Wku

Hur kan man vara bra på counter strike source

Tips och tricks som verkar som sunt förnuft när du läser dem, men även några anständiga spelare inte använder dem.

Steg

Hur kan man vara bra på counter strike source. Bekanta dig med reglagen.
Hur kan man vara bra på counter strike source. Bekanta dig med reglagen.
 1. 1
  Bekanta dig med reglagen. Vänj dig vid att flytta runt med w, a, s, d nycklar, och skjuta med musen. Hitta en hastighet musens känslighet som du gillar, och hålla fast vid det.
 2. 2
  Anpassa din konfiguration att fungera för dig. Även om du har använt default config, och det är vad du är van vid, försöka se om du kan göra några tangenttryckningar mer effektivt för dig. Använda låg känslighet är mer exakt du kan flytta med större precision. Stäng av vapen autoswitch, slå på vapnet snabb switch. Stäng av Vsync, mus utjämning och mus acceleration. Fixa dina priser, för en hög bandbredd anslutning: ränta 25000, är ​​cl_updaterate 101 och cl_cmdrate 101 bra... Du kan justera din config om du har en långsammare dator.
 3. 3
  Vet kartan. Detta är viktigt så att du vet vart du ska, förutse var fienden kommer att gå, och att veta strategiska ställen. Om du är ny på en karta, gå med i en server med 0 spelare, och bara utforska runt. När du är bekant med en karta, spela i en server med andra spelare. Observera att du lätt kan förutsäga var fienden kan gå nu.
 4. 4
  Naturligtvis kommer känna kartan inte hjälpa mycket om du inte vet vilka vapen att köpa, eller hur man använder dem. På servrar där du börjar med 600€ Jag rekommenderar att köpa en Desert Eagle, den 2: a till sista pistol på menyn. Det är den starkaste pistolen finns, och några noggrant riktade skott kommer att besegra din fiende. När du har tillräckligt med kontanter för att köpa andra objekt, kommer du att ha en mängd olika vapen att välja mellan. Jag rekommenderar att köpa en AK47 om du är en terrorist, eller en Colt M4A1 om du är en counter-terrorist. Dessa vapen är ganska exakt om du siktar, och är starka. Om du har extra pengar över, köpa flash granater, som kommer att hjälpa en hel del i spelet, och han granater, vilket kan vara mycket kraftfullt. Många frågar "Tja, ska jag köpa rustning?" Det kan nog hålla dig vid liv för ett par skott på de flesta, men i vissa fall det hjälper inte. Om du är i en server som börjar med 11950€ varje runda, så jag rekommenderar definitivt att köpa den fulla kevlar och hjälm rustning, HE granater, granater flash, granater rök, Desert Eagle, gevär, och allt det där eftersom du har inget att förlora.
 5. 5
  AWP. Denna prickskyttegevär är så speciell att det blir en egen steg. AWP är verkligen det mest kraftfulla vapnet i spelet, eftersom skjuta fienden någonstans ovanför benen resulterar i en omedelbar död, medan skjuta på benen resulterar i 82-86 skador. AWP kommer att bli svårt att lära sig att använda i början, eftersom det gör att du går mycket långsammare, dess långsammare att flytta, och det är långsammare att räckvidden. Öva med AWP genom att gå till AWP endast servrar, oftast servrar att vara med namnet awp_. Jag rekommenderar awp_india v2, eftersom det är den typiska AWP kartan som alla älskar, men det kommer säkert att bli proffs som kommer att hålla döda dig innan du ens kan lista ut hur man använder detta vapen. Om så är fallet, gå med i en de_dust 2 server med massor av människor, och bara öva flytta AWP runt och avgränsning. Öva zoomar in, skytte, och omedelbart flyttar. Använd även qq tekniken, där du trycker på q-knappen snabbt två gånger, vilket i princip växlar AWP till 2nd vapnet, och tillbaka till AWP igen snabbt, snabbare än högerklicka ur zoomen och zooma in igen. Detta är viktigt om du vill bli en bra AWPer. AWPing är också en hel del om snabba reflexer och muskelminne. Dessa kan du inte riktigt träna (tror jag), så det är bara öva en hel del.
 6. 6
