Wku

Hur att nedgradera din PSP till version 1.5 använder din PSP batteri

Massor av användare nedgradera sin PSP till version 1.5 för att uppgradera till högre version sådan 3.51, etc., eftersom med en uppdateringsfrekvens PSP med version 3.03 eller högre, kan du köra en hel del fler spel och program utan begränsning det. Vet du att din kan nedgradera din PSP-systemet till version 1.5 allt själv genom att vrida din PSP batteri till en Pandoras batteri? Allt du behöver är ett original PSP batteri (med mer än 50% laddning) och ett Memory Stick Pro Duo med mellan 64 minne och 4 GB.

Anmärkning: Ovanstående process kommer att förvandla din PSP batteri till en Pandoras batteri som kan användas för PSP nedgradering. Men Pandoras batteri kan inte användas för att spela PSP-spel, videor eller musik. Och processen är inte reversibel. Du måste få ett extra PSP batteri för vanliga användningsområden. Men du kan använda din Pandoras batteri att nedgradera någon PSP till version 1.5 eller ens reparera för.

Steg

Hur att nedgradera din PSP till version 1.5 använder din PSP batteri. Innan du börjar med nedgradera måste du formatera din PSP-minne.
Hur att nedgradera din PSP till version 1.5 använder din PSP batteri. Innan du börjar med nedgradera måste du formatera din PSP-minne.

Gör dig redo (formatera PSP-minne)

 1. 1
  Innan du börjar med nedgradera måste du formatera din PSP-minne. Om du inte vet hur man formatera om den, kan du hänvisa till stegen nedan:
 2. 2
  Tryck på HOME-knappen längst ner till vänster på din PSP.
 3. 3
  Använd piltangenterna för att flytta till området Inställningar och sedan flytta upp och ner tangenterna för att gå till systeminställningar.
 4. 4
  Tryck på "x" knappen (eller "o"-knappen, beroende på vilken knapp är "enter" knappen för din PSP) och bläddra till den "formatet Memory Stick" alternativet. Tryck på "X"-knappen igen för att välja detta alternativ.
 5. 5
  Din PSP nu kommer att bekräfta att du vill formatera om minnet, välj ja och din PSP kommer att vara fysiskt formateras i ett par sekunder.
 6. 6
  För att göra det nedgradera måste du också ladda ner en ansökan pack. Klicka här för att få ansökan pack (Hitta Guider etiketten på höger sida, som heter Hämtningar för PSP nedgradering ansökan). När nedladdningen är klar, kommer vad du får vara en komprimerad ansökningshandlingar som heter "Pandora", packa upp den till rotkatalogen av en hårddisk, säger Disc H. I detta "Pandora"-mappen, kan du se fyra mappar inklusive mspformat, msinst, batteri och installatör, samt en fil med namnet UPDATE.PBP.
 7. 7
  Nu är du redo att förvandla din PSP batteri till en Pandoras batteri och använda den för att nedgradera alla PSP!

Förvandla din PSP batteri till en Pandoras batteri

 1. 1
  Logiskt formatera din PSP
  1. Anslut din PSP till datorn. Och din PSP kommer att erkännas som en ny hårddisk, säger K. Klicka sedan på Start -] Kör, ingång cmd i spontant upp i dialogrutan och klicka på OK för att komma in DOS-system. Använd nedanstående kommandon en efter en för att köra mspformat filen:
  2. Input "H:" och tryck på "Enter" på tangentbordet. (Här H är skivan där "Pandora" mappen finns)
  3. Input "cd Pandora" och tryck på "Enter" på tangentbordet.
  4. Input "cd mspformat" och tryck på "Enter" på tangentbordet.
 2. 2
  Sedan input "mspformat. Exe K" och tryck på "Enter" på tangentbordet. (Här K är namnet på den skiva som din PSP är erkänd på datorn.)
  1. Efter dessa kommandon, kommer din PSP vara logiskt omformateras i en minut.
 3. 3
  Öppna den erkända PSP hårddisk på datorn, skapa en ny mapp och döp den till "psp", öppna denna "psp" mappen, skapa en ny mapp och döp den till "game". Kopiera och klistra in den "installer" mappen och "batteri"-mappen i "spelet" mappen. Sedan kopierar och klistrar in UPDATE.PBP filen till rotkatalogen på PSP hårddisken på din dator.
  1. På din PSP, byta till spelet alternativet, trycker du på X eller O (beroende på vilket som är "Enter" på din PSP). Gå till "installer" och tryck på X eller O för att köra den.
  2. Inom några sekunder kommer en fil med namnet "msipl.bin" skapas på rotkatalogen på din PSP-minne skiva. Och nu ska du ta ut ditt minne skiva och sedan lägga tillbaka det, vilket verkar vara värdelösa men är ett mycket nödvändigt steg.
 4. 4
  Anslut till din PSP till datorn. Ange sedan DOS-system som nämns i steg 1. Använd nedanstående kommandon en efter en för att köra mspformat filen:
  1. Input "H:" och tryck på "Enter" på tangentbordet.
  2. Input "cd Pandora" och tryck på "Enter" på tangentbordet.
  3. Input "cd minST" och tryck på "Enter" på tangentbordet.
 5. 5
  Sedan input "msinst exe KK:. \ Msipl.bin" och tryck på "Enter" på tangentbordet. (Här K är namnet på den skiva som din PSP är erkänd på datorn.)
  1. När du ser ett spontant upp meddelande som frågar om du är säker, klicka på "Ja".
 6. 6
  Gå tillbaka till din PSP, byta till spelet alternativet, (är beroende på vilken "enter"-tangenten på ditt PSP) trycker du på X eller O. Gå till "batteri" och tryck på X eller O för att köra den, dök tryck på X eller O till OK varje upp budskapet till slut kör batteriet ansökan.
  1. Nu har din Pandoras batteri skapats!

  Använd skapade Pandoras batteri att nedgradera din PSP

  1. 1
   När du slår din smet till en PSP nedgradering batteri (Pandoras batteri), kan du använda den för att nedgradera din PSP genom att följa instruktionerna nedan:
  2. 2
   Ta ut din PSP-minne och batteri, sedan lägga tillbaka i din PSP-minne först, och sätta ditt batteri igen.
  3. 3
   Förvandla din PSP strömmen, när du ser tre alternativ, välj nedgradera alternativet, kommer din PSP att nedgraderas inom en mycket kort tid, och det kommer automatiskt att stänga efteråt.
  4. 4
   Förvandla din PSP på igen, och du kommer att se en blå skärm. Men inga bekymmer, kan du bara trycka på knappen O, och ditt PSP-system är redan version 1.5!
  5. 5
   Nu kan du få ett nytt batteri och använda din nedgraderats PSP att uppgradera till 3.51 eller hög version för lek nedladdade spel, titta på bilder, läsa digitala böcker, och köra olika fria program hävs!

  Tips

  • Kom ihåg: det alltid bra att ha en backup på allt du använder, oavsett om det är filer, batteriet eller minnet.
  • Som du kommer att formatera din PSP spara alla viktiga filer du har i din (Friends, vad du kan spara är bra) dator Jag rekommenderar att du sparar i en dator, CD, eller HD.

  Varningar

  • Var försiktig när du nedgradera din PSP som det kan bli igenmurat.

  Saker du behöver

  • En PSP
  • En PSP USB-kabel
  • Extra batteri
  • Custom Firmware eller det fungerar inte
  • Förmåga att ta små risker