Wku

Hur du gör ditt liv verkar häftigt på Facebook

Även om Facebook låter gamla vänner och kollegor för att återansluta och hålla kontakten, kan det blir ofta en plattform för att skryta och egenreklam om hur långt du har kommit sedan du senast hobnobbed med den gamla publiken. Och medan detta sociala medier fordon löper parallellt med den vanliga människans natur tendenser-du är glad för dina vänner när trevliga saker händer dem-du fortfarande vill synas är om du gör bättre än det någonsin verkade tidigare, om inte överträffa dina kontakter från gångna tider.

Så, även om du är 42 år gammal, har vuxit en rumpa som har sitt eget postnummer och du lever under strykbräda i dina föräldrars källare, kan du också få en bättre Facebook liv - du bara måste veta hur man spelar spelet.

Steg

Hur du gör ditt liv verkar häftigt på Facebook. Ge dina bilder plastikkirurgi.
Hur du gör ditt liv verkar häftigt på Facebook. Ge dina bilder plastikkirurgi.
 1. 1
  Ge dina bilder plastikkirurgi. Photoshop är din vän på Facebook. Det snabbaste och billigaste sättet att se bättre ut än alla andra är att Photoshop Taylor Lautner abs på ditt foto, till exempel. Vissa göra och inte göra för en realistisk Photoshop foto:
  • Bråka inte med ansiktsdrag. Du vill inte sluta se ut som en Photoshop-version av Mickey Rourke och Kenny Rogers. Om du inte skakar ansiktet, kan du ändå uppnå överlägsenhet med "smör ansikte" teori genom att fokusera på kroppsdelar istället (allt är attraktiva ", men hans eller hennes ansikte"). Men du kan använda Photoshop för att radera några fina linjer och acne. En annan idé är att byta ut frisyrer, speciellt om du inte längre har någon. Undvik att ha din uppdaterade ser ut som en peruk - be om synpunkter innan du skickar någon bild.
  • Välj en kroppsdel ​​som du enkelt kan uppdatera. Bröst, mage, armar och ben ger goda Photoshop möjligheter. Tumregel - inte gå till ytterligheter. Till exempel, om du är en kvinna som har en kista som är platt som en pannkaka, inte söka Jessica Simpsons bröst att ersätta din - it'll bara ser falska. Om inte stora, falska strippa bröst är målet, prova någon närmare din storlek, men bättre, skarpare, mer raffinerad.
  • Gå inte Heidi Montag på dina bilder eftersom de ska bara börja likna en Picasso målning. Subtila, naturliga förändringar är det enda sättet att leverera en trovärdig bild.
  • Lägg till några vänner till dina bilder. För att undvika att se ut som den ensamma förlorare, lägga till vänner gör roliga saker i dina bilder. Du kan antingen klippa och klistra din faktiska posse (men bara välja de snygga sådana) att posera tillsammans med enstaka bilder.
  • Skapa exotiska platser. Du vill göra Facebook-vänner tror du lever ett spännande och spännande liv (även om du inte har kvar Mashpee, MA i över ett år) så du måste hitta bilder av glamorösa platser att använda en kuliss. Faktum är att du kan skapa ett helt album som "Bali" eller "South Beach."
  • Strö i några "D" kändisar. Även "A" Listers skulle vara det ultimata målet, vill du vara trovärdigt och göra "vänner" tycker att du verkligen umgås med dessa människor. Hitta åldersanpassade D-kändisar för att ge intryck du kanske är polare med dessa människor. Unga vuxna kunde komma undan med er poserar med "realebrities" som Snooki, medan medelålders folk kunde prova en av de "Real Housewives" (eller ens Andy Cohen) på för storlek.
 2. 2
  Var mystiskt med dina foto beskrivningar. När man beskriver de bilder av dig och din D listan knopp, hänvisa till dem vid förnamn såsom "Kimberly" istället för "Snookie." Dessutom, om du skapar ett album om resan till Grekland eller något annat spännande resmål, se det som ditt hem hemifrån i stället för "Min resa till Grekland." Med en sådan avslappnad referens, kommer dina vänner antar bara att du besöker denna spännande plats ofta.
 3. 3
  Make up Facebook-vänner om det behövs. Låt oss vara ärliga, om du ens funderar på sätt att förbättra ditt Facebook-liv, kanske du behöver lite imaginära vänner. Eftersom Facebook inte är tänkt att vara om att göra upp falska konton (ja, falska konton är ett brott mot villkor, så om du får reda på, kan det falska kontot tas bort), kommer att skapa en grupp eller entourage kräver att du öppna separata e-postkonton, och använda realistiska namn så att Facebook inte bli misstänksam. Tips att tänka på när du gör upp falska vän profiler:
  • Begränsa antalet profiler som du skapar. Om du verkligen vill behålla detta knep du behöver för att uppdatera sin status. Alltför många profiler kan vara inte bara förvirrande utan alltför tidskrävande.
  • Se till att alla är intressant och attraktiv. Använd stock foton för profilbilder men inget alltför uppenbart som att skära en klistrar Victoria Secret landningsbanan modell bilder. (Se även "Varningar" nedan för att undvika anklagelser om härma en verklig person.) Ge alla häftiga jobb som entreprenör, Hollywood hundgroomer eller flygingenjör. Dessutom varierar förhållandet status att lägga till realism... inte alla kan vara enkel och varm.
  • Ge vänner olika platser. Om din hemstad vänner börjar fråga varför du inte festa med falska vän "Mike" (eftersom han är fantastisk på Facebook) jiggen kan vara upp. Ännu mer krångligt om du påstår på Facebook du ute och festar med denna coola kompis utan dina verkliga vänner. Se till att låtsas vänner bor utanför stan, men är tillgängliga.
  • Gör det "vänner" för dina imaginära vänner osynliga för andra. Eftersom du inte kan skapa 1.000 vänner för dina falska vänner, är det bättre att göra detta område låst och mystiskt för andra. Detta kommer att ge intryck av att dessa människor är mycket exklusiv och har en mycket exklusiv vänlista.
