Wku

Hur får man någon berömd att följa dig på twitter

Twitter är ett socialt nätverk på Internet där privatpersoner eller företag kan kommunicera via snabbmeddelanden till vänner, familjemedlemmar, kollegor, fläktar med mera. Många kända personer har Twitter-konton där de publicerar uppdateringar om kommande evenemang de är att delta, vad som händer i deras liv eller annat om vilka deras fans kan vara intresserad. På samma sätt är det spännande för vissa människor att möta en kändis, är det spännande för andra om en favorit kändis följer sina Twitter-uppdateringar. Att lära sig att göra någon berömd följa dig på Twitter, följ dessa steg.

Steg

Hur får man någon berömd att följa dig på twitter. Följ den berömda personen på twitter.
Hur får man någon berömd att följa dig på twitter. Följ den berömda personen på twitter.
 1. 1
  Följ den berömda personen på twitter. Hitta sin Twitter handtaget genom att skriva in sitt namn i Twitters sökfält. Om ingenting kommer upp, försök titta på deras hemsida eller portfölj för en länk att följa dem på Twitter.
  • Om du ser en blå ikon med en vit bock bredvid ett Twitter-konto, det betyder att Twitter har vidtagit åtgärder för att kontrollera identiteten på det kontot. Så det är mycket mer troligt att kändisen i fråga äger att Twitter och kommer att publicera tweets.
  • Var försiktig med overifierade Twitter-konton. Det är lätt att hitta bilder på någon berömd på Internet som ska användas som avatar. Fläktar och andra människor kan försöka imitera dem för uppmärksamheten.
 2. 2
  Var uppmärksam på hur känd person använder sin Twitter. Ju mer aktiv man är på Twitter och mer personliga sina tweets är, desto bättre är dina chanser att få dem att engagera sig med dig. Efter att ha övervägt följande frågor, om det inte verkar som om din kändis gör mycket personliga engagemang på Twitter, kanske du vill överväga att flytta till någon annan du är ett fan av.
  • Hur ofta är deras tweets?
  • Har de ofta tweet själva eller anlita någon annan att tweet för deras räkning?
  • Du får inte skicka de bilder och länkar förutom text tweets, eller gör de ett minimum?
  • Du får inte skicka de sina personliga tankar, eller bara använda sin Twitter som ett sätt att marknadsföra sin musik / film / produkt / etikett / etc. kommersiellt?
  • Har de skickat någonsin ett @ meddelande till en av sina fans och engagerad i ett samtal med dem?
 3. 3
  Reflektera över varför du är ett fan av den här personen. Vill du deras tech Development produkter eller deras musik? Se till att hålla koll på sina senaste produktioner och prestationer genom att läsa nyhetssidor som skulle funktionen ditt mål kändis, såsom, Yahoo! nyheter, och. Anmäl dig till Google Nyheter varningar för mail om artiklar som nämner din kändis är också en bra idé.
  • Anteckna vilka organisationer och välgörenhetsorganisationer den berömda personen är inblandad. Följ dem på Twitter och hålla koll på sitt arbete. Om det överensstämmer med din personliga övertygelse, kan du även göra en donation till denna välgörenhet och låt kändis veta.
 4. 4
  Involvera kändis i dina tweets. Använd hashtags som de använder och försöker främja. Retweet sina tweets till dina anhängare, särskilt när de ber fans att söka efter något eller främjar en annan enhet. Svara på deras tweets med dina reaktioner och tankar. Detta kommer att översvämma deras Twitter-strömmar med kommentarer från dig, vilket gör dem mer bekant och bekväm med dig. Som ett resultat kan de börja följa dig.
  • Var inte irriterande. Kom ihåg att de är människor, och tycker inte om att bli spammad eller ta emot liknande overexcited meddelanden flera gånger. Se till att varje interaktion du gör med dem är meningsfull.
  • Tajma dina uppdrag väl. Bokstavligen interagera med varenda en av sina tweets lossnar så desperat och falska. Bara svara när du har något intressant att säga eller när du verkligen vill få sin tweet ut till andra. Kontinuerligt samarbeta med dem mer än två gånger per dag är borderline överdriven.
 5. 5
  Tweet @ den berömda personen! När de åstadkomma något eller göra något berömvärt, tweet på dem för att gratulera dem och uttrycka din uppskattning för det arbete som de gör. Se till att tajma det lämpligt - därav vikten att stanna up-to-date om de senaste nyheterna kring dem. Kända människor är människor också, de skulle uppskatta en komplimang på deras nya album eller frisyr lika mycket som resten av oss skulle.
  • Helst vill du att producera en känslomässig reaktion från kändis till din tweet. Om du gillade sin nya klänning, säga varför eller tala om en outfit det inspirerade dig att bära. (Gärna inkludera bilder!) Om du har haft hela deras nya album, säger att det har spelat på repeat de senaste 13 timmarna.
  • Se vad du säger är sant - människor kan säga när någon är att vara over-the-top och bruna nosing för uppmärksamhet snarare än att uttrycka genuin uppskattning.
  • Använd humor och kvickhet för att göra din tweet sticker ut. Om du kan få ett skratt av någon, de gillar dig bättre redan och är nästan säker på att svara.
 6. 6
  Ställ en fråga, när det är möjligt. Tvinga inte det - men en del av de tweets du gör @ kändis kommer naturligt lämpar sig för en ytterligare fråga, vilket kommer att uppmuntra den berömda personen att svara tillbaka till dig. Till exempel, kan du fråga när deras nästa turné kommer upp, eller vad deras favorit bit i sin nya modekollektion är.
  • Se till att din fråga inte kräver ett långt svar, som Twitter tillåter bara 140 tecken per svar. Till exempel skulle en fråga om inspirationskälla för en låt vara ett bättre val för ett e-post eller direktmeddelande på Twitter än en tweet.
 7. 7
  Om du kan få den berömda personen att framgångsrikt samarbeta med dig, svara på dem! Tacka dem för deras svar på din fråga, kommentera det, och fortsätta konversationen så länge det är naturligt. Tänk på att det är osannolikt att de kommer twittra på dig två gånger, så du kanske vill slå upp det snabbt. Avsluta med en anteckning om att du skulle uppskatta om de skulle följa dig på twitter, eftersom du är en stor beundrare av sitt arbete. Eftersom du redan har uttryckt din beundran för dem och hade en personlig interaktion med dig, de är mycket mer benägna att tvinga på din begäran.
  • Gör inte trycket, muta eller hota någon att följa dig. Du vill att de ska följa dig eftersom de uppskattar dig som fan. Du vill att de ska vilja följa dig - inte för någon annan extern orsak.