  Nu när du vet vad vapen och utrustning att köpa, måste du veta hur man ska sikta. Som jag nämnde tidigare, ska du spela med musen sensitivy som du är van vid alla tillfällen. Vet hur långt hårkorset rör sig när u flytta musen en viss sträcka. På det sättet, när du ser en fiende, kommer du att veta hur långt att flytta musen för att sätta siktet på fienden. Alltid sikta på huvudet hela tiden, speciellt om fienden är långt borta. Beroende på område, vissa vapen som AK47 och desert eagle är omedelbar headshots även med en hjälm. Utan en hjälm flesta vapen kommer att vara ett one hit kill headshot. Men för mycket nära håll strid, sprutning och be (hålla ner branden tangenten och slumpmässigt skjuta i den allmänna riktningen av fienden) kan göra susen, men är mest baserat på tur. Hukande och står still när du fotograferar är den mest korrekta, när du flyttar och hoppar vid inspelning är den minst korrekta.
 7. 7
  Studsa blinkar mot marken för en kort kastlängd och snabb titt runt ett hörn, fäst den rätt nära kanten... som ger dem mindre tid att fly (som om du hade studsade bort innerväggen.. de får för mycket varning)
 8. 8
  Ibland kasta en rök, studsar den och sedan hoppa ut på samma gång... De tror att det är en blixt och vända....
 9. 9
  När du får blixtrade flera gånger, det är en uppenbar brådska, omedelbart dra ut din nade och motverka blixten... brukar det landar rätt i mitten av dem.
 10. 10
  En erfaren användare kan pitch ett nade runt ett hörn utan att ens kika den... efter nade hits, dra din pistol omedelbart och börja filma... kommer de troligtvis fortfarande vara retirerande din nade och du har ett öppet skott.
 11. 11
  Förutspå motståndaren... Om en spelare är att få en hel del fiender på den motsatta laget, jobbar han troligen samma vinkel om och om igen och du kommer lätt att kunna utarbeta en plan för att döda honom...
 12. 12
  Byt upp din stil, om du spelar någon bra, kommer de att räkna ut vad vinklar du gillar ganska snabbt. När ditt sparande köper ofta röker för att skjuta upp awpers.
 13. 13
  Vid omlastning och i en eldstrid kamp, ​​bara plocka upp en annan pistol asap.
 14. 14
  Kom ihåg att noga ge akt på din spray, med AK du vill ha en 2 skott burst, med MP5 du bara vill peka på huvudet 1 skott i taget på avstånd, om det är nära bara spraya på headshot nivå...
 15. 15
  Ibland om du missar med ak, kan en sporadisk spraya fortfarande få målet, sänk ditt syfte att kompensera för rekylen, prova att sänka den i en vinkel mot den riktning fienden är igång.
 16. 16
  När du spelar på långa avstånd mot awpers, göra mycket små strafing rörelser fram och tillbaka. Det finns en bra anledning till varför: när du dubbelklickar scoped med en pistol, strafing mål är verkligen svårt att slå. Du knappt flytta till vänster eller höger, bara flytta en tum eller så fram och tillbaka... folk glömmer att när de har en AK ut, och de rör sig fram och tillbaka flera inches, vilket gör dem till ett lätt mål.
 17. 17
  Inte alltid hoppa runt hörn, det gör du en enkel skott för en awper.
 18. 18
  Ibland kommer ut ur ett hörn halvvägs, inte ens tillräckligt för att kika det kommer awper se din arm och försöka skjuta, då kan poppa ut på sin rekyl.
 19. 19
  Försök att observera kartan, använd varje bit som ett hinder för att skydda dig, ibland till och med en tunn palm kan blockera alla kulor du behöver.
 20. 20
  Inte huka nära hörnen, benen sticker ut.
 21. 21
  Plantera bomben i öppna områden så att dina lagkamrater kan täcka det. Ibland kasta en rök framför där du planterar, och där man förutspår att fienden kan vara... så de inte kan se dig.
 22. 22
  Spara några blixtar / Nades hålla bort disk-terroristerna.
 23. 23
  Lär tidpunkten för varje rush punkt.. Om du rusa a eller b, vet exakt hur nära motståndarlaget kan vara om de rusade det också, från närmast möjliga spawn de kunde ha.
 24. 24
  AK är ett gevär, inte ett maskingevär. Använd skurar, kommer du hit oftare.
 25. 25
  Game bemärkelse. Ju längre du spelar, desto mer kommer du att utveckla, och detta är vad truelly gör dig bra på counter strike.
 26. 26
  Talang: Slutligen det kommer till ren talang. Samtliga ovanstående punkter kommer att göra dig en informerad spelare men aldrig en stor spelare.

