Wku

Hur du ser på film och tv online gratis

Med en bredbandsanslutning och lite arbete, kan du titta på många filmer och tv-program online gratis. Det finns många webbplatser som erbjuder gratis tillgång till visuella medier, det är bara en fråga om att hitta dem. Läs dessa steg för att lära sig att titta på filmer och TV online gratis.

Steg

Hur du ser på film och tv online gratis. Kontrollera din uppspelning förmåga.
Hur du ser på film och tv online gratis. Kontrollera din uppspelning förmåga.

Förbered datorn

 1. 1
  Kontrollera din uppspelning förmåga. Nästan alla videomedier du kan titta på nätet är "strömmas", vilket innebär att istället för att skicka datorn alla data på en gång, skickar platsen med videon bara de närmaste delarna av videon på en gång, så att du kan titta på det kontinuerligt när den laddar, utan att behöva vänta på att hela filen finishen får skickas till din dator först. Streaming tar stora påfrestningar från din Internet-anslutning, men bra smidig streaming uppspelning fortfarande kräver en viss nivå av beredskap.
  • Utför en YouTube-test. Besök webbplatsen YouTube och välj en video som är minst ett par minuter långa, såsom en musikvideo. Har video lasten snabbt och spela bck smidigt? Om så är fallet, är din anslutning antagligen stark nog för de flesta video streaming tjänster, om inte, titta på att få en nyare dator eller en snabbare internetuppkoppling.
   • För att kontrollera din anslutningshastighet, besök webbplatsen på och klicka på den gröna knappen som säger BÖRJA TEST. Något långsammare än ca 256Kbps kan vara för långsam för adekvata video streaming.
    • Mbps är en högre siffra än Kbps. Om ditt nummer har Mbps efter det, har du förmodligen en tillräcklig uppkopplingshastighet.
    • Var noga med att inte klicka på knappen längst upp på sidan som säger börja nu. Du ska aldrig låta något på Internet "skanna" din dator.
   • Nästan alla nya dator kommer att vara mer än tillräcklig för strömmande video. Om datorn är problemet, gärna köpa något väldigt billigt, så länge det är nytt.
 2. 2
  Ladda ner alla nödvändiga program. Tyvärr håller inte alla video företaget på det bästa formatet för online video. På den positiva sidan, programvara och plug-ins (små bitar av programvara) som krävs för att spela upp de flesta typer av videor är gratis och allmänt tillgängliga. Här finns flera av de vanligaste, tillsammans med säkra nedladdning länkar:
  • Adobe Flash Player kan förvärvas.
  • DivX kan förvärvas.
  • QuickTime kan förvärvas.
  • Microsoft Silverlight kan förvärvas.
  • VLC Media Player kan förvärvas.

Strömmande video

 1. 1
  Börja med youtube. YouTube är den största och mest populära streaming överlägset. Det är ett bra ställe att lyssna på populärmusik, inklusive aktuella hits.
  • YouTube är också utbredd med hemlagad program och serier av alla slag. Dessa har oftast låg produktion värde men kan vara ganska underhållande och informativ.
  • Ibland kan filmer och vanliga TV-program hittas på YouTube, men mer populära och välkända egenskaper brukar få hämtats från webbsidan för att skydda upphovsrätten.
 2. 2
  Kolla in. Hulu är en mainstream video webbplats som YouTube som överbryggar gapet mellan fritt innehåll och professionellt innehåll. Den har en roterande meny av filmer och TV-program för gratis, plus en mer expansiv månadslön tjänsten.
  • Hulu tenderar att ha en hel del gratis tv-program, men mycket få A-lista visar. Det finns oftast en blandning av äldre och nyare föreställningar.
  • Hulu gratis film valet är ganska liten, men det är lätt att söka. Återigen, räkna med en blandning av gamla och nya titlar.
 3. 3
  Spendera lite tid på. Den här webbplatsen är en direkt konkurrent till YouTube. Som med YouTube, är alla Vimeo innehåll gratis, men användarna kan betala en avgift för att uppgradera till högre kvalitet streaming och mer utrymme för att ladda upp sina egna filmer.
  • Vimeo har oberoende, professionell kvalitet arbete, såsom konstnärliga kortfilmer, som en punkt av stolthet. Den har också gott om vanliga användarskapat innehåll.
  • TV-program och bred-release filmer är sällsynta på Vimeo, men obskyra och små-budget projekt överflöd.
 4. 4
  Gräva runt för andra webbplatser. Det finns gott om andra, mindre konkurrenters webbplatser som strömma filmer för din njutning. Nästan alla av dem är gratis. En Google-sökning bör vända några upp snabbt.
  • Många av de mindre video streaming webbplatser är dedikerade till en typ av video, till exempel japansk animation. Försök att söka efter ett visst ämne eller stil när du tittar på andra streaming webbplatser.
  • Ibland kan söka efter ett visst program eller en film ge goda resultat. Till exempel kan skriva "Watch Brain Sniglar från Pluto" i Google ger en ren, arbetar videoströmmen för den filmen.
   • Å andra sidan, är detta förmodligen att ge en hel del falska positiva, också, särskilt för A-lista shower och nya filmer. Klicka noga och håller inte ladda ner något.
 5. 5
  Tänk utländska sajter. Det finns många utländska strömmande videosajter som finns i en juridisk gråzon tack vare slappa eller out-of-date lagar upphovsrättsligt skydd i länder som Kina och Ryssland. Även ett tvivelaktigt val i bästa, dessa platser har ibland strömmande media (speciellt stora filmer) som inte kan hittas gratis någon annanstans.
  • Var försiktig när du arbetar med utländska sajter. Malware och spyware är vanliga. Aldrig ladda ner något från dessa platser, och vara säker på att ditt antivirusprogram är uppdaterat.
  • Räkna utomordentligt långsamma laddningstider. Till skillnad från YouTube och andra populära västerländska platser, de flesta av dessa webbplatser använder föråldrad hårdvara som orsakar deras filmer att ladda långsamt även på snabba datorer.

