Wku

Hur fästa favoriter centrum för makt surfa i Internet Explorer 7

Du surfar på webben hela tiden. Du gör det just nu! Följ stegen i den här artikeln för att lära sig att nåla Favoritcenter till din Internet Explorer 7 webbläsarfönster och uppnå större surfning effektivitet. Dessutom, om du fortfarande använder den gamla skolan Menu Bar för att bläddra till dina favoriter, följa dessa steg kan uppmuntra dig att uppdatera dina rutiner i linje med det nya gränssnittet.

Steg

Hur fästa favoriter centrum för makt surfa i Internet Explorer 7. Leta upp och öppna favoriter centrum.
Hur fästa favoriter centrum för makt surfa i Internet Explorer 7. Leta upp och öppna favoriter centrum.
 1. 1
  Leta upp och öppna favoriter centrum. Dess stjärna-formade knappen under "Back"-knappen i standard IE7 installation konfiguration, eller så kan du ta en genväg till den genom att knappa "Alt + C."
 2. 2
  Nåla Favoritcenter till din öppna webbläsarfönster. Knappen för att göra detta är att höger favoriter / feeds / Historia flikarna i Favoriter Center.
 3. 3
  Observera hur favoriter centrum har kapslade sig i gränssnittet, trycka din öppnad webbsida till höger. Det är nu fästs på vänster sida, eftersom det kommer att bo där medan du interagerar med dina favoriter, feeds och historia, i allmänhet fungerar som en webbläsare ledningscentral.
 4. 4
  Bläddra runt, växla mellan de olika flikarna kategori av favoriterna stadskärnan, och se själv hur allt du normalt bläddra är där för snabb, tydlig klickande.

Tips

 • Musen över ett bokmärke eller en mapp (för mappar, både inom Favoriter eller flikar Feeds) tar upp en kontextuell blå pil. Du kan öppna en favorit i en flik genom att klicka på pilen i huvudsak stapla saker ur dina favoriter för senare visning när du så önskar. Öppna alla länkar i en mapp som en flik Group (bilden) är ett kraftfullt sätt att navigera många webbsidor på en gång, i huvudsak att du bestämmer i förväg att du vill att kommandot webbläsaren att öppna ett antal webbplatser som får eller inte får vara relaterade till funktionella arrayer eller intressen som du väljer. Tänk på att dina favoriter inte behöver nålas för att engagera den här funktionen.
 • Samtidigt sätter Favoritcenter till den vänstra sidan får den att leva där, men det behöver inte vara ett mellanslag hog. Du kan utföra en horisontell storleksändring att återta lite utrymme sidvisning ändå behålla den snabb surfning åtgärd du ges genom att ha en nålas Favoriter Center.

Varningar

 • Misstag öppnar alla dina favoriter inom en viss mapp som flikgrupp kan vara grov på en äldre maskin eller långsammare nät anslutning, saktar din hårdvara till en genomsökning medan otaliga sidor samtidigt laddas.