Tips

 • Om du har en klar chans, prova siktar på huvudet. Det gör mycket mer skada.
 • Det finns ett tips och mycket användbart för genomsnittliga spelare, behöver du inte jobba hårt på detta tips. När du är nära din motståndare och han kommer att skjuta dig, flytta i sidled till någon riktning antingen vänster eller höger. Gör inte slingra sig om, när du är borta från din motståndare som är när du slingra, dvs rör sig i både riktning åt vänster och höger.
 • Om du inte vill öva utveckla vissa färdigheter på publika servrar, prova att spela på en server själv med robotar till den högsta svårigheten möjligt. På så sätt kan du öka din inriktning och reaktionstid drastiskt leka med hög nivå bots. Reaktionstid och siktar kan hjälpa en hel del!
 • Bortsett från grundläggande utbildning och att vänja sig vid spelet, och bli en smart spelare... Det som verkligen gör dig bra är bara rörelse och mål... Movement och syfte. Kom ihåg att träna dina öron och händer för att arbeta tillsammans... när de eld, du flyttar, när de spricker och stopp för deras rekyl, du flytta och skjuta, när de skjuter, flyttar du.... träna dig själv... när du får ner det du kommer att bli ett mycket svårt mål... du kommer att märka folk slösar hela klipp försöker slå dig.

Varningar

 • Inte hacka inte att vinna. Steam kan banna ditt konto och tvinga dig att köpa en ny, hacka både förstör ditt rykte och ekonomiskt kostar dig. Det är helt enkelt inte värt det.
 • Öva mot bots. Det hjälper din motor reflexer och du kan också lära dig att hantera Guns 'rekyl mönster (ja, de går i ett mönster). Men det är oftast inte rekommenderas att spela mot "mycket hårda" bots, eftersom de verkar veta din position utan att se dig.
 • Dont låt några dåliga rundor sätta dig off_keep ett positivt sinne och du kan fortfarande komma tillbaka även om du var kd 1 - 5
 • Monitorn ovanför ditt huvud är bättre för din rygg, under din headlevel är bättre för dina ögon. Försök att vara bekväm och inte sloka... Vissa spelar bättre när man sitter upprätt och långt borta från tangentbordet, med armarna utsträckta. Se upp för hackare, klandrar inte hackare för att hacka om du tror att de är. Se till att du är säker... Bara för att de sköt dig i huvudet genom dörren betyder inte att de är hacking. Komma sparkade av en server för att spela riktigt bra är en komplimang. Bli inte alltför ångas. Och var försiktig, varje gång du byter skärmar upplösning det kommer att förändra din mus känslighet, det är hur musen fungerar.

Saker du behöver

 • En kopia av Counter Strike: Source
 • En relativt ny dator (Pentium 4/Athlon 64,1 GB RAM, 128 + MB Grafikkort)
 • En hög hastighet (1 MB +) internetuppkoppling.