Wku

Hur får man ut av ett cellulärt tjänstekontrakt

I USA, kan det vara lättare att avsluta ett äktenskap än att lämna en kärlekslös relation med en cellulär företag. Nej, du behöver inte flytta till SIM-kortet byta Europa. Prova dessa gerilla taktik för att få ut av ditt serviceavtal.

Steg

Hur får man ut av ett cellulärt tjänstekontrakt. Hitta ett alternativ.
Hur får man ut av ett cellulärt tjänstekontrakt. Hitta ett alternativ.
 1. 1
  Hitta ett alternativ. Med ammunition vad kontraktet du ska byta till kommer att ge dig självförtroende och kraft att gå igenom med den smärtsamma processen att få ut av ditt kontrakt.
 2. 2
  Vara en pipig hjul. Säg att du vill ha ut eftersom tjänsten är inte upp till par. (Och egentligen, är det?) Sedan tillbaka upp det genom att lämna in officiella klagomål på nätet med Federal Trade Commission och Better Business Bureau. Men om du har någon grund för klagomålet, då dessa steg inte kommer att hjälpa dig.
 3. 3
  Få en citron. Få en känd problematisk telefon, klaga 3 gånger, att släppa ut ett kontrakt på grund av din lokala citron lag. Dock kommer de flesta flygbolag och tillverkare garanti sina telefoner för ett år och erbjuda alternativ om du fortsätter att ha problem.
 4. 4
  Prova en marknadsbaserad fix. Vissa företag såsom Cellplandepot.com och Contractexchange.com.au match missnöjda mobilkunder med människor som vill registrera dig, med en rabatt förstås. Några av dessa platser är gratis och andra tar ut en symbolisk avgift.
 5. 5
  Leta efter din leverantör för att begrava ändringar till villkor för tjänsten med din faktura. Ganska ofta leverantörer ändrar sina serviceplaner, mycket av tiden modifieringen är en fördel. Det spelar ingen roll, det ogiltigförklarar det tidigare avtalet. Läs det finstilta på de insatser som ingår med din faktura, kommer detta betyda att du har 30 dagar (kan variera på var du bor) för att avsluta ditt kontrakt med utan kostnad bara för att de ändrade avtalet.
  • Få bort gallret. Om du flyttar och inte kan få samma servicenivå som din tidigare plats, tala med din operatör. De är inte juridiskt skyldig att skära loss dig, men frustrerade konsumenter har rapporterat framgång. T-Mobiles och AT & T: s är att avstå från den förtida uppsägning avgift om du inte har service i ditt område. Detta steg kan behöva kontrolleras med sina ingenjörer.
  • Om du är en medlem av US Armed Services och du får order till en plats att företaget inte tillhandahåller tjänster till, är de skyldiga att häva ditt avtal utan kostnad. Tänk, måste du lämna en kopia av din officiella order. Din bas juridiska kontoret ska kunna ge dig gratis hjälp i arbetet med bolagets. De flesta flygbolag kommer att erbjuda en militär suspension alternativ också.
 6. 6
  Tvinga dem att producera det undertecknade avtalet. Be dem att producera en kopia och skicka den till dig. Detta steg fungerar sällan längre, eftersom de flesta återförsäljare skickar sina papper till lagringsanläggningar och scanna in dem i databaser, så att de kan oftast dra upp kontrakt och kvitton ganska lätt. Detta steg också fungerar sällan eftersom många flygbolag har klausuler inbyggda i överenskommelser som innebär att kunderna inte behöver fysiskt underteckna ett kontrakt om de hålla telefonen mer än sju dagar eller använda mer än trettio minuters samtalstid - med dessa flygbolag, fyller antingen krav den juridiska motsvarigheten fysiskt underteckna ett kontrakt.
 7. 7
  Krymp planen. Som en sista utväg, skära ner till ett minimum leverantören gör och släppa alla krusiduller, liksom bild-messaging. Beroende på hur många månader du har kvar, kan detta vara billigare än att betala förtida uppsägning avgift, vilket ofta kan köra upp till 225€ per linje. Men på vissa cellulära företag ändrar din plan, även att minska den, kan förlänga den i minst ett år, så gör matten först att se till att den faktiskt kommer att spara pengar.
 8. 8
  Om din mobiltelefon råkar vara i namn av någon som nyligen har gått bort (make, pappa, mamma, VD / ägare av din arbetsplats), ring bärare för att diskutera dina alternativ. I vissa fall kan avtalet anses ogiltigt eftersom det är i namn av en avliden person - men i andra fall kan företaget kräva att du öppnar ett konto i ditt namn.

