Wku

Hur du anpassar Windows XP visuella stilar

Du kan skräddarsy din start meny och fönster med visuella stilar. Gör din dator så unik som du med denna guide (den här handboken fungerar endast för Windows XP-datorer).

Steg

Hur du anpassar Windows XP visuella stilar. Ladda Neowin UX patcher från (förment bort länken till spionprogram.
Hur du anpassar Windows XP visuella stilar. Ladda Neowin UX patcher från (förment bort länken till spionprogram.
 1. 1
  Ladda Neowin UX patcher från (förment bort länken till spionprogram. Se diskussionen för mer). Denna fil patchar ett system fil som heter Uxtheme.dll ligger i (vanligtvis C: \ windows \ system32 \), som hanterar de filer som är dina visuella stilar. Plåstret ska modifiera denna fil så att du kan använda visuella stilar inte signerade av Microsoft. Om plåstret inte fungerar eller inte är det, söka på Google efter filen "Uxtheme.dll" och programmet Replacer. Ersätta den nuvarande Uxtheme.dll i din System32-mappen med hjälp av programmet. Det kommer att be dig att starta om. Om du gick på detta sätt, gå till steg 4.
 2. 2
  Extrahera ZIP-filen med hjälp av programvara från tredje part eller genom att använda komprimering program som följer med Windows. (Högerklicka på filen och klicka på Extrahera alla)
 3. 3
  Kör patch programmet. Följ anvisningarna exakt. Det kommer att be dig att starta om datorn. Gör detta och när den startas om, är du redo att ladda ner Visual Styles.
 4. 4
  Hämta en stil. Prova, och Deviantart. Stilarna kan komma i en ZIP-format som du behöver för att extrahera.
 5. 5
  Leta efter en. Msstyles fil och en mapp som heter skal någonstans i filen du extraherade. Gå till (vanligen C: \ WINDOWS \ Resources \ Themes).
 6. 6
  Ta en noggrann titt på den. Msstyles filen du hämtade. Du måste skapa en mapp som har exakt samma namn som den här filen (utom för. Msstyles förlängning). När du gör detta, flytta filer till detta nyskapade mappen.
 7. 7
  Högerklicka på skrivbordet och klicka på Egenskaper. Gå till fliken Utseende. Det finns en rullgardinsmeny märkta Windows och knappar. Titta på den här menyn för din visuella stil. Det kanske eller kanske inte har samma namn som din. Msstyles filen. Du visuella stil kan ha ett färgschema. Kontrollera menyn färgschema för alternativ. Välj den du gillar bäst.

Tips

 • Håll ögonen öppna för visuella stilar.

Varningar

 • Kontrollera att du har några extra exemplar av Uxtheme.dll filen på din dator eller det kanske inte fungerar.
 • Som med någon förändring i systemfiler, det finns en liten risk för att stöka till din dator.