättre än andra för detta ändamål.
 • För vissa spel, kanske du vill försöka ändra alternativen för 'jitterkorrigering "eller set' sub analys" till Automatic för vissa spel.
 • Om du har problem med din programvara permanent frysa vid 100%-strecket (längre än 10-15 minuter, riktiga minuter, inte 10 slutanvändare minuter som är mer som en enda minut) du kanske vill försöka koppla några skannrar som är anslutna till datorn och ta bort alla andra bränning, och starta om datorn två gånger.

Varningar

 • Kopiering spel kan vara olagligt. Generellt måste du äger originalet, lagligt köpt tillverkare kopia av disken som du gör en säkerhetskopia av. Denna artikel finns endast för att hjälpa användarna lagligt kopiera media som de äger.
 • CD-RW är mycket troligt kommer inte att fungera för detta ändamål. Vänligen se till att du köper rätt format av tomma media.
 • Observera att en stor majoritet av PS3-spel är på Blu-ray-skivor och denna guide fungerar inte med dem.
 • Om du har Adaptecs "DirectCD" installerat, kan du få problem med Nero. Du kanske vill överväga att avinstallera DirectCD innan denna.