Wku

Hur får din blogg att visas överst på sökningar

Hur får du din blogg att visas överst i sökresultaten på Google, Yahoo, Ask.com etc? Det verkar vara en enkel fråga, svaret är dock inte så lätt som du vill (om det var, skulle alla vara på toppen av sökresultaten, och vi vet att det är omöjligt). Detta är en lista på 5 gratis tips för att få din blogg att visas överst i sökresultaten.

Steg

Hur får din blogg att visas överst på sökningar. Uppdatera din blogg - Daily.
Hur får din blogg att visas överst på sökningar. Uppdatera din blogg - Daily.
 1. 1
  Uppdatera din blogg - Daily. Så för att börja - du måste vara allvarligt om din blogg. Uppdatera den minst 3-4 gånger per vecka, företrädesvis en gång om dagen.
 2. 2
  Skriv ren, exakt och korrekt. Det innehåller grammatik, stavning och interpunktion. Nästa steg är mycket viktigt: skriva rena, exakta och korrekta bloggar. Hur gör du det? Du lärde mig detta i högstadiet - använda korrekt grammatik, stavning, interpunktion etc., men går längre än så - skapa din egen röst, en som kommandon respekt och ett folk kommer att vända sig till för vad det är som du tillhandahåller.
 3. 3
  Ge en konsekvent "produkt" för din målgrupp att de vill komma tillbaka till. Detta leder mig till nästa steg: att ge något för din publik. Det kan vara underhållning, rådgivning, gåtor, skämt, skratt, precis vad som helst - men var konsekvent. Om du är övervägande positiv, så en dag du spyr negativitet och rant om något, vara medveten om att du kanske stänga av regelbundna läsare av din blogg.
 4. 4
  Promotion! Hur marknadsför du din blogg? Länka din blogg till så många webbplatser och bloggar som du kan. Sökmotorer, som Google, spåra detta nätverk genom en alltid föränderlig, matematisk algoritm. Så det är enkla, skriva kommentarer på andra webbplatser och bloggar och signera med dina bloggar "Adress". Kontakta webbplatsens administratörer och be att skicka en länk till din blogg på deras webbplats (detta kommer att ske oftare om din blogg är relevant, och nyttigt!). En del av marknadsföring är att registrera din webbplats med sökmotorer. Det kan ta lite tid när du registrerar dig för sökmotorn "människor" för att granska din webbplats eller blogg, men när de väl har, kommer du att börja visas på sökresultaten. De letar efter nyckelord, relevans, etc. De två största sökmotorerna är Google och Yahoo.
 5. 5
  Nyckelord: använda populära sökord som är relevanta och kan användas i samband med din artikel. Använd dem ofta i din artikel, och i titeln på din blogg! Detta är något komplicerad eftersom människor använder nyckelord för att söka efter vad de behöver annorlunda. Vissa sökord sökte oftare än andra. Endast använda nyckelord i samband med din artikel, och se till att de är relevanta, eller annat du kan vara "svartlistad" av sökmotorer för spam. Med detta i åtanke, använda sökord ofta i din artikel. Låt oss säga att mina sökord är "Hur ‿", använd den ca 10 gånger under artikel du skriver, men återigen, endast använda den i sitt sammanhang och inte bara för att använda det. Hur hjälper sökord? Sökmotorer skanna din artikel för dessa sökord. Ju oftare du har använt dem, och mer relevanta de är, desto mer kommer de att synas på sökningar. Kom ihåg, verkar du högst upp i sökresultaten eftersom annonsörerna är villiga att betala sökmotorn för reklam på din webbplats. Om det inte är relevant, eller det är en värdelös tvätt lista med sökord, kommer du att upptäckas direkt. Och slutligen, använder dessa sökord i titeln på din bloggpost!
 6. 6
  Använd bilder! Om någon söker efter ett foto, och din blogg har nyckelord från sin sökning, kommer din bild kommer upp i sökningen. Om de är intresserade av foto, kan de klicka på den för att förstora den eller få mer information. Om de gör det, och om de söker hjälp av Google eller Yahoo, då de kommer att få direkt till din blogg.

Varningar

 • Kom ihåg att detta är inte lätt arbete - du måste vara allvarligt om det, och din blogg. Främjande tar mest tid och ansträngning, men det är det som hjälper mest. Deras är bara ett fel sätt att främja och marknadsföra - Inte främja eller marknadsföring. Det finns inget rätt sätt, gör det bara det bästa du vet hur, och du kommer att se en skillnad.
 • Undvik spam. Om allt du publicerar på andras bloggar är "Kom och titta på min blogg," du inte kommer att vinna många vänner eller nya läsare. Bidra till konversationen när du lägger upp på andra webbplatser.
 • Försök också att inte skicka din webbadress på andras bloggar för mycket. Inte bara är det irriterande, det verkar också sorts desperat.