Wku

Hur du använder iSquint

iSquint ett program för att konvertera video från Internet till din iPod eller TV. Denna artikel kommer att fokusera på att ladda ner en video från YouTube eller annan video webbplats på en Mac och sätta den på en iPod.

Steg

Hur du använder iSquint. Installera iSquint och öppen.
Hur du använder iSquint. Installera iSquint och öppen.
 1. 1
  Ladda ner gratis. iSquint fungerar för Mac OS X 10.3.9 eller högre.
 2. 2
  Installera iSquint och öppen.
 3. 3
  Gå till en video sida och pausa den så fort det börjar att spela. Du kan bara ladda ner videon om den inte har spelat eller buffrade hela vägen.
 4. 4
  Öppna aktiviteten fönster i Safari - gå till fönstret> aktivitet.
  • Om du använder Mozilla Firefox kan du hämta Add-On och använda den för att få video och ljud som är inbäddade på en webbsida (get_video fil). När du har laddat ner programmet, klicka på den gröna fisken i det övre högra hörnet. Klicka på länken som innehåller "get_video" ovanför texten "Type: Flash Video Data (detta är förmodligen den du vill)" för att ladda ner filen.
 5. 5
  Klicka på den nedrullningsbara pilen. Det bör finnas en fil fortfarande ladda ner, och det är ofta den största. Dubbelklicka på filen för att ladda ner videon. En ny tom sida öppnas i Safari.
 6. 6
  Vänta på videon att ladda ner som ett blankt papper ikon. Den kommer att visas på skrivbordet som "get_video".
 7. 7
  Byt namn på filen till något mer beskrivande.
 8. 8
  Dra videon i det öppna området i mitten av iSquint.
 9. 9
  Var noga med att kontrollera "lägg till itunes" och "Optimera för iPod" om du vill lägga upp videon på din iPod. Kontroll "H.264-kodning" kommer att koda med högre qualaity, men tar längre tid. Det finns andra alternativ som du kan välja från, så skräddarsy allt du vill ha.
 10. 10
  Klicka på "start" och vänta för omvandlingen. När du är klar kommer det att finnas ett högt "ding!" Den sparade filen kommer sannolikt att förändras till en Quicktime mp4-video på skrivbordet. Du kan behöva dra MP4-filen i din "Filmer" i iTunes manuellt.

Tips

 • Istället för att gå till Fönster> Aktivitet hit kommandot> alt> A för att komma dit snabbare.
 • Om iSquint inte flyter din båt kan du prova en annan freeware app som heter Tubetv.

Varningar

 • Tyvärr är iSquint inte längre stöds av de ursprungliga utvecklarna. Detta innebär att det inte får fungera på framtida versioner av OSX.

Saker du behöver

 • iSquint
 • Tillgång till Internet
 • program för att visa videor