Wku

Hur får man gratis obegränsad allt på telefonen

Du vet mobiltelefon planer blir dyrt. Denna artikel kommer att lära dig hur du får fri obegränsad allt på Androids och iPhones. Även om telefonen är ingen av dessa modeller, läs artikeln för att se om någon av dessa metoder kommer att fungera i din telefon. De flesta av dem kommer att arbeta på app-kapabla phones.I är inte på något sätt förknippas med de nämnda företagen. Jag letade upp sidor som gratis internet på alla telefoner, gratis samtal på någon telefon, tänkte fria texter på valfri telefon och jag "Varför inte vi sätta dessa metoder tillsammans?" Här är vad jag kom upp med:

Steg

Hur får man gratis obegränsad allt på telefonen. Installera Google Voice app.
Hur får man gratis obegränsad allt på telefonen. Installera Google Voice app.
 1. 1
  Installera Google Voice app. Denna app ger gratis SMS och billiga telefonsamtal. Detta kommer att fungera på iPhone och nästan alla app-kapabla telefoner.
 2. 2
  Installera SMOOZZY appen på din Android-enhet. Den skickar data via SMS men en T-mobile planen krävs. Smoozzy fungerar bäst om obegränsat textning planer. Se tips nedan för mer information. För fler sätt att få gratis internet, besöka []
 3. 3
  Googla det. Google ämnen såsom bärbara dator till telefon tjudra och gratis internet på alla telefoner.
 4. 4
  Hämta lätt prata app på telefonen. Det ger fria texter och telefonsamtal.
 5. 5
  Använd telefonen på gratis wifi områden. Ladda ner en WiFi locator app för att hitta gratis WiFi-hotspots. Om du inte förstår hur man använder wifi, erbjuder Internet flera tutorials och förklaringar. Denna webbplats ger en bra förklaring.
 6. 6
  Besök här Den visar dig hur du kan få gratis internet på en iPhone med ett SIM-kort. Tyvärr, måste du lägga en plan på din telefon. Men på den ljusa sidan, dessa planer börjar på 5€ per dag, när du använder phone.If du planerar att använda Google Voice app och Easy Talk appen och inte din telefon, kommer du inte betala ett öre, förhoppningsvis. Den billigaste förbetalda planen är tio dollar i månaden med trettio minuter planen.
 7. 7
  Har några hårda kärnan uppbindning. Om du har en bärbar dator, leta upp olika sätt att skicka data till din mobiltelefon med hjälp av din bärbara dator. Det finns också sätt att göra gratis WiFi samtal och WiFi texter.
 8. 8
  Ladda ner appar. Det finns många program som är gratis som erbjuder gratis sms, gratis samtal och gratis internet. textPlus är en app som erbjuder gratis samtal och texter till iPhones, Androids och Windows 7-telefoner. WiFi-planet.com är en webbplats som ger värdefull information om WiFi och hur man får gratis WiFi på utvalda telefoner. Den Tru App är en app som ger gratis och billiga uppmanar BlackBerry-produkter, iPhone, Nokia-telefoner, iPods, iPads, och Androids. Du kan hitta många program som erbjuder samma och ännu bättre gratis program som dessa... om du vet var du ska leta efter dem. Om apps är inte tillräckligt bra för dig eller kompatibelt med din telefon, kan du hitta andra stora icke-app rörande optioner genom att söka rätt sökord.
 9. 9
  Och om allt annat misslyckas... hitta en billig obegränsat plan. Republiken Wireless är en snart att släppas mobila plan som erbjuder obegränsad allt för 15€ med detaljer och finstilta, förstås. Cricket erbjuder billiga planer men tenderar att vara lite snål med uppgifter privileges.Their obegränsat plan är 40€ tror jag. Virgin Mobile erbjuder 300 minuter och obegränsad data för 30€ dollar i månaden. Dock bör dessa alternativ fungerar, och dessa bör inte vara nödvändigt.

Tips

 • Köp en iPhone, installera en T-Mobile SIM-kort i den, aktivera den, installera flera gratis samtal och program text på det som nämns ovan (jag säger flera eftersom vissa recensioner påstår att de inte har den bästa servicen), följ instruktionerna i steg 6.
 • Prova dessa metoder på telefonen och se hur de fungerar för dig.
 • Prova webbplatser som GetJar och mobilerated att få apps för LG-telefoner som kan erbjuda fri text, webb, eller samtal.
 • För Androids, köpa en Android-telefon från T-mobile, satte 15€ obegränsat textning plan för det, installera Smoozzy appen på den och installera Easy Talk eller annan app som erbjuder gratis samtal.

Varningar

 • Var försiktig när du tjudra. Se den metod du använder inte kommer att skada enheterna används eller få dig telefonen transportören att återkalla ditt medlemskap.
 • Var försiktig med vad apps du hämtar. Läs recensioner för att se till att de fungerar för dig och din enhet.