Wku

Hur du ändrar din bil för bättre prestanda

För att modifiera din bil för bättre prestanda kostar pengar och tid, och kräver en hel del kunskap för att göra själv. Bil effekt bestäms av mängden av luft och bränsle som förbränns. Denna Google kommer att introducera dig till några av de ändringar som du kan överväga att öka bilens effekt, speciellt mängden ström motorn kan leverera vid låga varvtal, vilket ger ökad acceleration förmåga.

Steg

Hur du ändrar din bil för bättre prestanda. Bestäm om du vill uppgradera din befintliga bil eller köpa en ny bil bara för att göra till en "sleeper" (en bil som är kraftfull under huven men ser stock).
Hur du ändrar din bil för bättre prestanda. Bestäm om du vill uppgradera din befintliga bil eller köpa en ny bil bara för att göra till en "sleeper" (en bil som är kraftfull under huven men ser stock).
 1. 1
  Bestäm om du vill uppgradera din befintliga bil eller köpa en ny bil bara för att göra till en "sleeper" (en bil som är kraftfull under huven men ser stock):
  • Om du planerar att åka N / A (naturlig aspiration) snarare än turbo rutten, är din bästa insats ändra borrningen, stroke eller kompressionsförhållande, t.ex. en Nissan Skyline GT-S R33 har ett kompressionsförhållande på ca 9,5-1 representerar 9,5 luft / bränsleblandningen i cylindern innan komprimeringen, representerar ett vad dess komprimeras till, så i detta fall höja den till 10,5-1 skulle ge en fin ökning av makt över den lägre delen av RPM bandet.
  • Om du du går med en turbo behöver du inte en mycket högt kompressionsförhållande eftersom du redan har tvingat induktion. Men var försiktig med förändringar av mer än 2,5 över fabriksinställningarna, alltför högt kompressionsförhållande kan skicka dina tändstift genom huven. (Inte bokstavligen men ni fattar poängen) Du kan använda en liten bil med en stor motor installerad. Till exempel en Ford Mustang V8 tvingas in i kroppen av en liten Ford Focus. Tänk på att en tyngre motor sannolikt kommer att ändra den främre-bakre viktförhållande. Denna förändring skulle kunna påverka hantering, dragkraft och bromsförmåga.
  • Tänk dig en vanlig omvandling som en Chevy LS-1 och Ford 302 (5.0L) driven Mazda Miata är. Det är en ganska enkel swap och ganska billig också för utförandet dessa motorer kan göras för att leverera.
 2. 2
  Göra vissa grundläggande forskning på din bil för att avgöra vilka typer av uppgraderingar är möjligt och hur mycket de kan kosta både tid och pengar.
 3. 3
  Bestäm om du kan göra jobbet själv eller behöva anlita en professionell. Du kommer inte att betala fullt pris för en Benz, Corvette, eller Beamer (BMW), men du kommer att betala. Räkna med att betala uppåt på upp till 2240€ för en h22 motor swap till en Accord chassi, kanske mer om du inte använder den 4th gen. på grund av montering frågor och andra komplikationer.
 4. 4
  Välj att:
  • Installera ett turbo kit
  • Gå med N / A (naturlig aspiration), installera en liten flaska lustgas (innan du installerar lustgas i en begagnad bil, få en kompression test) och uppgradera transmissionen men också se till att installera smidda kolvar, är det inte ett måste, men Det kommer att hjälpa till att stoppa inre skador. Mer än sannolikt, kommer att hålla en bil sugmotor kostar mycket mer än en turbo set-up, gör dock detta för den bästa typ av sliper.
 5. 5
  Köpa verktyg och reservdelar. Du kommer att behöva många verktyg och delar, inklusive men inte begränsade till:
 1. 1
  • VVS
  • En inter-kylare
  • En oljereturledningen för smörjning av turbo.
  • Möjligen ett bättre insugningsröret.
  • En boost mätare
  • En turbo ledningssystem. Och även efter allt detta, kommer det sannolikt att bli mer.
 2. 2
  Installera en kall luftintag och en eftermarknad avgassystem. Anledningen till detta är om du vill ha effekt, måste du kunna flytta mer luft än beståndet systemet tillåter.
 1. 1
  • Intaget Alternativet kan avlägsnas till förmån för en inter-cooler set-up när du har beslutat att gå turbo i motsats till N / A rutt. Om du hellre vill stanna N / A men inte har råd mängden tillverkningen behövde släppa en V8 i din import, finns det andra alternativ såsom port och polering din insugningsröret, installera prestanda kammar med överlappande maler och användning av höga komprimering kolvar bara för att nämna några.
 2. 2
  Forskning alternativ för flisning (omprogrammering) din nuvarande ECU (motorstyrenhet) eller ersätta den med en god man som kan flisas. Titta efter dessa funktioner i en ECU:
 1. 1
  • Se till att du kan logga data.
  • Möjligheten att programmera egna bränsle kartor
  • Inkludera en sofistikerad dyno (motor diagnostiskt verktyg för att mäta prestanda inklusive hästkrafter). Den nuvarande dyno ansluten till ECU förmodligen inte kommer att vara tillräcklig för att mäta din prestation efter ändringar du gör i turbo-ladda din bil.
 2. 2
  Förstå att denna typ av inställning inte kan tillämpas på en förgasar motor (statisk bränsle map), dock förgasare har högre vridmoment potential. Om detta är en N / A spåret ansökan, anser fyra oberoende motorcykel förgasare per cylinder. Detta bör uttryckligen begränsas till banan som denna typ av set-up skapar en otäck mängd ström.
 3. 3
  Uppgradera dina däck för att se till att denna nya makt kan göra det till marken utan onödigt hjulspinn och över, under eller vridmoment styra. Du kommer sannolikt behöva:
 1. 1
  • Klibbiga däck som varar minst 1.000 miles.
  • Nya bussningar för din kontroll vapen.
  • Nya kulleder
  • Styvare stötdämpare med kortare slingor.

