Wku

Hur kan man gå till tjuvarnas gille i glömska

Är Tjuvarnas Guild en myt? Om det var (vilket det inte är), då skulle du kunna gå med det? De kommande stegen förklarar hur man hittar Thieves 'Guild och hur för att klara provet.

Steg

Hur kan man gå till tjuvarnas gille i glömska. Bryt en lag (stöld), gå i fängelse och servera din mening.
Hur kan man gå till tjuvarnas gille i glömska. Bryt en lag (stöld), gå i fängelse och servera din mening.

Hitta tjuvarna 'Guild

 1. 1
  Bryt en lag (stöld), gå i fängelse och servera din mening. En Dark Elf kommer att ge dig ett mystiskt brev hon kommer att säga "ta det här, det från en vän". Se nedan för mer information
 2. 2
  Läs en affisch av Gray Fox (finns runt den kejserliga staden), eller be om ett rykte om Gray Fox. Då kan du få en tiggare disposition över 70 och be dem om Gray Fox.Choose svaret "Jag vill jobba med honom.". Han kommer att ge dig information om hur man kan gå Tjuvarnas Gille. Se tips för vidare information.
 3. 3
  Efter att ha gjort en av dem, gå till trädgården av dareloth (imperial city waterfront) nära midnatt, då en Argonian (amusei) en Redguard (amrand Christophe) och en Wood Elf (methredel) har samlats. Få Armands disposition över 70 och fråga honom om Gray Fox. Han kommer att berätta hur du gå med i guilden.
 4. 4
  Tala med Armand Christophe när som helst på dagen. Han kommer att säga att nu är inte tid att diskutera sådana frågor, och att du ska möta honom vid en plats i vattnet vid midnatt.

Klarar testet

 1. 1
  Gå till trädgården av dareloth efter att du har slutfört någon av de tre stegen i del 1.
 2. 2
  Prata med Armand Christophe, när alla samlas (methredel och amusei).
 3. 3
  Efter en kort introduktion till tjuvarnas guild du kommer att få veta vad ditt test är. Ta dagboken Amantius Allectus utan att döda honom eller Methredel eller Amusei.
 4. 4
  Gå till amantius allectus hus i templet distrikt (följ methredel när du snabba resor).
 5. 5
  Du kan också ge 10 mynt till en tiggare för att låta honom märka på din karta amantius allectus 'hus.
 6. 6
  När du kommer dit plocka låset och fortsätter in i hans hus.
 7. 7
  I rummet du skrev bara att du hittar ett skrivbord. Öppna den, ta dagbok Amantius Allectus och gå till The Garden of Dareloth och rapportera tillbaka till Armand Cristophe.
 8. 8
  Om methredel har dagboken innan du kan göra bara en sak: Stjäla det från henne.
 9. 9
  Du kan bryta sig in i hennes hus (i vid vattnet), öppen methredel bröst, ta dagboken och rapportera tillbaka till armand Cristophe.
 10. 10
  Om du kommer för sent och din motståndare har redan fått det, kan du försöka att antingen ficktjuv honom / henne, eller paralysera dem och sedan ficktjuv.
 11. 11
  Om allt annat misslyckas, och methredel gör det tillbaka till Christophe först, kommer han att ge dig en annan uppgift.

Tips

 • Om du suttit i fängelse och ni följer den mystiske personen som ger dig inbjudan notera, kommer hon att leda dig till bara ett par meter bort från mötesplatsen.
 • The Garden of Dareloth ligger i Imperial City Waterfront District. Det är på den motsatta sidan av dockan, direkt bakom övergiven Shack. Du kan antingen hoppa över muren eller gå runt den intilliggande huset.
 • Oroa dig inte för Amusei! Han kommer att gå till The Elven Gardens District.
 • Om du väljer att gå i fängelse och sedan servera din mening kommer du att få dina kunskaper minskas beroende på Bounty du fick. Du måste avtjäna sitt straff annars kommer du inte att bli ombedd att gå med i Thieves 'Guild.
 • Om du inte kan få någon disposition över 70 försöker öva din SpeechCraft skicklighet först, eller trollformler som charm (gillar: Förföra). Ett bra sätt är att muta dem. Muta dem är snabbare och enklare och guldet du ger beror på din nuvarande nivå.
 • Vanligtvis kommer Amusei vara kvardröjande runt området på mötesplatsen några minuter innan den startar. Senare Methredel visar upp och går in i hennes hus. Armand kommer då fram med en fackla och slutligen du bara vänta Methredel att komma tillbaka.
 • Oroa dig inte om Methredel stjäl dagboken innan du! Se steg 8-9 ovan.
 • När Armand slutar ge instruktioner, tar Methredel omedelbart av spring. Följ henne och hon kommer att leda dig direkt till huset. När du kommer dit bara plocka låset och du är i vid exakt samma tid hon är.
 • När i huset, här är din fördel: Methredel inte vet var dagboken är placerad. Gå direkt till den bortre väggen mot höger sida av rummet. Där hittar du ett skrivbord mot väggen. Sök den och du kommer att vara de första att hitta dagboken!
 1. Om du har problem med att hitta mötesplatsen, gör det ditt aktiva strävan att få en karta markör på platsen.
 • Armand Christophe kan sälja dig lockpicks för 5 guld vardera. Ett bra pris faktiskt!

Varningar

 • Kom ihåg! Du kan träffa Armand Cristoph vid midnatt! Fast ibland han kan komma från 11:00. Han lämnar runt 02:30.
 • För att gå helt Guild läsa in hur slutföra questen "Må bästa Thief".
 • Efter någon av dessa åtgärder kommer att lägga en quest "Att hitta Thieves 'Guild". Om inte kontrollera att du har gjort allt rätt, annars rapportera problemet till Bethesda Softworks.
 • Tveka inte att ge pengar till tiggare! Efter alla de är medlemmar i guild! Visa någon nåd!
 • Kom ihåg att ladda ner den senaste patchen på din dator så eventuella buggar och buggar kommer att fastställas.

Saker du behöver

 • En dator med minst 512 MB RAM och en 256 MB grafikkort.
 • Oblivion installerad.
 • Tangentbord, mus och en skärm.
 • En Playstation 3 eller Xbox 360
 • En styrenhet
 • En TV