Tips

 • Kända människor får en massa meddelanden, så se till att du ta rätt tid och sedan lämna en tweet.
 • Target kändisar som följer många andra Twitter-användare. Genom att uppmärksamma vilka högprofilerade människor följer och hur många människor som de följer, kan du ha möjlighet att spåra kända människor som är mer benägna att följa dig.
 • Tappa inte modet. Inse att det kan vara omöjligt att få några kända personer att följa dig eftersom det inte är hur de har valt att använda sin Twitter. Oavsett hur smart eller spännande din tweet riktad till dem kan vara, kommer de inte intresserade.
 • Många kända personer använder en PR-representant för att köra sitt Twitter-konto för dem. Om detta är fallet, kommer det att bli svårare att få dem att följa dig. Din framgång på att få dem att följa dig kommer att bli mycket högre om du kontaktar den verkliga personen via Twitter.
 • Om din kändis är semi-känd (ca 100k anhängare) är det mer troligt att han / hon kommer att följa you.Try vid första tweet något om hans / hennes arbete eller ännu bättre beröm honom / henne för det nämna honom / henne (@, inte genom hashtagging hans / hennes namn). Ge inte intryck av att du gör det med flit (= gör ej tweet som du vill chatta med honom / henne). Det är en bestämd retweet.If du gör detta ibland sött och försiktigt, då han / hon kommer äntligen träffa Följ-knappen!

Varningar

 • Skicka inte ett hotfullt meddelande till kändis lovade att göra något drastiskt om de inte följer dig. Detta kommer inte bara att leda till att de inte efter dig, men kan leda till åtal, också.