  • Kom ihåg att dessa är "imaginära" vänner. Om du börjar väljer att umgås med låtsas Facebook-vänner över riktiga vänner (för låt oss vara ärliga, kan falska vänner möjligen vara långt kylaren) det är dags att rådgöra med en professionell terapeut.
 4. 4
  Håll din "info" sektionen kort och koncist. Ge lite att inga detaljer om ditt liv än en obskyr beskrivning av ditt jobb. Om du måste göra ett arbete, göra det med en mycket vag titel som högste herden av idéer eller lämna området tomt. Undvik också att avslöja din politiska eller religiösa preferenser eftersom det kan ta dig in farligt territorium, som är säker på att dämpa det roliga. Om du ska inkludera multimedia "gillar" se till att det är något kritikerrosade istället för att säga att du är ett stort fan av "The Family Guy" eller "Jersey Shore". När det gäller förhållandet status, skriva ner att "det är komplicerat" ger mystik och intriger. Glöm inte att skriva din födelsedag (året du föddes är tillval) - så du får massor av shout-outs på din stora dag.
 5. 5
  Uppdatera inte din status mer än en gång per dygn. Du vill ge en illusion av att du är alltför upptagen och cool för Facebook, med bara tillräckligt med tid reservdel att kasta dina peeps ett ben med din uppdatering. Också:
  • Använd din mobiltelefon för eventuella statusuppdateringar att ge sken av att du är på språng.
  • Uppdatera din status sent på dagen så att folk kommer att tro att du är ute på stan whooping det upp.
  • Ha din falska vänner kommenterar på din status att säga saker som, "Se dig i en timme" eller "Du är chef!"
 6. 6
  Skriv roliga och smarta statusuppdateringar. Aldrig skriva om vad du äter, läsa, titta på TV eller din hälsa, och framför allt vädret - tråkigt! Folk vill veta hur rad du egentligen är och vad spännande erövringen du är på. Citat från kända författare och poeter att väva in i ditt inlägg som, "Var dunkla, tydligt i arbetet och spela," lägg sedan till din väns namn och fantastisk plats, till exempel en konsert eller nattklubb.
 7. 7
  Här är en metod som inte ens tar fejkar det. Sätt upp ett mål som är populär och intressant, sedan skriva om din dagliga framsteg. Håll det positivt, hålla upp vad det är och lägga små dagliga framgångar. Om du lyckas med något, allt från träning till DIY-projekt för att lära sig att rita eller tala ett främmande språk, successivt i mycket små framgångar, blir detta en oemotståndlig dragning. Speciellt om du svarar på kommentarer genom att heja på alla andra som försöker att träna, bygga ett däck, lära sig att rita, spara ihop till en resa till London eller tala spanska bra.
  • Lägg bilder och beskriv din självkänsla belöningar vid vändpunkter, som den första anständiga spanska punkt, vinner en tum på din biceps eller förlora på din midja, rita en igenkännbar hund, få virke för däck till ett bra pris. Bygg upp till dessa tjänster med varandra litet inlägg - det spelar ingen roll hur liten baby steg är så länge de är alltid optimistisk och du gjorde dem. Glaset behöver inte ens vara halvfulla, om det har fått en tesked mer i det, som räknas som optimism.
  • Om du beskriver dina bekymmer, följa upp dem med hur man erövrade dem. Detta kan förvandla en sjukdag, sår, synd part i den oemotståndliga uppåt klättra i underläge.
  • Om du inte vill ljuga om exotiska platser, kan du bygga upp till det genom att publicera barnet steg en fem eller tio åt gången, varje gång du hoppar över en munk för att sätta dollarn i London fonden fler och fler människor kommer bli intresserad av ditt mål. Andras bilder, stock foton och be om förslag på var att gå när du är det kommer att locka människor som har varit och människor som bor där.
  • Varje dag, lista något positivt mot att uppnå det specifika coolt mål du plockat. Ge inte upp på den och plocka upp dig efter motgångar. Om du var tvungen att trycka på Londons fond för att göra din bil betalning, räkna ut hur lång tid resan kommer att försenas istället för att ge upp det, ställa in det nya datumet och hålla igång. Detta är verkliga grus och lockar äkta beundran, som har en mer solid effekt på din självkänsla än att lura folk till att applådera falska framgång.
  • Se till att målet är något du verkligen vill göra, för om du håller upp tillräckligt länge kommer det förmodligen att bli verklig. Vid denna punkt, behöver du se till att få en massa bilder och definitivt uppdatera njuter av det. Sedan satt ett nytt mål när det är uppnått, som att gå till Indien nästa eller ta upp en sport eller göra om i köket, bara något annat som du vill göra det kommer att ta mycket tid och ansträngning för att få det gjort.
 8. 8
  Kommentera bara några statusuppdateringar från vänner. Eftersom du är alldeles för upptagen med att kommentera allas status, välja en eller två vänner (verkliga eller falska) och ger korta och kvicka kommentarer såsom, "Jag instämmer!" eller "Grattis!" Möta dessa ut över tiden för att ge människor en total spänningen när man bryr sig om att släppa dem en linje.
 9. 9
  Aldrig visas som "tillgängliga" för att chatta på nätet. Lägg mer mysterium för ditt Facebook-liv genom att välja bort chatten komponenten. Om du får busted på nätet, kan du bli engagerad i en frågestund med någon som kan utsätta din "riktiga" livet.
 10. 10
  Sist men inte minst, lever det här livet som du skapar. Marlon Brandos karaktär i On the Waterfront hävdade att "Jag kunde ha varit en utmanare. Jag kunde ha haft klass och varit någon." Om du planerar att byta ut din dröm att "vara någon" med en falsk Facebook-liv, vara beredd på bubblan av overklighet till pop someday. Varför inte använda Facebook som sporre för att leva ett liv du verkligen vill leva i stället för att fejka det ut hela tiden? Om du säger folk att du är ute och festar, firning, bygga Taj mahals, sedan gå ut och ge dessa saker du drömmer om en go! Du kanske bara överraska dig själv.

