Wku

Hur att rusa en mula i Diablo II (hardcore)

Det finns massor av instruktioner om hur man får en nivå en mule i helvetet, men de har alla varit Softcore och de involverar mule döende. Inte något du vill ska hända i Hardcore. Om någon har sett eller hört talas om ett annat sätt än detta, är du välkommen att klämta i! Självklart behöver du två datorer och två Diablo laster. Det är bäst att använda en mycket hög nivå karaktär att rusa (nivå 60 +). Ok, steg-för-steg instruktioner:

Steg

Hur att rusa en mula i Diablo II (hardcore). Gå rakt ner till nivån 4 katakomberna.
Hur att rusa en mula i Diablo II (hardcore). Gå rakt ner till nivån 4 katakomberna.

Akt I

 1. 1
  Gå rakt ner till nivån 4 katakomberna. När du är i nivå 4, döda allt innan du öppnar de dubbla dörrarna.
 2. 2
  Öppna TP och föra mule ner, öppna dubbeldörrarna och döda allt bortsett från andy.
 3. 3
  Vänta andy eller dra henne nära dig. Döda snabbt. Den mule måste vara åtminstone en skärm nivå inom döden. Du kommer att veta om du lyckas när du får en nivå 4 portal.
 4. 4
  Ta mule att agera 2.

Akt II

 1. 1
  Gör claw viper quest för svårbegripliga WP (waypoint).
 2. 2
  Gå in i ett offentligt spel och bara festa med en grupp och umgås och få Duriel quest, du räknar med dem som gör denna quest. Det är för just dig solo.
 3. 3
  Få personalen av kungar, och amuletten. Den mula måste få amulett, men det är inte ett problem. Din Hög nivå karaktär kommer att döda allt. TP och mule kommer precis in, öppna kistan och få amuletten och strävan. Den mule kommer att använda kuben för att sammanfoga kungen av staber och klo huggormen amulett för att få horadric personal. Hög nivå karaktär går till svårbegripliga.
 4. 4
  Få nära summoner, tp för mule. Se till Kallat är nära. Detta blir riktigt knepigt, men timing är viktigt. Det bidrar till att döda allt utom Kallat, ta in mule och döda Kallat inom skärmen nivå mule.
 5. 5
  Hitta rätt graven. Ta in mule att öppna Duriel grotta. Du kan döda Duriel med mule säkert i stan.
 6. 6
  Se till mule samtalen till tyreal först, för om du inte gör, kommer det att säga att du inte kan slutföra uppdrag. Att prata med Tyreal gör spelet tror du var där när Duriel dog.

Akt III

 1. 1
  Gå till trav (travincial). Döda allt runt rådområdet. Detta är mycket viktigt, eftersom bara för att prästerna går från hög nivå karaktär, de kommer hem i på mule. Så se till att alla är döda. Döda inte råd ännu.
 2. 2
  Ta in på mulåsna. Du kan också prova att placera din mule på avsatsen bakom byggnaden rådet är i.
 3. 3
  Försök att dra rådet till dig, men skydda mule. Du måste döda alla råd inom skärmbild av mula eller din mule kommer inte att få quest. Var försiktig med FE eller Cold förstärkt. Deras död kommer inte skada dig, men kommer att ta ut din mule.
 4. 4
  Ge din wp mule Durance. Gå till Durance nivå 3. Döda allt men MePh. Tp mule ner. Din mule bör vara ok åt sidan medan du hacka bort på Mephisto, gör han inte länge. Mule borde vara på väg att ta röd portal till lag 4.

Act IV

 1. 1
  För hellforge: döda alla, kommer tp mule ner och din mule få hammare från marken och smash Soulstone.
 2. 2
  För diablo. Döda allt. Försök att inte göra alla portaler, om du gör det, ingen svett, det är bara lättare att placera din mule i en säker plats innan du tillkallar Diablo. Det finns ett hörn northwest av Pentagon som du kan stoppa in mule bort i. Och ja, behöver mule att vara nere när du dödar Diablo. Döda Diablo. Den mule tar portal att agera fem.

Agerar V

 1. 1
  Få sockel quest och runor quest. För sockel quest, har vyn mule skärmen när döda Shenk, borde inte vara alltför svårt om du är försiktig.

Nightmare

 1. 1
  Skölj och upprepa

Tips

 • Det tar ca 2 timmar. Det tar ungefär en timme att få honom till Diablo. Tiden holdups är Maggot Lair, Arcane (kan aldrig hitta rätt sätt) och soldaten undsättning. En teleporter kan kompensera för tiden.
 • En idé för att spara tid är att ha en mula som öppnar Duriels, sedan lämnar! När du får en mula som får Viper och uppbådare quest, har Duriel mule öppna ett nytt spel och sedan ha den andra mule in den. Duriel portal kommer att vara öppen utan besväret av Maggot lya quest.
 • Det kan vara en bra idé att utjämna mulor till ca nivå 8 för extra liv, men hålla det under 9 för att rädda från pk'ers. Vissa människor gillar att använda hullingar, föredrar jag Druids (för extra uthållighet)
 • Efter rensa området innan dubbeldörr öppnar en TP. Mule kan sedan bo i detta rum. För just denna strävan, är att Andy quest, inte Mule * inte * behöver vara inom 2-skärmen radie, snarare Mule kan vara var som helst i Cat4. Rusher kan sedan bara teleportera till Andys rum utan att rensa ante-rummet.
 • Du kan inte få Ancients quest, mule är för låg. Men vad du kan göra är part med en karaktär som behöver Baal också. Har tecknet döda Baal medan vår mule är säkerheten i stan och ni båda kommer att få uppdrag. Du kan sätta in en karaktär som du slutligen vill i Nightmare vid denna tid och fest din åsna med honom eller blodigel i en baalrun spel och hoppas att det finns någon där som behöver Baal, kommer att döda Baal.
 • Använd podiet till vänster om templet. På Durance 3, kan mule få quest som helst på den nivån. Men det är, typ av, obligatoriskt att döda minst Bremm & Co så när mule tar den röda portalen finns det ingen rädsla för en hydra.
 • Om du gör normala / NM bråttom och du har en kraftfull rusher, behöver du inte att döda allt i kaos. När du dödar alla sälprodukter bossar och träffa alla tätningar, alla monster fortfarande lever i kaos kommer att försvinna. Placera en TP höger genom kolonnen för mule för att få ner innan du träffar den sista tätningen. Använd det ögonblick då jorden skakar för Sorc att teleportera till Pentagon och mule komma ner att gömma sig bakom kolumn.
 • Mule får quest om han står inom 2-skärmen radie där Quest Boss blev dödad. Därför har Mule inte ens behöver se Shenk död animation, etc.
 • Om du rusar mer än 1 Mule, behöver endast 1 Mule för att göra allt det ovanstående, kan de andra Mules bo i stan och bara prata med NPC som tillåter dem att gå till nästa lag.
 • Hämta en maphack

Varningar

 • När du rädda hullingar, behöver du inte åsna för första 10, men du gör för de senaste fem. Se bara till att du dödar allt runt buren, men inte gratis de sista fem utan mule runt eller du kommer inte få quest.

Saker du behöver

 • 2 kompletta Diablo 2 CD nycklar och LOD Keys
 • Två eller flera datorer
 • Nivå 60 + tecknet
 • Patience