Wku

Hur får man 99 tjuvaktiga på runescape

Om du vill veta hur man får 99 tjuvaktiga på Runescape, är detta rätt plats att vara.

Steg

Hur får man 99 tjuvaktiga på runescape. Det första steget till tjuvaktiga är svårt, du behöver bara stjäla män och kvinnor från lvl 1-5 i Lumbridge.
Hur får man 99 tjuvaktiga på runescape. Det första steget till tjuvaktiga är svårt, du behöver bara stjäla män och kvinnor från lvl 1-5 i Lumbridge.
 1. 1
  Det första steget till tjuvaktiga är svårt, du behöver bara stjäla män och kvinnor från lvl 1-5 i Lumbridge.
 2. 2
  Lvl 5-20 är att du ska stjäla från tårta spiltor i Ardougne. Du kanske vill komma på en säker plats om du är en låg nivå för om en vakt ser dig, kommer han att attackera dig. En trevlig plats är på den östra tårta stall, på norra sidan, eftersom vakterna tenderar att fokusera på spelare som ägnas till den västra sidan av stallet själv.
 3. 3
  Antingen thieve från silke bås från lvl 20-38 eller 20-40. Den silke stall är också i Ardougne. Silke är mycket bra att sälja i Al-Kharid Silk säljare. När du får en vinst!
 4. 4
  Thieve mästare bönder från lvl 38 - (eller 40) till lvl 55. Anledningen till att du inte stjäla från folket senare i utjämning upp i mellan 38-55 beror mästare jordbrukare kan få dig några ganska bra pengar, till exempel, The Snapdragon utsädet kan säljas för drygt 30k +. Den bästa herre jordbrukaren att stjäla är förmodligen i Draynor. Även att säga att, är det en norr om Ardougne bra också, eftersom du kan stjäla kakor från närliggande tårta spiltor och sedan återgå till din tjuvaktiga. Du kan bli ganska förmögen via denna metod.
 5. 5
  Slutligen, försök att göra några minispel på tjuvaktiga. Såsom, Pyramid plundra, eller Sorceress 'Garden. Om att gå för Pyramid plundra, se till att du ställer ut din rutt, vad du kommer att stjäla från, etc. är också. Titta på guider för att få hjälp, såsom kontroll sarkofager inte ge dig tjuvaktiga xp. Använd INTE en lockpick eller snakecharm. Detta kommer att minska din tjuvaktiga xp... vilket innebär att du måste spela minispel fler gånger för att nå ditt mål.
  • Och lite praktiskt tips. Om du söker på urnor i pyramiden. KONTROLLERA efter ormar! Du kommer att få mycket stora mängder xp bara genom att göra detta. Du behöver inte ens att söka urnan sig att få xp. Även om det är till hjälp..
 6. 6
  Förresten, är häxa "trädgård knepigt eftersom du måste få rätt krävs frukt som behövs för ett glas squi'rk juice.
 7. 7
  Använd sedan en mortel med dem. Och sedan ge saften (som är inom "ett ölglas) till Osmar (utanför Al-Kharid palace) som är klädd i svart. Och han kommer att köpa dina safter för tjuvaktiga xp.
 8. 8
  Detta kräver en hel del hårt arbete och tålamod! men om du samlar alla squi'rks krävs och då! göra dem till juice och handel för xp, hittar du du kommer att få 99 tjuvaktiga förmodligen inom en dag för handel med juice.
 9. 9
  Vilket är allt roligt! (Denna metod rekommenderas inte!)
 10. 10
  Om du verkligen menar allvar med att få 99 tjuvaktiga, börjar det verkliga arbetet på runt level 55. Om du följer guiden ovan kommer du att ha 166.636 erfarenhet. För att komma till nivå 99 du behöver för att få en ytterligare 12.867.795 upplevelse. Här har du fyra alternativ:
  • Pickpocket riddare vid Ardougne marknaden. Detta är relativt enkelt och kan vara lönsamt eftersom agility uppdateringen i januari 2010. Lure en riddare i ett hus med en trappa, svinga en båge och några pilar så att du inte av misstag attackera riddaren, stänga dörren och börja fickstölder! Ardougne kappa och handskar rekommenderas tystnad, plus lite mat som de kommer hit du för 3 skada varje gång du misslyckas.
  • Blackjack banditer i Pollnivneach (du kan faktiskt börja blackjacking skäggiga pollnivnian banditer på nivå 45). Det är värt att läsa en guide om detaljerna i att maximera upplevelsen vinst från att göra detta, men blackjacking banditer och sedan menaphite ligister kan ge några av de bästa erfarenheterna i spelet. Men det är mycket tråkigt och kräver en enorm mängd av upprepande klickande.
  • Sorceress trädgård minigame. Om du vet hur man varje varv kan kompletteras med ett klick. Mer komplicerat än de andra metoderna, kan det vara ganska kul och kanske en trevlig avledning från monotonin av fickstölder ett tag.
  • Pyramid plundring. Detta ger erfarenhet skattesatser knappt blackjacking, men ger bättre resultat och är marginellt mindre repetitivt. Återigen finns det gott om guider hur man kan maximera upplevelsen vinsten.
  Som förra året på nivå 90 finns det ett nytt alternativ till ficktjuv dvärg handlare, men om de erfarenheter som gjorts är snabbare än pyramid plundring eller blackjacking är oklart. Oavsett vilken metod du väljer, kan du förvänta dig erfarenhet priser på över 100k i timmen, och över nivå 90 tjuvaktiga människor rapporterar andelen 200, även 250 k per timme. Lycka till!

Tips

 • I Ardougne, stjäl från tårta spiltor är ibland knepigt eftersom du måste se upp för ägaren och vakterna. Om vakterna ser du att de kommer att försöka döda dig. Killing vakter blir väldigt tråkiga.
 • Penance handskar (valfritt)
 • När du stjäl från Parkett, vill du vara säker på att ägaren av stall inte ser dig eller han kommer att se dig och säga något i stil med "få ut av det!" eller ring vakterna.
  1. Om du gör Pyramid plundring och du bara bara vill tjuvaktiga exp. Öppna inte sarkofager. (Samlingsbegrepp)
 • Spotted eller spottier Cape (tillval)
 • Och försöker använda teleportera till Sorceress 'Garden med kvastpinne förvärvats från jakten "Swept Away". Du måste förtrolla personalen genom att prata med lärlingen inom huset på Al-Kharid om det måste vara medlem för att göra detta.

Varningar

 • Sorceress 'Garden är inte en säker minispel om du är förgiftad. Men bortsett från det, bör du vara bra.
 • Var uppmärksam på vakter runt stånden, de är level 20 och kan döda lägre nivåer lätt.
 • Pyramid Plunder är extremt farligt! och du måste ha minst 4 Antipoison potions och mat. Det är inte en säker minigame!