Tips

 • Ändra din profilbild var tre eller fyra månader. Var säker på att du alltid använda en bild där du ser extremt varma eller gör något spännande som vindsurfing, vattenaktiviteter eller firning.
 • Aldrig "re-post" virala citat eller de som säger, "99% av befolkningen inte kommer att åter-posta det här." Det är inte original och tråkig.
 • Om du ska skriva något om dina barn, vara kortfattad. Ingen vill läsa en tre-sida uppdatering om Johnnys vetenskapligt projekt om sköldpaddor... dina vänner kan samlas för att ha "motvilja" knappen instated om du gör det. Det är bäst att låtsas barnen är på internatskola om du har dem.
 • Om din verkliga livet har alla element som är intressant, populärt eller glamoröst ens till en utvald nisch av människor, sedan spela upp det över någon av fiktion. Någon kattälskare med en fotogenisk kattdjur kan understryka detta och få ett stort antal verkliga vänner med foton och goda bildtexter - särskilt när några av dina bildtexter skulle fungera som lolcats.

Varningar

 • Tänk på att om Facebook får reda på att du gjort en falsk Facebook, kommer de inte bara ta bort det falska kontot men ditt riktiga konto också.
 • Uppdatera inte din status om du är sjuk eller deprimerad - det finns inget värre än gnälla stolpen. Plus, kommer folk börja tänka att du inte är lika cool som du visas på Facebook. Coola människor inte får sjuk, åtminstone inte offentligt.
 • Var mycket försiktig när du använder bilder från andra för att låtsas att de är dina vänner. Inte bara kan du bli fångad på om någon lägger ihop två och två på en stock bild, men om du använder bilder av vänner eller folk du känner, du riskerar att anklagas för att försöka imitera dem. Överväg att använda de tjänster som tecknad avbildning på foton eller Photoshop livet ur dem så att de inte liknar en verklig person.
 • Undvik att få delta i politiska eller utvärtes argument på Facebook - kommentarer om politik, är ras eller religion skyldig att irritera andra oerhört.

Saker du behöver

 • Facebook-konto (minst en)
 • Facebook-vänner (verkliga och inbillade)
 • Foton, förmodligen stock foton är bäst