Wku

Hur man blir kvalificerad för att flyga ett plan

Om du funderar på att bli en professionell pilot, eller bara vill veta vad som krävs för att bli en, här är hur man fyller en lyckad flygning. Du kan få undervisning genom att gå till en flygskola på din lokala flygplatsen eller gå med i militären luften programmet force utbildning. Anm: Många av detaljerna på denna sida avser endast USA.

Steg

Hur man blir kvalificerad för att flyga ett plan. Plocka upp en kopia av Microsoft Flight Simulator, eller laminärt forskning s x-planet.
Hur man blir kvalificerad för att flyga ett plan. Plocka upp en kopia av Microsoft Flight Simulator, eller laminärt forskning s x-planet.

Självstudier

 1. 1
  Plocka upp en kopia av Microsoft Flight Simulator, eller laminärt forskning s x-planet. Det behöver inte vara den senaste versionen om din dator är äldre. Först gå igenom flyglektioner och jord skola. Du kommer att lära dig mycket om de instrument och system som finns i en typisk skolflygplan. Du kommer att bli bekant med manövrer och förfaranden du måste behärska för din privata pilot examen. Således måste du spendera mindre tid och pengar på själva flygningen lektioner, som är ganska dyra. Använd detta program för att lära sig grunderna inte för att lära sig att faktiskt flyga, eftersom ett riktigt plan är mycket annorlunda än en leksak.
 2. 2
  Kolla in vädret produkter såsom METARs och TAFs även på dagar du inte flyga. Se om villkor matcha vad dessa produkter visar. På det sättet, när du gör fluga, har du en högre förtroende för väderprognoser.
 3. 3
  Höj näsan av flygplanet genom att dra reglaget hjulet mot dig. Detta kommer att göra flygplanet klättra eller stall om du inte vet vad du gör. Tonhöjdsändringar fart, kraft ändras höjd.
 4. 4
  Använd gasreglaget för att hjälpa flygplanet klättra.
 5. 5
  Tryck på kontrollratten ifrån dig att gå ner, tillsammans med reducerande förmåga.
 6. 6
  Vrid kontrollratten kvar för att höja den vänstra flygeln. Detta gör att planet till banken resulterar i en vänstersväng. Du måste också lägga vänster roder (vänster mixtra) för att hålla planet samordnas. Samma sak för att svänga till höger, men använd rätt kontroller

Certification

 1. 1
  Din instruktör, certifierad flyginstruktör (CFI), kommer förmodligen betalt för tid på marken och i luften. Detta är inte bara ett sätt för förstainstansrätten att generera mer intäkter. Om den används på ett klokt sätt, kommer du bli duktig snabbare än genom att bara flyga. Till exempel, om du din planerade flygning före flygningen lektionen kommer du att optimera den tid du spenderar med din CFI genom att ha smartare frågor och tydligt förstå vad du ska göra. Dessutom bör du ha (insisterar på) en grundlig efter flygningen debriefing - även om allt gick perfekt bild. När du kommer i din träning dessa före och efter flygningen debriefs borde få kortare. Nedre raden: din tid på marken med din CFI är mycket viktigt - använd din tid klokt: gas är dyrt! Safe flyga!
 2. 2
  Få din klass III medicinska. Det är relativt enkelt att passera om du är vid god hälsa. Ingen användning börjar någon gång om du har ett hälsotillstånd som hindrar dig från att flyga. www.faa.gov har information som hjälper dig att avgöra om du har några hälso undantag.

Tips

 • De privata flygcertifikat kostar ca 5230€ till 7470€ med marken skola och flygtid ingår, så se till att du har tillräckligt med pengar.
 • Också överväga att få en "Sport Pilots" licens. Det tar halva tiden (läs det som hälften av kostnaden) och är en bra utgångspunkt. Du har några ytterligare restriktioner, men hela flygtid förvärvats som en sport pilot kan appliceras på högre certifikat (dvs. privata, kommersiella, ATP, etc.) och betyg (dvs. instrument rating när du tjänar privata eller högre). Ditt tillstånd utfärdade körkort är ditt läkarintyg. Gå till www.sportpilot.org (EAA: s sport pilot hemsida) för mer information (de har också en lista över instruktörer).
 • Fundera på att köpa en egen headset (för radio / intercom kommunikation) i början av din träning. CFI / flygning skolor kan låna eller hyra dig en uppsättning, men att ha en egen ger dig en mindre variabel att ta itu med när du flyger.
 • Ett bra sätt för att få en pilotlicense är genom (endast Kanada) Royal Canadian Air kadetterna (USA är Civil Air Patrol) det är för ungdomar från 12-18. Om du jobbar hårt kan du få en pilotlicense helt gratis!
 • Gå ett stöd eller pedagogisk grupp såsom AOPA (Aircraft Owners och Pilots Association) eller EAA (Experimental Aircraft Association), samt ett antal Internet-grupper eller e-nyhetsbrev prenumerationstjänster. Skaffa en mentor eller kompis för att utbyta erfarenheter och information.

Varningar

 • Adekvat flygplan utbildning som krävs.
 • Adekvat marken skola krävs.
 • Flyginstruktör som krävs för att lära sig. Försök inte att flyga utan förkunskaper.
 • Lär dig att göra en no-go beslut. Speciellt när man ser dåligt väder kommer in i flygplatsen eller om flygplanet är osäkra.
 • Inte flyga ett plan om du inte har tillåtelse att hyra planet eller du äger planet.
 • Denna artikel är inte tillräckligt för dig att flyga ett plan själv. Du måste ha utbildning. Det är en sak att göra det i teorin, en annan sak att göra det i praktiken.
 • En motsatt uppfattning: Undvik att använda någon stationär PC-baserade "flygsimulator" för att lära sig att flyga, eftersom det finns betydande skillnader mellan reaktionerna från datorn och de av ett riktigt flygplan, och du kommer att få många dåliga vanor som kommer att vara svåra (och dyra) för din primära flyginstruktör att bota. Till exempel som en FAA-certifierad flyginstruktör, jag vill att du ska lyssna till ljudet av vinden, och känna förändringarna i styrning känsla och Sätesposition som luften-hastigheter och attityder flygning förändring. Jag måste du lära trimning minska styrtryck, och bli slät på kontrollerna. Om du har försökt att lära sig av en dator, kommer jag upptäcker det inom fem sekunder för att ge dig kontrollerna! Du kommer att vara abrupt på kontrollerna, un-samordnade, omedveten om signaler från "sätet för byxorna", och kommer inte att använda trim.

Saker du behöver

 • Ground skola
 • Pilot läroböcker
 • FAR / AIM för innevarande år
 • En bra flyginstruktör