Wku

Hur man ändrar ett lösenord hotmail-konto

Ändra ett Windows Live Hotmail (även känd som ditt Windows Live ID) lösenord är enkelt, och alla fick-att göra det någon gång i deras online-liv, om de har ett konto där. Denna artikel kommer att beskriva hur du ändrar ditt nuvarande lösenord för Windows Live Hotmail (tidigare kallat både Hotmail.com och MSN Hotmail).

Steg

Hur man ändrar ett lösenord hotmail-konto. Öppna din webbläsare för val.
Hur man ändrar ett lösenord hotmail-konto. Öppna din webbläsare för val.
 1. 1
  Öppna din webbläsare för val.
 2. 2
  Besök hotmail sidan inloggning, öppna ditt Hotmail-konto.
 3. 3
  Logga in med ditt användarnamn och referenser lösenord om du inte redan är inloggad.
 4. 4
  Klicka på pilen som är till höger om ditt namn i det övre högra hörnet av skärmen.
 5. 5
  Klicka på "konto" från den nedrullningsbara listan som visas.
 6. 6
  Titta ner till den sista delen av övre flik-område på sidan. Det bör vara ett område som står "Password" tillsammans med symboler som representerar längden på ditt nuvarande lösenord (för sekretess).
 7. 7
  Klicka på "Ändra" knappen till alternativet.
 8. 8
  Ange den efterfrågade informationen i de begärda fälten. Du behöver ditt nuvarande lösenord, tillsammans med din begäran om nytt lösenord.
 9. 9
  Klicka på "Spara" för att spara det nya lösenordet.

Tips

 • Även Hotmail är mest känd som den största namn, under de senaste fem åren har det blivit ett stort namn uppgradering. Det har nu blivit en del av Windows Live-systemet och nu har blivit kallat Windows Live Hotmail. Kontot du sysslar med är inte bara kallas en Windows Live Hotmail-konto, men mer korrekt kallas ett Windows Live ID.

Varningar

 • Ändra ditt lösenord för Windows Live Hotmail kommer också ändra ditt lösenord för de flesta andra Windows Live-anslutna tjänster, inklusive Windows Live Messenger, och, om du använder deras programvara, Windows Live Mail, liksom flera andra tjänster som de tillhandahåller. Kontrollera Windows Live hemsida för mer information, för att ta reda på vilka tjänster kommer att påverkas genom att ändra ditt lösenord för Hotmail.

Saker du behöver

 • Windows Live Hotmail / Windows Live ID
 • mus och tangentbord
 • PC
 • Tillgång till Internet