Wku

Hur köper M rankade spel

Vill du ha en M-rankade spel, men du är minderårig? Köpa M-rankade videospel är inte olagligt eller mot lagen i USA, men använd den här guiden på egen risk. Detta är inte en guide om hur man får AO (Adults Only) rankade partier. Sälja AO-rankade spel till minderåriga, men inte olagligt, är förbjuden med nästan varje butik politiken.


Att köpa en M-rated spel medan minderåriga kan leda till uppsägning av berättare som sålt spelet, liksom den chef som var i tjänst vid tidpunkten om ESRB får reda på att de inte kort du.

Steg

Hur köper M rankade spel. Tänk att faktiskt få dina föräldrars samtycke genom att visa dem att du kan agera som en mogen vuxen, eller helt enkelt försöka vänta tills du är myndig att köpa spelet.
Hur köper M rankade spel. Tänk att faktiskt få dina föräldrars samtycke genom att visa dem att du kan agera som en mogen vuxen, eller helt enkelt försöka vänta tills du är myndig att köpa spelet.
 1. 1
  Tänk att faktiskt få dina föräldrars samtycke genom att visa dem att du kan agera som en mogen vuxen, eller helt enkelt försöka vänta tills du är myndig att köpa spelet. ESRB betyg finns för en anledning.
 2. 2
  Har någon som är i åldern köpa det för dig. Men använd någon du litar på. Lita inte mer än en dollar med en fullständig främling, du är bättre att inte ha spelet alls.
 3. 3
  Beställa den på nätet! Detta är det enklaste sättet att köpa M-rankade spel. Köp ett presentkort med tillräckliga medel och beställa spelet på nätet. Du behöver aldrig visa ditt ID för att få ett presentkort eller beställa M-rankade spel online. Även du inte behöver ett kreditkort eller faktureringsinformation!
 4. 4
  Gå till butiken personligen att köpa den om du inte kan få fatt i ett presentkort. Detta är den näst svåraste sättet att köpa en M-rankade spel som de flesta platser kommer att be om ID.
 5. 5
  Hyr den! De flesta hyrfilm platser som Blockbuster låt dina föräldrar låter dig ha en kopia av kortet. De kan välja att tillåta dig att hyra och köpa M-rated spel och barnförbjuden film. Om spelet är för 360 eller PS3 kan du spara den på din hårddisk.
 6. 6
  Låna den! Har du en vän som har spelet? Om så är fallet, fråga dem om du kan låna den (det är bättre än ingenting).
 7. 7
  Bränn speciella skivor med kopior av spel om konsolen kan du. Om du vet hur, och du kan göra det, be en vän att bränna dig en kopia.
 8. 8
  Boka spelet med dina föräldrar innan spelet blir en rating (men du vet att det kommer att bli m-rated), sedan betala bort det helt. Återgå till spelet butiken utan dina föräldrar och helt enkelt plocka upp den. Om de ber dig att ha en förälder med dig, berätta att du redan har dina föräldrars samtycke och chansen att de kommer att låta dig gå. Om inte, helt enkelt lägga pengarna mot en T-rated spel.
 9. 9
  Om du ser gammal nog, säg att du aktiverat den lagliga åldern föregående dag, sedan fortsätta prata, oftast de blir irriterade och bara vill att du lämnar. De ska ringa upp spelet utan giltig legitimation.
 10. 10
  Gå till cvs eller 7/11 och köpa ett förbetalt kreditkort och sätta pengar på det och köpa spelet online.
 11. 11
  Köpa det från en oberoende butik! En hel del mindre butiker som säljer spel bryr sig inte kontrollera ID som butikskedjor gör.

Tips

 • Prata dina föräldrar att köpa en extremt mild M spel som Halo 3 och visa dem att de inte är dåliga. Sedan efter att expandera till olika M-lekar. Också gå med den förälder som är mest cool med dessa spel.
 • Bugga inte föräldrar om att få ett spel.
 • Fråga snällt om du måste be någon att göra något för dig och säga tack när de gör det.
 • Att köpa ett presentkort och sedan använda det samma dag (eller bara använda ett presentkort i allmänhet) inte är lamt eller häftig. Det är fyndiga.
 • Om du använder den i butik metoden (steg 3) och en butik vänder ner dig, prova en annan tills du får i spelet.
 • Vid hyra metoden (steg 5), kan du övertyga dina föräldrar att låta dig hyra M-rated spel och barnförbjuden film genom att säga att vissa filmer ofta är klassade R-eftersom de innehåller våld, nakenhet, eller andra vulgära aktiviteter som är används på ett pedagogiskt sätt (t.ex. Passion of the Christ, National Geographic filmer). M-rankade spel är ofta rankad eftersom de har våld, nakenhet, eller andra vulgära aktiviteter som ibland används bara en gång eller på mycket sällsynt tillfälle (Ex: Spelet Hitman:. Blood Money har "Kort eller delvis nakenhet" Den närmaste att det någonsin kommer till det är bikinis.) och är misjudged grund av detta.
 • Var noga med att ha en dator och internetuppkoppling om du beställer det på nätet (steg 2).

Varningar

 • Om du får avslag försöker köpa ett spel minderårig och du är någonstans som har en säkerhetsvakt eller polis (t.ex. varuhus), föreslås det att du omedelbart lämna området och gå någon annanstans eller gå hem. Ibland anställda kommer kräva säkerhet om du försöker att köpa en M-rated spel minderårig.
 • Om en butik anställd frågar efter ditt ID och du är minderårig, gå bort från situationen lugnt. Det rekommenderas att bara säga något i stil med "never mind" och sedan gå därifrån.
 • Gör inte ursäkter om varför du inte har ditt ID eller om hur gammal du är.
 • Inte lita på den gamla, "Den anställde kommer inte att be dig om ditt ID om du är i telefon med någon". De flesta människor är idag oförskämd och kommer att störa dig ändå (även om det förmodligen mer oförskämt av er att hålla upp linjen samtidigt som du pratar i telefon).
 • Använd denna guide på ett ansvarsfullt, moget sätt. Försök inte att agera smidigt för att få din väg, och inte heller försöka göra något helt dumt heller. Om de frågar efter ditt ID, gå bort. Försök inte att agera smidigt och lugnt om det eller agera äldre för att få dem att tro att du verkligen är myndig. Om det inte fungerar, det fungerar inte.
 • Fråga inte en fullständig främling att köpa spelet för dig, även om du fick dem att komma överens. Du kan räkna med att de skulle köra iväg med dina pengar.
 • Stjäl inte. Det är olagligt. Du kan omöjligen behöver videospel nog att sättas i fängelse eller böter 75€ +, så du behöver inte göra det.

Saker du behöver

 • En konsol som att spela M-rated spel
 • Skivor
 • Pengar
 • Löptid