Wku

Hur förbättra din skicklighet i counter strike

Counter Strike är en PC First Person Shooter spel. Den här artikeln kommer att ge dig bra strategier för att öva i Counter-Strike.

Steg

Hur förbättra din skicklighet i counter strike. Spela med människor som är lite bättre än du.
Hur förbättra din skicklighet i counter strike. Spela med människor som är lite bättre än du.

Hur att träna

 1. 1
  Spela med människor som är lite bättre än du. Om du spelar med folk som är hemskt eller människor som är mycket bättre än du, då du inte kommer att kunna lära sig något. När du blir bättre, flytta upp servrar.
 2. 2
  Stäng minne och bandbredd tidskrävande applikationer. Detta inkluderar program som MSN, AIM och Limewire. Om du upplever fördröjning, så kontakta din ISP eller försöka lösa det på något sätt. Om du släpar i Counter-Strike, kan det förändra mycket hur bra du spelar.
 3. 3
  Ha din volym upp. Ljudet är den viktigaste faktorn i CS. Genom att lyssna på fotsteg, kan du veta när du ska börja gå tyst (standard - shift) eller att huka och gömma sig i ett mörkt område. Var uppmärksam på vilken typ av trappsteget ljud: det finns olika ljud för grus, trä, cement och stål.
 4. 4
  Gå med i en liga! Det finns ligor för alla olika kunskapsnivåer. De flesta av de riktigt konkurrenskraftiga lag spelar i CAL eller CEVO. De flesta spel spelas i en 5 mot 5-format på utvalda bomb desarmera kartor. Det finns andra, mindre konkurrenskraftiga ligor, men de flesta seriösa spelare inte låna ut dem någon respekt.
 5. 5
  Öva så mycket du kan. Häftgas några gånger per vecka, om möjligt. Det kommer att göra dig bättre på strats och förbereda dig för live-spel.
 6. 6
  Prata bara när du är död. Om du försöker att prata medan du lever, du slösar bort tid om du använder röstkommunikation. Även de flesta människor ignorerar radio kommandon, så förvänta dig inte dina lagkamrater för att komma när du träffar "C3." Använd radio kommandon endast när det är motiverat.

Hur man flyttar

 1. 1
  Fortsätt röra vid alla tidpunkter. När du vänder hörn, hoppa och ducka i fall någon planerad på dig poppar ut. Denna strategi kan fungera bra mot krypskyttar, men i ett slutet utrymme, är det alltid bäst att agera snabbt och alltid se till att sikta på huvudet nivå om du inte vet att motståndaren är hukade.
 2. 2
  Undvik hukande. Tvärtemot vad många tror, ​​är hukande ett dåligt sätt att förbättra ditt mål eftersom det saktar ner dig från att röra sig snabbt och gör absolut ingenting att sniper brand. Men om du har möjlighet att huka i något, till exempel ett tåg, då detta kommer att ge extra skydd.
 3. 3
  Se till att följa dina lagkamrater och hålla ihop. Ta på en grupp av spelare själv kan innebära en säker död förutom det bästa av CS-spelare. Försök att se till att dina lagkamrater inte försöker använda granater innan du går runt ett hörn eftersom du kan be om en blixt i ansiktet!
 4. 4
  Om du är prickskytte, inte flytta när du avfyrar ditt skott. Om du flyttar, kommer du missar och måste vänta tills du kan skjuta eftersom ditt nästa slag kan vara dödligt.
 5. 5
  Läs om hur lång tid det tar för dig att få från din spawn till specifika platser. Till exempel, om du vet hur lång tid det tar för en CT att komma in lägre B-tunnlar, så allt du behöver göra är att lyssna. Eller, om du hör några fotspår, kan du vidta lämpliga åtgärder för att säkerställa att du inte dör hjälplöst.