Tips

 • Tvärtemot den allmänna uppfattningen vridmoment styra i en FF är inte ett exempel på hästkrafter, men ett dåligt anpassat fordon, ojämna längd drivaxlar och en diskrepans i vägens yta. Naturligtvis ökar hästkrafter ökar effekten.
 • Lustgas är inte allt dåligt. Till exempel, om än med ett lager liten 4 cylindrig motor, skulle en "torr"-systemet vara bättre lämpad än en våt singel eller våta direkt port lustgas systemet. Små-shot Torra system har också en mycket låg risk för att skada en motor kontra en våt skott med uppemot 200-400 hk vinsten skulle. Lämna våta system för större motorer.
 • Det finns mycket mer att prestanda än motor / avgas mods. Alla prestanda bilar (även dragsters) behöver bra däck och rätt inställd fjädring. Och ibland de bästa prestanda delar inte den coolaste utseende, fem-tums ljuddämpare, överviktiga 19 "fälgar, och under-belysning gör inget bra för dina varvtider.
 • lustgas är inte så illa som det är gjord för att vara med vissa människor.

det finns en hel del hysteri kring N2O (dikväveoxid), saker som "det kommer att blåsa upp din motor" och andra myter. N2O kan förstöra din motor, men det är bara om motorn inte kan hantera det eller om du använder en för hög nivå av PSI. N2O är inte bara bra för makten, men kör det genom ditt intag kommer att sänka temperaturen på grund av hur kallt det är när den lämnar flaskan. (Boiling effekten) som sagt innan få en kompression testa och om bilen används kontrollera tillstånd av din motor.

 • Använd inte lustgas om du inte måste. Den turbo vilket kanske mer än tillräckligt stress på motorn och använda lustgas bör begränsas till spåret ändå. Om du ska gå längre än 10 psi eller möjligen 20 psi, är det absolut nödvändigt att du bygger en bättre motor. Du behöver inte nödvändigtvis måste byta ut hela motorn, men nya kamaxlar, vevar, kolvar, vevstakar, och kanske en bättre chef skulle inte skada.
 • Använd inte Nitrous som din accelerator. Spara det till när du behöver det.
 • Turbo är mycket dyrare än lustgas, med ett genomsnitt på 3,000.00 icke inter-kyld och 4,000.00 med en inter-kylare. Installationen är även dyrt med den genomsnittliga tiden för 22 eller fler timmar om installation. Så utgifterna över 1,500.00 för installation enbart kan vara för mycket för någon med budget behov.
 • Installera lustgas i ett lager motor är inte alltid en bra idé. fördröja din cam timing lite är en bra idé med lustgas för att stoppa dig förstöra din motor.

Kom ihåg att varje åtgärd finns en reaktion. du kan inte bara sätta en enorm turbo under huven och göras, turbos innebär påtvingad induktion, innebär forcerad induktion mer luft mer luft innebär att du behöver mer bränsle. så i princip installera en stor turbo innebär att du behöver uppgradera bränslepumpar och bränsleledningar annars kommer du att svälta din motor bränsle.

 • hästkrafter kostar pengar. Om du vill få en uppfattning om hur mycket kraft du kan göra din bil släcka, titta på hur tjock din plånbok är
 • Lustgas är också den bästa ansökan om HP vinst i form av kostnader för delar och arbete. Du kan få en Dry shot-system med purge kit för under 750€ 0,00 beroende på butik.
 • Om du tänker på racing bilen än att bygga upp en stor motor för enorma mängder energi.

Varningar

 • Köp en radar detektor om laglig. Detta är olagligt i Nederländerna, många europeiska länder, delar av Kanada och på andra håll.
 • Behandla inte ett objekt som viktigare än den andra. Med andra ord, inte gå ut och köpa alla verktyg i butiken och sedan inser att du behövde metriska istället för SAE eller vice versa.
 • Racing på gatan är olagligt i nästan alla ställen.
 • Många försäkringsbolag anser prestanda mods som en skuld. Räkna med dyrare avgifter från dem släppa dig.
 • Turboladdning ett fordon är inte så enkelt som bultning på ett kit. Tillsammans med komplexiteten i att installera det där är den riskfaktor skada ventiler, topplock, kolvar, grenrör eller ens helt spräcka din motor och sprickbildning blocket.
 • Lägga Nitrous till din bil är farligt. Du kan förstöra din motor att köra stora skott. Börja försiktigt, förstärka din motor, och sakta ringa upp skottet tills din kör det belopp du vill. Detta kommer att hindra dig från att blåsa dina kolvar 10 fot under.
 • Vara försiktig-för mycket vridmoment kan vrida din ram och kostar 3 gånger mer än att försöka "fixa" din bil
 • Allt arbete ska utföras under överinseende av en professionell eller om möjligt, av en professionell.

Saker du behöver

 • Verktyg