Tips

 • Om du är villig att underteckna ett kontrakt med en annan tjänst, finns det cellulära leverantörer som är villiga att köpa ut din gamla kontrakt, vanligtvis upp till 150€. Credo Mobile, Virgin Mobile och Boost Mobile är alla företag som har gjort sådana erbjudanden i det förflutna och troligen kommer igen i framtiden - det lönar sig att shoppa runt.
 • Läs din faktura noggrant! Transportörerna är enligt lag skyldiga att meddela dig om cellförändringar serviceavtal, och de kommer att försöka smyga dessa förändringar av dig, vanligen genom att inkludera dem i finstilta på räkningen i hopp om att du inte kommer att märka. När du informeras om ett kontrakt förändring, har du 30 dagar på dig att avsluta ditt kontrakt utan påföljd - det är därför det är så viktigt att läsa din faktura varje månad! När det 30 dagar är upp, om du var legitimt anmäldes på din faktura, det finns inget du kan lagligt göra åt det.
 • Ibland betalar förtida uppsägning avgift är billigare än att hålla telefonen och lever med dålig service, särskilt om du har många månader kvar på kontraktet och kommer att medföra ett längre kontrakt genom att byta till en billigare plan. Visst, det är en strumpa i plånboken - men när du betalar, din mardröm är över. Följa stegen ovan kan vara en obehaglig strävan som spänner timmar, dagar, tom veckor. Vad är din tid värd?
 • Tänk noga innan du skriver ett kontrakt. Om du läser den här artikeln, är chansen god att du förstår den grundläggande karaktären av mobiltelefonnätet bärare. Det finns företag med alternativ som inte kräver kontrakt, samt företag som erbjuder pay-as-you-go tjänsten, och du kan göra klokt i att överväga en. De kraftigt rabatterade eller gratis telefoner erbjuds av många flygbolag fortfarande kommer med en prislapp, och priset är ett flerårigt avtal, så överväga att betala direkt till en telefon och gå med en pay-as-you-go tjänsten. Ja, det kommer att kosta mer up front, men det kommer sannolikt att spara pengar - och huvudvärk att komma ur ett avtal - i det långa loppet.
 • Försök inte att använda bedrägliga metoder för att komma ur en cellulär kontrakt. Ligga till ett företag eller använder bedrägeri för att få ut av berättigade kostnader, som försöker att göra dig själv en "betungande" kunden genom att begära tappade samtal krediter för legitima samtal eller begära återbetalning för 411 samtal som var legitimt och korrekt information, kan säkert få kontot annulleras, men inte riktigt på det sätt du hade hoppats. Om ditt konto avbryts eftersom du är ett problem kund, kommer inte bara transportören fortfarande betalt för förtida uppsägning avgift, kommer de att skicka dig en faktura för de legitima avgifter du falskeligen försökte få ut av - och om du försökte lura företaget ur en stor summa pengar (375€ eller mer), kan de driva straffrättsliga och civilrättsliga anklagelser mot dig. Du kommer bara att sluta önska att du bara skulle bet kulan och betalade stiftelsen!
 • Minderåriga kan inte tvingas att följa avtalen.
 • Om du har ett kontrakt med "Obegränsad nätter och helger", då allt som transportören gör, eller inte gör, för att begränsa antalet minuter du använder under denna period är en potentiell kontrakt kränkning på transportörens del. Detta alternativ kan fungera om du konsekvent få "alla linjer är upptagna nu budskap eller plötsligt har dålig mottagning på tiden att obegränsad tjänsten påbörjas. Var medveten om att det i dessa situationer är bevisbördan på kunden att visa att bolaget avsiktligt begränsa möjligheten att använda minuter under obegränsad användning tider.
 • Vissa bolag erbjuder en tjänst textmeddelanden som meddelar sina kunder om eventuella kontrakt förändringar. Ring din operatör för att ta reda på om de erbjuder denna tjänst, och ber att placeras på denna tjänst om de gör. Samma regler gäller som de som anges ovan beträffande kontrakt anmälningar på räkningar. Vissa personer har även rapporterat framgång med att få ut av sina kontrakt eftersom de inte sändes text meddelanden om kontrakt förändringar. Observera att det här alternativet är helt beroende av det företag som gör ändringar i entreprenaden - liksom företaget underlåtit att meddela dig om ändringen med ett textmeddelande.

Varningar

 • Inte alla kontrakt ger fri roaming. Se till att kolla innan du placerar en lång roamingsamtal. Om det inte är fri i ditt avtal, kommer det att kosta dig en förmögenhet.
 • Internetdelning kan vara extremt dyrt, vara säker på att du har obegränsad data innan så sker.
 • Vissa bolag kommer att debitera dig en rejäl förtida uppsägning avgift om de avbryter din tjänst med "goda skäl", till exempel, om du inte betalar din faktura. Var medveten om, om du inte betalar i sin helhet, kan du vidarebefordras till en inkassobyrå.
 • Kontrollera alltid villkoren innan du avbryter ett kontrakt.
 • Vissa återförsäljare debitera dig uppåt till 300€ om du avsluta ditt kontrakt inom 120 dagar.