Hur man använder en vapen

 1. 1
  Vet vilka vapen att använda i vilka kartor. När kartan är öppen och bred radavstånd, skulle prickskyttegevär vara ett bra alternativ. Om du använder magnum i nära håll och gränder, är du sannolikt att bli dödad av en motståndare som har M4.
  • Använd M4 som en counter-terrorist och en AK47 som en terrorist
  • Sidearm: Desert Eagle (det är den mest kraftfulla pistol)
  • Om kartan är en sluten en som innebär nära håll eld, välja en bra gevär, hagelgevär, smg eller maskingevär.
  • Använd inte SMG, maskingevär och hagelgevär om utbudet är stort eftersom de inte är mycket exakt. Använd gevär eller prickskyttegevär istället.
 2. 2
  Prova att inaktivera den dynamiska hårkorset. Mest övre nivå spelare inaktivera det eftersom det gör siktar mycket enklare med gevär och deagle.
 3. 3
  Alltid köpa en flash-bang och en han-granat om du har råd. Gör detta efter att köpa dina vapen / rustningar. Om någon camping kan du blinka ut honom eller granat ut honom.
 4. 4
  Vet var och när du ska kasta en flashbang. Om du kastar den rakt framför dig, kommer det blinda dig också. Alltid kasta flashbangs på hörnen eller, efter att kasta det, gömma sig bakom en vägg eller hinder och se till att det inte kommer i vyn.
 5. 5
  Lär dig vad väggar och lådor kan skjutas igenom. Precisera en fiende med ljud är mycket hjälpsamma, men det återstår fortfarande problemet med att ta bort det hot. Det finns alternativ som blinkar, granater, och kikar spelaren i en på en situation, men totalt sett din bästa insats är att ta motståndaren utan att riskera sig själv eller slösa en blixt eller granat som du kan behöva senare.

Tips

 • Köp en desarmera kit när du kan. Tid är allt i CS, så du vill spendera så lite tid som möjligt exponeras samtidigt desarmera
 • Om du ser en hacker, är det första du bör göra informera alla tillgängliga admins. Om det inte finns några eller att de inte reagerar i tid, helt enkelt lämna servern - inte mata önskningar hacker, slösa inte din tid, och inte förvärra andra genom att klaga.
 • Ställ din känslighet för vad som känns bekvämt för dig. Ju lägre känslighet desto lättare är det att hålla ditt mål stadig.
 • Oroa dig inte! Ju mer du panik, ju mer du sprayar.
 • Ändra storleken på din hårkors (tryck ~ än typ cl_crosshairscale 2100). Du kommer att ha en större chans att träffa din motståndare eftersom kulorna kommer att vara i ett mer begränsat område än ett stort hårkors som tar upp halva skärmen.

Varningar

 • Kom ihåg att stå upp varje gång på ett tag och få mat eller en drink. Ofta kan du frustrerad om du spelar dåligt, vilket bara gör ditt spelande värre. Om du håller dig från att bli frustrerad, kommer du att spela mycket bättre.
 • Kom ihåg att det finns människor där ute som är bättre än du. Klaga hackare eftersom du förlorar är irriterande att de andra i spelet.
 • Aldrig tillgripa hacka. Sedan VAC2 kom ut, riskerar du att slösa bort dina pengar på din licens. Om du känner behov av att fuska, spela singleplayer spel.
 • Om du hittar dig själv att köpa en defusal kit på en gisslan kartan som en counter-terrorist, då du kan behöva för att sätta spelet ner och ta en paus.

Saker du behöver

 • Bredband.
 • En "bra" grafikkort. CS 1.6 körs på den gamla Half-Life motorn från slutet av 90-talet och tar väldigt lite att maxa i jämförelse med andra, mer aktuella motorerna.
 • Minst 512 MB RAM är användbart. Även om spelet är gamla, kommer ditt spel-spel vara smidigare med bättre specifikationer.
 • En "bra" musen, företrädesvis en optisk mus. Logitech har en fantastisk serie av möss, har MX 510 vara standard CS musen under en tid. (Det är fortfarande en bra mus!)
 • En anständig ljudkort. Allt med Soundblaster på sidan är förmodligen tillräckligt bra. Kontrollera att det är i stånd att "full duplex" vilket innebär att den kan ta emot indata (mikrofon) samtidigt till ljudet.
 • En slitstark par hörlurar, helst med en lång sladd.
 • Ett bra underlag för din mus.
 • En klient version av Ventrillo, en ansedd talkommunikation
 • En tid att leka och lära sig alla detaljer i spelet