Wku

Hur konvertera iTunes nedladdad musik (. M4p) till mp3

Innan iTunes Plus, var all musik som säljs på iTunes kodats med proprietär programvara som kallas Digital restriktioner management. DRM tillåter Apple att spåra hur många datorer filen du hämtat har avkodats, vilket är varför du måste registrera din musik varje gång du formaterar hårddisk eller datorer förändring. Medan Apple tillhandahåller en tjänst som konverterar dina befintliga skyddade filer till mindre restriktiva filer, kommer den här artikeln förklara ett sätt att göra detta utan att behöva köpa iTunes Plus-filer eller ytterligare programvara.

Steg

Hur konvertera iTunes nedladdad musik (. M4p) till mp3. Digital restriktioner management. DRM.
Hur konvertera iTunes nedladdad musik (. M4p) till mp3. Digital restriktioner management. DRM.
 1. 1
  Skapa en ny smart spellista för ditt iTunes-bibliotek. Välj "Kind" i drop-down lista över parametrar och skriver i Skyddad AAC ljudfil. Namnge den här listan "DRM Smart List".
 2. 2
  Skapa en vanlig spellista och namnge den "drm workflow". Du kan göra detta genom att antingen klicka på Arkiv, Ny spellista eller klicka på plusknappen längst ned till vänster i fönstret.
 3. 3
  Markera alla filer som har hittats av den smarta spellista och dra dem till den nya spellistan. Detta gör att du noggrant följa dina framsteg medan du konvertera filerna.
 4. 4
  Skapa en annan vanlig spellista och märk den "disc 1". Du kan skapa så många spellistor du vill, men du kanske upptäcker att fyra är hanterbar.
 5. 5
  Klicka på din DRM arbetsflöde spellistan och välj ungefär en timmes musik. Börjar på toppen, väljer musik, och samtidigt hålla koll på hur länge markeringen är längst ned.
 6. 6
  Dra och släpp den här markeringen till den första spellistan märkt "Disc 1". Detta bör vara ungefär 18-21 låtar för de flesta musikstilar. Klassisk musik eller böcker-on-tape kan kräva särskild hantering på grund av sin längd.
 7. 7
  Konfigurera din brännare så att importen är mycket lättare. Ställ klyftan mellan låtarna för att vara "ingen", så att du inte har extra sekunder i slutet av dina filer. Också omfattar CD-text, som kommer att behålla mycket av den information (men inte alla) om låtarna på skivan.
 8. 8
  Bränna spellistan. När du bränner skivan, kan iTunes informera dig om att du är begränsad till att bränna 7 skivor. Beroende på när du köpte låtarna, kan du inte ens få denna varning. Om du gör, helt enkelt klicka på "OK".
 9. 9
  Tillåt itunes att helt bränna CD. Detta kommer vanligtvis tar mindre än 10 minuter. iTunes kommer oftast indikera att den är klar med en fals.
 10. 10
  Ändra dina importera inställningar till dina specifikationer. För bästa kompatibilitet, välj WAV-format. Emellertid åstadkommer WAV-formatet mycket stora filer eftersom det inte komprimera någon information. De flesta kommersiella musikspelare idag kommer också acceptera MP3-format. Om du är osäker, välj MP3-kodning. För att säkerställa att du har den högsta kvalitet, väljer den högsta bithastighet tillgängliga. För talat tal, är en lägre kvalitet oftast bättre.
 11. 11
  Importera låtar. Importera tar vanligen 10 minuter. Även detta fungerar, kan du fortsätta till nästa steg.
 12. 12
  Markera låtarna i spellistan så att du kan se skillnad mellan dina nyligen importerade låtar och dina befintliga DRM låtar. Gå tillbaka till din "Disc 1" spellistan och välja alla låtarna. Högerklicka musen på markeringen och klicka på "Visa info". De flesta, om inte alla, av fälten bör vara tom. Skriv in "DRM" i avsnittet "Kommentarer" och klicka på OK.
 13. 13
  Radera dubbletter låtar.
  1. När iTunes är klar importerar CD, gå till din musiksamling. Klicka på File, visa dubbletter.
  2. Lägg till "Kommentarer" kolumn genom höger-mus-klicka tabellrubrikerna och välja "Kommentarer".
  3. Undersök dubbletter låtar, vilket gör notera både artist och låttitel. Markera låten med "DRM" i kommentarerna. Håll ned Ctrl-tangenten för att välja fler än en DRM låten. Bläddra nedåt tills alla låtar du vill radera väljs.
  4. Trycker på delete-knappen på tangentbordet eller höger-musklick och klicka på Ta bort. När iTunes frågar, välja att ha filerna flyttas till papperskorgen / Papperskorgen.
 14. 14
  Återvinna eller permanent radera dina DRM-filer. Om du vill behålla dina DRM-filer, välj dem från din Trash / Papperskorgen och kopiera dem till en ny mapp.
 15. 15
  Upprepa stegen tills klar.

Tips

 • Medan det finns program tillgängliga för att göra detta automatiskt, de är oftast inte gratis.
 • Överväg att använda en CD-RW för att skapa CD-skivor. Om du gör det kommer du att kunna utföra nödvändiga åtgärder på distans om du har rätt programvara inrättas.

Varningar

 • Denna metod kommer att resultera i försämring av ljudkvaliteten på grund re-kodningen. Detta är dock vanligtvis inte märkbar för de flesta.
 • Använd INTE dessa låtar för personlig vinning. Rättsliga lagar kan tillkomma.

Saker du behöver

 • iTunes (en gratis nedladdning från Apple.com)
 • En tom CD-R, CD-RW rekommenderas
 • En CD Burner