Nedladdning

 1. 1
  Förstå riskerna. Nedladdning av TV-och film-filer direkt på din dator rekommenderas inte på grund av de rättsliga risker som är förknippade. Nerladdning visar på detta sätt är piratkopiering i mediebranschen. Om du fastnar, kan du möta mycket stränga böter och / eller fängelse. Som sagt, många människor engagera sig i det, så om du är nyfiken, läs vidare för att ta reda på hur man gör det ordentligt.
  • Denna guide kommer inte att ge några specifika webbplatser eller rekommendationer programvara för nedladdning av filer.
 2. 2
  Torrent dina shower. En torrent är en typ av fil som instruerar datorn att ladda ner bitar av en mål-fil (till exempel en bild eller en episod av TV) från datorerna hos andra människor som har det hela redan. Genom att sprida arbetsbelastningen runt, är torrent kunna samla alla data för en fullständig kopia mycket snabbt, förutsatt tillräckligt många andra människor delar filen.
  • Torrenta kräver särskild programvara och tillgång till speciella torrent webbplatser som samlar och visar tillgängliga torrent. Båda dessa kan hittas gratis.
  • Torrent sajter är ofta måltavlor för antipiratkopieringsåtgärder, men chanserna för en viss användare bli slagen med en avgift är mycket låg. Brottsbekämpning föredrar traditionellt att gå efter de samhällen och platser själva.
  • Använda torrents, kan nästan alla TV-show eller film du någonsin har hört talas om hämtas snabbt till datorn.
   • När du har en kopia av din show, behöver du inte hålla dela det. Ta bort den torrenta nät gör saker lite säkrare för dig, men anses allmänt dålig etikett bland torrenters. Du måste fatta beslut för dig själv.
 3. 3
  Ladda ner filer direkt. Många webbplatser på Internet fungerar som fil depåer för enskilda användare. De ger ett säkert sätt att säkerhetskopiera filer i händelse originalen försvinner eller förstörs. Dock kan dessa säkerhets-tunga sajter fungerar också som banker nedladdningsbara filmer och episoder TV.
  • Som med torrenta, direkt ladda ner upphovsrättsskyddade filer som inte tillhör dig är olagligt. Till skillnad torrenta, är du inte kommer att dela din kopia när du har det.
  • Människor som lägger upphovsrättsskyddade filer för direkt nedladdning webbplatser och sedan marknadsföra sina ställen är mycket mer benägna att få till juridiska problem än de människor som laddar ner kopior, men aldrig anta att du är helt säker.
  • Innehållet tillgänglig genom direkta nedladdningar är beroende av nycker användare som postar innehållet. De måste aktivt välja att dela det innan andra kan finna det, i de flesta fall.
   • Det finns några ställen att förteckningar över sådana delade filer kan hittas på Internet, men de flesta är dåligt underhållna. Det är bättre att hitta en gemenskap av entusiaster och fråga om filmen eller showen du vill se.

Tips

 • Tills relativt nyligen, hade YouTube en ungefär 10-minuters gränsen video längd på hela webbplatsen. Det innebär att det ibland kan filmer finns på YouTube uppdelad i flera 10-minuters segment. Om du är villig att ta itu med var och en belastning för sig, de fungerar oftast bra.

Varningar

 • Ladda ner filmer och TV-program utan att betala för dem är piratkopiering, gör inga misstag. Bara ta denna risk om du har en bra anledning. Kom ihåg, offentliga bibliotekssystem och videotjänster hyra är billiga eller gratis, och helt lagligt.

Saker du behöver

 • En dator, helst en ganska ny
 • En bredbandsanslutning till Internet
 • Rätt programvara