Wku

Hur man animerar en enkel animering i Toon Boom Studio

Toon Boom Studio är ett underhållningsprogram. Det är lätt att använda om du vet hur det fungerar. Du behöver bara ha Toon Boom Studio, och oavgjort tablett. Jag förklarar bara hur du kan göra en enkel animation, men på internet finns det hundratals webbplatser om Toon Boom Studio.

Steg

Hur man animerar en enkel animering i Toon Boom Studio. Open Studio Toon Boom.
Hur man animerar en enkel animering i Toon Boom Studio. Open Studio Toon Boom.
 1. 1
  Open Studio Toon Boom.
 2. 2
  Ange ett namn för din första film, som: Min första film! Klicka på knappen Skapa.
 3. 3
  Du har angett studio Toon Boom. I mitten ser du en tidslinje och till vänster om tidslinjen du se ritning och kamera. Re-typ ritning i bakgrunden och klickar på kameraknappen till höger om ditt drag-frame.
 4. 4
  Nu kan du rita en bakgrund.
 5. 5
  När du är klar med din bakgrund, måste du klicka med höger musknapp på tidslinjen. I ett nytt fönster ser du förlänga exponeringen, klicka här. Förläng att rama 20 och klicka på OK Nu ser du att din bakgrund har dupliceras att inrama 20. Även om det finns ingen rörelse i den.
 6. 6
  Nu kan du göra en tecknad person. Hitta tillägget verktyget ritning element ovanför din skriftliga Bakgrund. Re-typ ritning till: person. och klicka igen på kameran till höger om ditt drag-frame och börja rita en person.
 7. 7
  När du är klar med din första ritning, gå till tidslinjen och klicka på nästa bild. (Inte lägga till ett nytt verktyg ritning inslag!) Klicka på vyn över din skärm. Klicka på rispapper view> och klicka på föregående två ritningar. Starta din andra ritning. Rita 20 teckningar och göra rörelserna i filmen.
 8. 8
  När du vill se din film, klicka på play och förhandsgranska filmen
 9. 9
  Njut av din film!

VIKTIGA instruktionsvideor

Tips

 • Om du vill ladda upp din video på Youtube, måste du klicka på filen och export filmfil> Välj en plats du vill exportera den och klicka på OK. Gå till http://www.youtube.com eller någon annan webbplats som du vill lägga upp videon, och klicka på ladda upp knappen.
 • För många mer hjälp och exempel för dina filmer, gå till http://www.youtube.com/mindfreekqqq10 eller gå till den officiella Toon Boom sida på youtube

Varningar

 • Glöm inte att spara filmen flera gånger.
 • När du gör ett misstag, Använd Ctr + z misstag,> knappen och radera.
 • Ge inte upp för tidigt när det går fel. Bara göra en ny film, och glöm inte: gör en bra animerad film, kostar månader!