Wku

Hur får man en massa vänner på myspace

Om du är en MySpace-fan, är din MySpace-profil är en av de viktigaste sakerna i ditt sociala nätverk. Du kanske har arbetat månader att bygga upp en vänlista och har massor av kommentarer. Men har du någonsin besökt en väns profil och såg att de hade över 1000 fler vänner än du? Ännu mer, de har 20 nya kommentarer varje dag? Du undrar säkert hur de blev så populär så snabbt. Jo det är mycket enklare än du tror.

Här är några förslag som hjälper dig att göra vänner snabbare på myspace:

Steg

Hur får man en massa vänner på myspace. Gör en vän med mig kod eller ett S4S / W4W detta sätt varje organ kan lägga din kod i en anslagstavla, så att folk på sin vänlista kommer att lägga dig.
Hur får man en massa vänner på myspace. Gör en vän med mig kod eller ett S4S / W4W detta sätt varje organ kan lägga din kod i en anslagstavla, så att folk på sin vänlista kommer att lägga dig.
 1. 1
  Gör en vän med mig kod eller ett S4S / W4W detta sätt varje organ kan lägga din kod i en anslagstavla, så att folk på sin vänlista kommer att lägga dig. Det är lätt och roligt.
 2. 2
  Bläddra bland personer som bor i eller i närheten av dina städer, eller bara bläddra för människor över.
 3. 3
  Prova att lägga till några myspace program som gör att du kan lägga till massor av människor.
 4. 4
  Sök efter människor som har liknande intressen som du... du är mer sannolikt att få godkända ansökningar och mindre "vet jag att du är".
 5. 5
  Gå med i grupper och lägga till de människor som är i grupper med dig... du har något att prata om.
 6. 6
  Gå med i forumet och få nya vänner på forumen. Var medveten om, om du säger något kränkande, kommer du att förbjudas.
 7. 7
  Kolla in de många platser vän huggorm ute som adderdemon. Du kan hitta massor av andra människor också söker fler vänner
 8. 8
  Ett annat alternativ är att använda programvara vän huggorm som mybandpromoter att automatisera processen, är det inte så personligt, men kommer att öka din vänlista mycket snabbt.

Tips

 • Det första du vill göra är att gå på vänlistan på MySpace leta upp olika människor och bad dem att vara din vän mest kommer att acceptera dig, och vissa kommer inte utan bara frågar om du vill ha fler vänner då din vän eller familjemedlem

Varningar

 • Om du använder en kompis lägga system som X-Factor eller Hollow Skull Express, se till att du tar en titt på en persons profil innan du klickar på knappen Lägg till för att få ett grepp om vilka de är och vad de är som. Om deras profil är privat, kolla upp dem efter att de godkänner din förfrågan. Vissa människor är totala idioter och det visar ofta trodde att deras sida, så gör din forskning.
 • Var medveten om att MySpace är en känd grogrund för spionprogram, så se till att använda en effektiv anti-spyware, att ha en up-to-date OS och inte att besöka MySpace med en osäker webbläsare såsom Internet Explorer.
 • Var medveten om att MySpace är en känd plats för val för nätfiske. Informeras om nätfiske och återigen inte använder osäkra webbläsare som t.ex. Internet Explorer för att besöka MySpace. Använd Safari, Firefox, Opera eller Google Chrome.